3 egyszerű tipp amellyel ma pénzt kereshet az affiliate marketing segítségével

Az első módszer, hogy a bloggerek bevételt szerezhetnek blogjaikkal, az az affiliate marketing.

Az alábbiakban három csodálatos tippet osztok meg példákkal és további forrásokkal, hogyan lehet az affiliate marketing segítségével pénzt keresni a blogjával, még akkor is, ha az kicsi.

 

3 egyszerű tipp amellyel ma pénzt kereshet az affiliate marketing segítségével

Ezek a technikák sok új és bevált blogger számára beváltak. A bejegyzés végén megosztom a legjobb affiliate marketing programokat is kezdőknek és haladó vállalkozóknak.

  1. tipp: Készítsen egy kollázscsapot és egy körbejegyzést.

 

A kollázs bejegyzés egy olyan bejegyzés, amely 5-10 terméket tartalmaz az Amazon-tól (vagy más társult programtól), amelyek megoldják a központi problémát. És a kollázscsap, amelyet létrehozott vele, nagyon megosztható a Pinteresten. Mivel nem szabad képernyőképeket készíteni a képekről az Amazon-ból, kreatívnak kell lenned!

Mivel néhány terméket felülvizsgál, remélhetőleg azért vásárolta meg őket, hogy őszinte véleményt adjon. Tehát valódi képeket készíthet az elemekről, és hozzáadhatja ezeket a képeket a tűs képéhez.

Ha más társult programokat használ, például a Nordstrom vagy a Target, forduljon hozzájuk, és erősítse meg, hogy képeket használhat a webhelyükről.

Tanács: Ne csak néhány dolgot dobjon össze, hanem szánjon időt az elemek átgondolására. Segíteni fog az olvasónak a kombináció? Ön is használta az elemeket? Írhat őszinte és teljes véleményt? Mindegyik segít megoldani egy problémát az olvasó számára? Hozzáadott alacsony és magas árú termékeket?

 

  1. tipp: Írjon összehasonlító bejegyzést.

 

Ha tudod, hogy a közönségednek tetszhet több elem, de nehezen tudnak közülük választani, miért ne könnyítenék meg nekik ezt? Például tudom, hogy a közönségem szereti a blogolási tippeket és trükköket. Létrehoztam egy bejegyzést, amely összehasonlítja a 4 legnépszerűbb blogolási e-könyvet, vagy ezt a mély baba áttekintést a legjobb baba tevékenységi központokról és exersaucerekről. Felsoroltam azokat a szükséges információkat, amelyekre szükségük lehet a termékek összehasonlításához.

Mindegyik olyan könyv tulajdonosa, amelynek leányvállalata vagyok, és őszinte véleményt tudok írni róluk.

Ha segít megkönnyíteni olvasójának a vásárlási döntést, a konverziók növekedni fognak. Mindig a probléma megoldására koncentráljon a közönsége számára, és szeretni fognak ezért!

 

  1. tipp: Fess egy képet az olvasó számára!

 

Megan, az anyuka blogger társa fantasztikus bejegyzést írt, és néhány affiliate linket adott hozzá. Ez több mint 22 dollárt vezetett bankszámlájára a blogolás első hetében! Miért volt ilyen sikeres?

Ez azért van, mert az elemet bemutatta otthonában és posztjában. Nem csak néhány kapcsolt linket csapott be posztjába, hanem egy egész történetet mesélt el. Olyan jól eladta a tárgyat, és lehetővé tette olvasójának, hogy otthonában is „lássa” a terméket. Hogyan jelenítheti meg annak a terméknek az előnyeit, amelynek leányvállalata? Hogyan érheti el, hogy olvasója is lássa az adott cikket?

Ha ráveszi olvasóját, hogy képzelje el azt a cikket otthonában, akkor a konverziók az egekbe szöknek!

Tényleg nincs szükség több százezer oldalmegtekintésre ahhoz, hogy pénzt szerezhessen az affiliate marketinggel. Minden a technikáiról szól. Mint tudják, ez a mama blogger havonta több mint 1000 dollárt keres az Amazon társprogramján keresztül. A jövedelemjelentéseimben láthatja, hogy a jövedelmem felét (kb. 3000 USD) az affiliate marketingből is megszerzem. És havi 50 ezer feletti oldalmegtekintésem sincs.

2019-es frissítés: Most havonta kb. 13 000 dollárt keresek csak leányvállalatokon keresztül, havi 90 000-nél kevesebb oldalmegtekintéssel.

Tehát nem, nincs szükség több ezer oldalmegtekintésre. Ezt akkor is megteheti, ha kicsi a blogja.

 

Társult marketing tippek kezdőknek

 

Ez nem lehet távolabb az igazságtól. Rengeteg társult program szolgálhat olvasói számára. Ha tudsz olyan termékről vagy szolgáltatásról, amelyet olvasói szeretnek, miért ne lehetne  keresni a „terméknév + leányvállalat” címen, hogy megnézhesd, van-e olyan programjuk, amelyre regisztrálhatsz?

Koncentráljon az olvasóra, és oldjon meg problémát számukra. Ezután keresse meg a megfelelő programot vagy terméket, és iratkozzon fel a társprogramjukra.

Az Amazon az egyik első felfedezhető állomás!

 

Bullet Journaling: A bullet journalingnak ez a bejegyzése több mint 320 dollárt tett ki az Amazonon keresztül affiliate jutalékként.

 

Gyerekek játszanak szőnyegeket: Ez a bejegyzés a MamaInstincts-től havi ezreket keresett.

 

LuLaRoe: Ez a túlerőben lévő mama LuLaRoe bejegyzése több mint 1000 dollárt keresett neki egy hónap alatt!

 

A fenti három teljesen különböző rést és témát mutat be, amelyek mind több száz dollárt hoznak be az affiliate marketing révén. Az affiliate marketing az egyik módja annak, hogy pénzt lehet keresni az Amazon-szal, egy másik pedig valójában termékeket árul az Amazon-on az FBA programjuk révén.

Ne feledje, hogy még egy kis befektetés a blogjába is újra és újra megtérül, ha jól használja !!

 

Partner marketing programok kezdőknek és középhaladó bloggereknek

 

Az affiliate marketing tanfolyam értelme

 

Az affiliate marketing felismerése tanfolyam – ez a tanfolyam minden titkát lefedi, hogy Michelle több pénzt keres egy hónap alatt az affiliate marketinggel, mint a legtöbb ember egész évben! Azta! Öt rövid évvel ezelőtt havonta 672 dollárt keresett a blogjával, most havonta több mint 100 ezer dollárt ér el.

Ha van egy személy, aki segíthet az affiliate marketing konverziók növelésében, Michelle az! Bónuszként pedig egy nagyszerű Pinterest szakaszt is felvett a tanfolyamába, hogy segítsen nagyobb forgalmat irányítani az affiliate bejegyzéseihez.

És a legjobb rész? Miután beiratkozott a tanfolyamra, hozzáférhet Michelle privát tanfolyamának . Ez az egyik legértékesebb rész! Mert a csoportban közvetlenül Michelle segítségét kérheted bármiben, amivel küzdesz. És tanulhat másoktól is, akik szintén végzik a tanfolyamot. A megosztott tudás felbecsülhetetlen.

ÖSSZEFOGLALÓBAN: A HÁROM TIPP AZ EGYÉB FORGALMAZÁSI BEVÉTELEK NÖVELÉSÉHEZ A BLOGJAL:

  1. tipp: Készítsen egy kollázscsapot és egy körbejegyzést.
  2. tipp: Írjon összehasonlító bejegyzést.
  3. tipp: Fess egy képet az olvasó számára!

És fektessen be a fenti kezdő partnerek egyik marketingprogramjába, örülni fog, hogy megtette!

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment