7 módja a digitális termékek online értékesítésének akár ingyen is

Ha készen áll a következő lépés megtételére, és megtanulja, hogyan adhatja el digitális termékeit online, nagyon örülünk, hogy veletek lehetünk ebben az átmeneti szakaszban! És bízz bennünk, egyszer ott voltunk, ahol most vagy. A folyamat elindításának és megvalósításának kitalálása az oka annak, hogy sokan gyakran időben fagyosnak találják magukat.

Nem vagyunk hajlandók hagyni, hogy ez megtörténjen veled. És szeretnénk segíteni abban, hogy úgy élj, mint mi, ahol pénzt kereshetsz termékeidből, és korán nyugdíjba mehetsz, mint John képes volt rá. Meg vagyunk áldva, hogy minden nap szombatként kell bánni azzal, hogy mi hoztuk létre és méreteztük online üzletünket.

 

7 módja a digitális termékek online értékesítésének akár ingyen is

 

És ne tévesszen meg minket … SZERETNEK dolgozni, de azt is szeretjük, hogy szabadnapot vehetünk és szó szerint bármit megtehetünk, amit csak akarunk. És még ennél is többet szeretnénk neked is.

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk azokat a különféle eszközöket, amelyeket online lehet használni digitális termékek eladásához. Végigvesszük a legjobb 7 választásunkat, felsoroljuk, hogy mi a helyes, mit kezdjünk, mit tegyünk, és áttekintjük mindegyik előnyeit és hátrányait is.

Csak ne feledje, hogy egyetlen tökéletes eszköz sem uralhatja az online opciók teljes platformját. És feltétlenül olvassa el a végét, ahol személyes ajánlásainkat és véleményeinket megadjuk Önnek arról, hogy mi a véleményünk arról, hogy hol érdemes kezdeni.

 

Digitális termékek online értékesítésének 7 módja

 

Mielőtt belevetné magát a digitális termékekbe, győződjön meg róla, hogy szán-e időt arra, hogy megnézze legújabb ajánlatunkat, a Little Product Launch Kit-et. Szó szerint elmondjuk, hogyan lehet termékeket létrehozni, és mit kell tennie annak érdekében, hogy készen álljanak a gyors értékesítésre.

Oké, szégyentelen csatlakozás … 😉 A digitális termékek online értékesítésének legjobb módjaival kapcsolatos ajánlásainkra.

SendOwl

 

Körülbelül 5-6 évvel ezelőtt használtuk a SendOwlt, és itt adtam el valaha az első digitális termékemet. Ez egy ebook volt, és annyira büszke voltam rá.

A SendOwl rendkívül egyszerűvé teszi a digitális termékek feltöltését, és általában körülbelül 3 percet vesz igénybe. A termék feltöltése után kap egy speciális linket, amelyet hozzáadhat a blogbejegyzéséhez, az e-mail sorrendjéhez vagy a közösségi médiába, amely arra készteti az embereket, hogy rákattintsanak, és végül remélhetőleg megvásárolják a digitális fájlt. .

A SendOwl költsége havonta körülbelül 15 USD, de ez lehetővé teszi a termékek testreszabását, és 30 darabot bármikor megvásárolhat.

A SendOwl hátrányait is figyelembe kell venni. A legnagyobb negatívumok közül néhány:

  • Tranzakciós díjak
  • Nincs lehetőség robusztus tölcsér építésére az ügyfelek értékesítéséhez vagy eladásához
  • Nincs kurzus létrehozási lehetőség

Nem a legjobb fizetési élmény az ügyfelek számára

Annak ellenére, hogy ez szerepel a listánkon, valójában nem ez áll az ajánlásaink élén. Működik, de csak valami funky folyik. Amikor az ügyfelek rákattintanak a linkedre, erre a furcsa üres oldalra kerülnek, és ezáltal piros zászlót tehetnek fel arra, hogy biztonságban érezzék magukat a hitelkártya-adatok megadásával. Ez viszont azt jelenti, hogy elveszíti az eladásokat.

Azt is tapasztaltuk, hogy más online digitális platformokhoz képest ez sem igazán olyan magas konverziót eredményez.

WooCommerce

 

Ha rajongsz a plug-inekért, akkor kiderülhet, hogy nagyon szereted a WooCommerce-t. A WordPress készítői hozták létre, és közvetlenül a WordPress belsejében is fut.

Szó szerint csak annyit kell tennie, hogy rákattint néhány gombra, és lesz egy bolt a webhelyén, ÉS ez is ingyenesen beállítható.

DE … az ördög benne van a részletekben.

A beépülő modul meglehetősen hatékony, mivel segíthet a termékek eladásában, a foglalások eladásában, és szó szerint szinte mindent megtesz, amire szüksége van. DE ne feledje, hogy ha a webhelye leáll vagy összeomlik, ez azt jelenti, hogy ez is csökkenni fog.

Ez azt jelenti, hogy tudnia kell arról, hogyan lehet újra működésbe hozni, és ez időbe és energiába kerül. Ez azt is jelenti, hogy sokat szeretne biztonsági másolatot készíteni a webhelyéről, és mint mindannyian tudjuk, az extra beépülő modulok valóban lelassíthatják a webhely sebességét is.

És most, hogy totál Debbie Downer voltam, vannak pozitívumai ennek a pluginnak is.

  • A használatért nincs díj, de ahogy növekszik, befektetnie kell
  • Képes a lehetőségek sokaságára

Bár ez nem a kedvencünk, mégis elvégzi a munkát. Azt sem érezzük, hogy a termékoldalak könnyen optimalizálhatók. Korlátozottak, és az áramlásuk is kissé bokszosnak érzi magát.

Azonban, ha ez már megvan, és Önnek működik, akkor tartsa be. Ezek teljesen csak a véleményünk azok alapján, amelyeket a múltban tapasztaltunk, mielőtt áttérnénk valamire vagy egy másik lehetőségre a listán.

Tanítható

 

Három éljenzés a Tanítható! Minden tanfolyamunk és termékünk tanítható

Körülbelül 4 hónappal a SendOwl után kezdtem el őket, és annyira boldog vagyok, hogy megtettem. Megtettem az ugrást, és minden termékemet és tanfolyamomat a Teachable-be költöztettem, és ez nagyon-nagyon jól sikerült.

A Teachable remekül használható a kurzusok létrehozásához, és ez egy nagyon népszerű platform, amelyet tudom, hogy a hallgatóim szeretik.

Azt is szeretem, ha minden termékem egy helyen van, és ez is hozzájárul a közönség iránti bizalom kiépítéséhez. Mert legyünk valóságosak … ha felhoznám és áthelyezném az összes cuccomat a Teachable-ből, ez valóban riasztást indíthat el. És mivel 90 000 hallgatónk van a Teachable-n, szó szerint ez az utolsó dolog, amit meg akarunk tenni.

Míg a Tanítható nagyszerű tanfolyamra, PDF-ekhez, e-könyvekhez és nyomtathatóakhoz is használható. Lehetősége van videó hozzáadására, amely több értéket jelent.

Lehetőség van tölcsérre történő frissítésre is, de ez díjat igényel.

Amit jelenleg használok, az a szakmai terv, és havi 99 dollárt fizetek az összes szolgáltatásért. Drága, de nekem megéri. Sokan kezdik a 29 dolláros kezdőtervet, majd később megtudják, hogy frissíthetnek, ami teljesen rendben van.

Ha mégis belekezd az indulási tervbe, 5% -os tranzakciós díjat számolnak fel minden vásárlásnál. Ha feliratkozik a szakmai tervre, akkor a tranzakciós díj elmarad.

Nézze meg a tanfolyamok számát, ahol áttekintem, hogyan állítsam be és kezdjem el részletesen az értékesítést.

Bár megértem, hogy a Teachable drága lehet, ne felejtsd el, hogy a vállalkozásodat működteted rajta. Fontos a professzionális kinézet, és a Teachable által kínált technikai támogatás, ha valami baj történik, önmagában HATALMAS érték.

 

ThriveCart

 

Valójában ezt használjuk arra, hogy eladjunk mindent, ami van, de ezután csatlakozunk a Teachable-hoz, hogy mindezt eljuttassuk. (Ne aggódjon, ez nem annyira zavaró, mint amilyennek hangzik!) A tranzakciók elvégzéséről a Teachable-ről a ThriveCart-ra léptünk át, mivel sokkal jobb felhasználói élményt nyújt azáltal, hogy nagyobb rugalmassággal tudunk célzott termékeket kínálni.

Rendkívül jó automatizálással rendelkezik, és képes megcímkézni a vásárlókat és ügyfeleket, hogy aztán belemerülhessenek és a lehető legjobban választhassanak igényeiknek.

Mivel több mint 30 termékünk van, amelyeket értékesítünk, a ThriveCart rengeteg fel- és leszerzéssel segített nekünk, ami fantasztikus. Amikor elkezdtük használni a ThriveCart-ot, azonnal láttunk egy 500 dolláros emelést naponta, csak a tölcsérek hozzáadásával.

Úgy gondolom, hogy a havidíj megéri, de nem mindenki számára tökéletes. DE TÉNYLEG SZERETÜNK.

A ThriveCart használatának előnyei:

  • Korlátlan számú terméke lehet
  • Kiválóan hozhat létre upells vagy down eladásokat
  • Nagyszerű különleges ajánlatok és bónuszok felajánlásához

A ThriveCart másik nagyon jó része az, hogy van egy csillag affiliate programjuk. És ha jelenleg nem érkezik rengeteg forgalom a webhelyére, ez nagyszerű módja annak, hogy ösztönözze az embereket, hogy az Ön termékeit rájuk tegyék, és ezzel elősegítsék a forgalmat az Ön webhelyére.

A ThriveCart használatának negatívumai, hogy valóban nagy előzetes befektetéssel rendelkezik.

Megállapítottuk, hogy ez nagy díj … Valójában nem ennek az első díjnak a kezdete volt.

Mivel azonban a költségük 495 dolláros egyszeri díj, szó szerint csak egyszer kell fizetned érte, és utána használhatod az életre. Nagyszerű munkát végez a munka elvégzésében, és nagyon egyszerű.

Ha szeretné az összes ingyenes bónuszt a ThriveCart-on és megtanulná, hogyan kell használni – egyszerűen csak lépjen be az affiliate linkünkön, és vásároljon.

 

Etsy

 

Mindannyian ismerjük és szeretjük Etsyt, igaz? Rendkívül népszerű és szuper könnyű elindítani. Szó szerint azonnal elindulhat, létrehozhat egy ingyenes fiókot, és 30 perc alatt feltöltheti a PDF-fájlt vagy a digitális fájlt, hogy eladhasson. (ez nem azt jelenti, hogy eladást hajt végre, de beindítja a lábát az ajtóba!)

Az Etsy fantasztikus, ha még nincs blogja, vagy csak néhány nyomtathatót vagy e-könyvet szeretne felsorolni. Ez egy rendkívül szuper egyszerű platform, amelyet az eladások ösztönzésére használnak.

És ha időt szán rá, és megismeri a kulcsszóelemzés elvégzését és a nagyszerű képek készítését, termékei nagy eséllyel nagyon-nagyon jól teljesítenek.

Az Etsy-vel kapcsolatos költségek azonban felmerülnek minden egyes termék betöltésekor. Feltüntetett tételenként 0,20, illetve 5% tranzakciós díjat számítanak fel.

Szuper népszerű, szuper könnyű elkezdeni. Most azonnal menjen, hozzon létre egy ingyenes fiókot, és 30 perc múlva feltöltheti PDF vagy digitális fájlját, és elkezdheti. Ez nem azt jelenti, hogy eladást hajt végre

Ha pedig van blogod, akkor könnyedén linkelhetsz közvetlenül az Etsy üzletedbe is.

Az Etsy-vel az a legnagyobb kérdés, hogy rengeteg verseny van. Lehet, hogy az emberek rákattintanak a termék linkjére, hogy megnézzék az Etsy üzletet, de aztán megnézhetik az összes többi opciót is.

MÉG ha egy fantasztikus terméket hoz létre, el kell kezdenie látni az eredményeket.

Nézze meg a Nyomtatható szám szerint tanfolyamomat az Etsy használatának csínját-bínját illetően.

Ez valóban kiváló hely a digitális termékek online értékesítésének megkezdéséhez.

 

Influencer Soft

 

Ez egy teljesen új eszköz, és át akartuk adni mindannyiuk számára, hogy megnézhessék. Van ugyan díja, de kipróbálhatja mindössze 1 dolláros kezdeti költséggel, hogy lássa, mit gondol. (és ha mégis úgy dönt, hogy igénybe veszi, akkor csak egy életre szóló fizetési lehetősége van, és soha nincsenek egyéb díjak)

Az Influencer Soft nagyszerű online platform, mert szó szerint mindent egy helyen, egy bejelentkezéssel tehet meg. Ez azt jelenti, hogy létrehozhat értékesítési oldalt, céloldalakat, tanfolyamokat stb., És mindegyik stressz nélkül áramlik össze.

Mivel minden egy helyen van, egyszerű elérni, hogy minden együtt áramoljon.

HOGYAN… .mióta minden kereskedés jackje, ez azt is jelenti, hogy egyik sem mestere.

Jó munkát végez az összes eszköz integrálásával, de ezek nem a legjobbak, amelyek vannak.

Bónusz: Az Influencer Soft használatának minden finomságát megkapja, ha az affiliate linkünket használja vásárlásához.

De a dolgok egyszerű és egyszerű bevezetése szempontjából ez nagyszerű út.

 

Valójában ezt a digitális platformot használtuk a Little Product Launch Kit céloldalának létrehozásához, ha meg akarja nézni, és megnézi, hogy néz ki! Teljesen az Influencer Soft segítségével építettük, és nagyon-nagyon jól konvertál.

ConvertKit

 

A Convertkit általában csak egy e-mailes marketingplatform, de körülbelül 6 hónappal ezelőtt ez mind megváltozott. E-kereskedelmi oldallal egészítették ki, hogy digitális termékeiket, például nyomtatható, elektronikus könyveket, coaching órákat stb., Közvetlenül a platformjukon értékesíthessék.

Kombinálja az e-mailes marketing és a termékek értékesítésének lehetőségét.

És még akkor is, ha Ön a Convertkit ingyenes verzióját használja, akkor is összegyűjtheti az eladásokért járó fizetéseket! Ez dió és őrült fantasztikus!

Az ezzel járó negatívumok, hogy nincs csatorna képesség, de emellett ez egy meglehetősen egyszerű folyamat, amely könnyen átalakulhat értékesítéssé.

 

Melyik digitális online platform az Ön számára megfelelő?

 

Bár végső soron ennek kell választania, ajánlásaink is vannak.

Ha még csak most kezded, és még soha nem adtál el:

 

Használja a Convertkit és az Etsy programokat egyszerre

 

Egyszerű egyszeri beállítással az Etsy-vel, és nem kell aggódnia a frissítés vagy a bejelentkezés miatt, szuper egyszerű folyamat a gyors értékesítés megkezdése. Ha ezt összekapcsolja a Convertkit-lel, akkor összpontosíthat az e-mailek listájának összeállítására és egyidejűleg konkrét termékek felsorolására is. Egyszer beállítva az Etsy-vel, nincs frissítés, nincs bejelentkezés 0 betöltéskor, és jó menni

A másik javaslatunk és ötletünk, amelyre gondolnunk kell:

 

Influencer Soft

 

Ennek az az oka, hogy egyesek már az elején leesnek, mivel nehéz elindulni és méretezni az értékesítésüket és az üzletüket. És ha regisztrál valamire ingyen, akkor nem hajtja végre azokat a lépéseket, amelyekkel teljesen be kell fektetnie magát, vagy számon kell kérnie magát. És ha nem fektetnek be, akkor a motiváció a folytatásra csak megszűnik.

De ne feledd … Hajnal előtt mindig a legsötétebb, igaz?

Ha még csak most kezded, fontold meg az Influencer Soft programra való feliratkozást, és próbáld ki pár hétig, hátha tetszik. Lehet, hogy befektetés, de akkor elkötelezi magát a siker mellett.

Amint növekedni kezd, és tanfolyamokat akar eladni, akkor kombinálhatja az Influencer Soft és a Teachable erőművi kombinációját. Ez a kettő nagyszerű értéket kínál vállalkozásának méretezéséhez.

De emlékezz….

Nem azért vagyunk itt, hogy pontosan megmondjuk, mit kell tennie. Figyelembe kell vennie a költségvetését és az esetlegesen bekövetkező kockázati tényezőket.

Végül pedig nem ez az eszköz fogja elérni vagy megtörni a sikerét. TE ott vagy és valódi vagy, ami számít. Termékei és választásai együtt növekedhetnek veled, miközben rock and roll-ot használsz.

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment