4 módszer a pénzkeresésre otthonról

A szténó medencék napjainak ideje, ahol a gépírók összegyűltek és a klikkelő írógépeken dolgoztak, már rég elmúlt. Nincs szükség rájuk, mert manapság a legtöbb ember meglehetősen tisztességes gépíró, néhány ember mégis több, mint tisztességesen gépel.

4 módszer a pénzkeresésre otthonról

 

A gépíróknak azonban továbbra is nagy szükségük van arra, hogy a hangfelvételeket szövegfájlokká, valamint más típusú gépelési feladatokká alakítsák. Az internetnek köszönhetően pedig valóban nem mindegy, hogy hol van a gépíró.

Tudja meg, milyen típusú gépelési munkák vannak, és milyen készségekre van szüksége a földhöz jutáshoz.

 

Adatbevitel

 

Ez a gépírási feladatok közül a legegyszerűbb. Nem kell sok tapasztalat betörni, de a legkevésbé is fizet. Ez jó kiindulópont lehet, ha tovább szeretné fejleszteni képességeit és tapasztalatokat szerezne. Vizsgálja meg a munkahelyi adatbeviteli vállalatok lehetőségeit.

Vigyázat: Ha kipróbálja magát az adatbevitel során, óvakodjon a csalásoktól. Gyakran az otthoni munkahelyi csalások úgy öltözködhetnek, hogy úgy tűnjenek, mint az adatbeviteli feladatok, ezért ismerje meg az adatbeviteli csalásokat.

Kíváncsi arra, hogy a gépelés elég gyors-e ezen online gépelési feladatok bármelyikéhez? Tegyen egy ilyen online gépelési tesztet.

 

Átírás

 

Az úgynevezett “általános” átírás valójában sokféle speciális átírást tartalmaz, és különböző szintű készségekkel és felszereléssel rendelkező gépírókat igényel. Az átírás alapvető meghatározása a hangos hangfelvételek, például diktálás, előadások, konferenciahívások, telefonos üzenetek, workshopok, interjúk, beszédek, podcastok, videók, webes szemináriumok stb.

Az általános átíráson belül vannak specializációk. A jogi átíráshoz tapasztalat és a jogi kifejezések és eljárások ismerete szükséges. A pénzügyi / vállalati átírás megköveteli, hogy a gépíró rendelkezzen bizonyos szintű ismeretekkel az adott iparág terminológiájáról; előfordulhat, hogy ismernie kell a jövedelemjelentéseket, az éves értekezleteket, a sajtótájékoztatókat, az időközi eredményeket és az elemzői jelentéseket a különböző ágazatokban.

Ezek közül egyik sem követeli meg tipikusan a tanúsítást. Gyakran a speciálisabb gépelést irodában, nem pedig otthonról kell elvégezni, de ha van tapasztalata, gyakran át lehet térni a távmunkára. Számos lehetőség kínálkozik otthoni átírási munkákkal.

 

Orvosi átírás

 

Az általános transzkripció szakterületeitől eltérően az orvosi átírás speciális középfokú posztgraduális képzést és képesítést igényel – akár egyéves tanúsító programot, akár kétéves társult végzettséget. Az orvosi transzkripciós szakember átírja az orvos vagy az orvos diktátumát, amelyet ezután hozzáadnak a beteg kórlapjához.

Az otthoni orvosi átírási munkához általában nem csupán képzésre és igazolásra lesz szükség. Az orvosi transzkripciós szakemberek szerződés alapján dolgoznak saját otthoni vállalkozásukkal is. További információ az orvosi transzkripciós szakemberekről vagy a keresés

 

Feliratozás

 

A feliratozás kissé eltér a legtöbb otthoni átírási munkától, mert a rögzített hang ledolgozása helyett a valós idejű feliratozó élő videót ír be. Nagyon gyors gépelési sebességet, pontosságot és speciális szűkületi berendezéseket igényel. Csak a legtapasztaltabb gépíró válthat át valós idejű átírásra.

Van azonban feliratozási munka a rögzített videók feliratainak beírására, az úgynevezett offline feliratozás. Offline feliratozás esetén a rögzített videó hangját átírják és feliratokként adják hozzá az utómunkálatok során. Ehhez kevesebb sebességre és tapasztalatra van szükség, mint a valós időben, de felirattá váláshoz némi átírási tapasztalatra van szükség. Ezenkívül az offline feliratoknak képzettségre és tapasztalatra van szükségük a felirat megfelelő időben történő elhelyezéséhez. Az offline és a valós idejű feliratozás otthonról is elvégezhető.

Ha otthoni munkát fontolgat, fontolja meg az otthoni munkát feliratozással.

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment