A pénzmegtakarítás problémája

Tehát mindannyian szeretnénk, ha több pénz lenne a bankban, igaz? Fizetni gyermekeink oktatásáért, nyaralni, korán nyugdíjba menni.

Anyagilag függetlenek akarunk lenni. Olyan életet akarunk élni, ahol mi választjuk meg, mit csinálunk aznap, ahelyett, hogy azt mondanánk nekünk, hogy üljünk egy fülkébe 9-5 között.

A pénzmegtakarítás problémája

Ha a vállalati világban tartózkodik, azt szeretné, hogy rugalmas munkahelye legyen otthon. Ha otthon maradsz, akkor hozzá akarsz járulni a családi pénzügyekhez, és megakadályozni, hogy férjed ilyen hosszú órákat dolgozzon.

Kétféleképpen válhat anyagilag függetlenné. Több pénzt takaríthat meg, vagy többet is kereshet.

Most gondolkodjon egy percig, melyik módszerrel lehet nagyobb hatással az életére?

Hogyan lehet pénzt megtakarítani

Használjon személyes tőkét pénzmegtakarításhoz

A kiadásait nyomon követheti egy olyan alkalmazás segítségével, mint a Personal Capital (ami egyébként CSODÁLATOS). Ez egy ingyenes alkalmazás, amely kis diagramokat és grafikonokat mutat be, és figyelemmel kíséri kiadásait, így nem kell. Ez a bejegyzés arról, hogy a személyes tőke hogyan akadályozta meg a családom pénzharcait, részletesen elmagyarázza, hogyan képes ez az alkalmazás:

 • Növelje az átláthatóságot és a bizalmat
 • Készítsen világos jövőképet a jövőben
 • Segít minden hónapban kezelni a pénzforgalmat
 • Lehetővé teszi, hogy sajnálkozás nélkül fröccsenjen
 • “Fizette a ____ -t?” megszűnik
 • Demisztizálja a befektetéseit
 • Segít megtakarítani a díjakat, ingyen
 • Pénzügyeit játékgá változtatja

 

Pénzt takaríthat meg a Bullet Journal vagy az Excel Trackerek segítségével

Mehet a régi iskolába, és használhat bullet naplót. Mint az alábbi spread, amely 1378 USD megtakarítást jelent egy év alatt. Minden héten megtakarít egy dollárral többet, amíg az év végén 1378 dollárt takarít meg!

De mi a fő probléma a pénzmegtakarításban, a pénzügyi szabadság reményében?

A pénzmegtakarítás fő kérdése

Ez korlátozott!

Az egyetlen nagy probléma, amelyet a legtöbb ember nem ért a pénzmegtakarításhoz, az, hogy van egy határ. Ha havi 3000 dollárt keres, akkor a megtakarítás maximális összege havi 3000 dollár. És ez lehetetlen, kivéve, ha visszaköltözik a szüleihez, és él az ételükből és a tető alatt. 🙂

Minden hónapban csak korlátozott összeget takaríthat meg.

Például hetente egyszer élvezi a Starbucks kávét. Ez nagyjából 4 dollár. Egy év leforgása alatt (52 hét x 4 USD) ez 208 USD. 365 napig tartott 208 dolláros megtakarítás. Ez sok idő egy kis jutalomért.

Ne érts félre. Pénzt takarítani nagyszerű. Különösen, ha nagyon extravagáns életmódot folytat, akkor valószínűleg több helye van pénzt megtakarítani.

A pénzmegtakarítás megfelel az életmódjának

 • Növeli bankszámláját (lassan)
 • Megszabadítja az adósságtól (a megtakarított pénzt használja hitelkártya-számlák fizetésére)
 • Kényszeríti, hogy értékelje azt, ami már megvan (ez egy mentális változás, amely életének számos területére kihat)

 

A pénzügyi szabadság gyorsabb útja

Pénzt keresni

Az előző példában, ha minden héten abbahagyja a Starbucks látogatását, akkor 208 dollárt spórolhat meg. De mi van akkor, ha ahelyett, hogy minden energiáját arra összpontosítaná, hogy néhány dollárt megtakarítson az élelmiszerekre vagy a gázra, ezt az energiát inkább pénzkeresésre irányítja.

Egy ideje szembesültem ezzel a kérdéssel. Beszéltem a férjemmel a pénzügyeinkről. Megnéztük a Personal Capital alkalmazást és láttuk, hogy a hitelkártya-kiadásaink csökkenni kezdtek. Mindketten nagyon boldogok voltunk. De mondtam neki, hogy bár megspóroltunk néhány extra dollárt abban a hónapban, ez valójában nem volt annyi. Ahelyett, hogy olyan keményen dolgoztam volna, hogy heti 20 dollárt megspóroljak, azt mondtam neki, hogy inkább heti 200 dollárt szeretnék keresni.

Tehát kutattam azokat a munkákat, amelyeket el tudok végezni, miközben otthon maradok a két kicsivel. És megtaláltam a blogolást, miután láttam egy blogger jövedelmi potenciálját.

Ahelyett, hogy teljes energiámat arra fordítanám, hogy elegendő akaraterőt gyűjtsek össze, hogy ne menjek a Targetbe vagy a Starbucksba, ezt az energiát kreatívabb módon használom fel. Nem csak a blogolás segített pénzt megtakarítani (mert most produktív hobbim van, és nem folyamatosan vásárolok), hanem havi 1000 dollár feletti bevételhez is. És évek óta nem csinálom ezt.

Néhány rövid hónap alatt el tudtam vinni a blogomat havi 0 dolláros bevételtől mostantól több mint 1000 dollárig. Mindez azért, mert blogot indítottam, és kreatívabban használtam fel az energiámat.

Ha érdekel egy blog létrehozása is, ez nagyszerű módja annak, hogy online vállalkozást építsen és pénzt keressen otthonról. Hobbim gyors utat tett meg az anyagi szabadság felé, és szeretném, ha ugyanezt tapasztalnád.

Sok más anyuka is blogot indít, és élvezi a felnőttek közötti interakciót, a kreatív kimenetet és a rugalmas jövedelemáramlás képességét.

Azért vagyok itt, hogy segítsek a kezdésben. Még egy olyan könyvem is van, amely lépésről lépésre segít – még akkor is, ha semmit sem tudsz a blogolásról!

Elérni a pénzügyi szabadságot

Ha el akarja érni az anyagi szabadságot, meg kell változtatnia életmódját. Vagy pénzt kell megtakarítania, ami a leggyorsabb módja a bankszámla növelésére, vagy pedig több pénzt kell keresnie. A blog indítása pedig nagyszerű módja egy online vállalkozás felépítésének és a kívánt életmód kialakításának.

Ebben szeretnék neked is segíteni! Minden lépésnél fogom a kezed, hogy sikeres legyek!

 

 

 

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment