gyors időgazdálkodási tipp a Mom Blogger számára

Tudom, hogy korlátozott az időd. Van gyereke, akit etetni, mosni és vacsorázni az asztalra, nem beszélve a ház takarításáról, ami ma nem biztos, hogy megtörténik.

De mivel szereted a hobbidat, és a blogolás jobb anyává tesz, ezért szeretném megosztani veled a legjobb időgazdálkodási tippeket ahhoz, hogy otthon dolgozhass. Nem tudok átjönni és gyermekeket gondozni, de tanácsot tudok adni! Remélem ez segít!

Időgazdálkodási tippek anyu bloggerek számára

Januárban kezdtem el ezt a blogot (a második). Februárban születtem a második babámmal, júniusban dobtam piacra ebookomat, szeptemberben pedig a Blogonkénti tanfolyamomat. Most havonta több mint 39 000 dollárt keresek a blogommal, amikor ezt a bejegyzést írtam, havi 4000 dollárt kerestem. Ha ezt kisgyermekkel és szoptatós babával meg tudom csinálni, akkor te is! Teheti ezt! Engedje meg, hogy ezek az alábbi tippek a lehető legtöbbet hozzák ki szabadidejéből

A munkahelyi anya számára – konkrét időgazdálkodási tippek

 

Vegyen be gyermekeit mindennapi tevékenységeibe, hogy megakadályozza az „anyu bűntudatot”, amikor blogol.

Kérd meg a gyerekeidet, hogy segítsenek neked a konyha takarításában, az asztalterítésben, a mosogatásban stb., Hogy megduplázd a házimunkádat azzal, hogy időt töltesz a kicsikkel.

Írja meg bejegyzéseit, amikor alszanak

Használja a kora reggeli vagy lefekvési órákat az íráshoz. Ne használja ezt az időt közösségi médiára vagy ötletelésre, készen kell állnia a bejegyzés tervezetére, hogy ezt az időt okosan használja fel! A vázlatokról lásd alább.

Tegye meg közösségi média bejegyzéseit és körvonalát 5 perces időrések alatt

Mentse el ezeket a „gyors blogolási tevékenységeket” arra az időre, amikor sorban áll a postán, a banknál, vagy a pénztárnál, vagy amikor kis bubit szoptat. Ne használja a baba értékes szunyókálási idejét vagy a kora reggeli órákat olyan dolgokra, amelyeket legfeljebb 5 perc alatt megtehet.

Amikor nem tudsz produktív lenni: Brainstorm

Ötletvihar a blogodhoz vezetés közben vagy zuhany alatt. Mentse el azokat a drága órákat, amelyek alatt a gyerekek alszanak, hogy remek tartalmat adjanak. A legrosszabb az, ha nem leszel produktív, ha végre van rá esélyed.

Amikor túlterheltek

Ügyeljen arra, hogy a feladatait prioritásként kezelje. Használja ezt az egyszerű módszert, hogy hatékonyabban válogathasson át minden tennivalót. (ingyenesen nyomtatható)

 

A célok rendkívül fontosak az időgazdálkodás szempontjából

Írjon fel két célt a nap elején, hogy az adott napot teljesítse, és koncentráljon rájuk. Ne essen a közösségi média szakadékába. Mindössze két gyors gól a napra tarthatja a pályán.

A számítógépemen a Sticky Notes segítségével jegyzem fel az aznapi céljaimat.

Írja le a heti céljait.

Itt olyan céljaid lehetnek, amelyek egy kicsit tovább tartanak, de a hét folyamán koncentrálnak.
Példa: Kétszer tegye közzé a blogot, ütemezze a közösségi média bejegyzéseit a Hootsuite-on, a hálózaton és kutasson 1 új blogolási témát. Ne terhelje magát hosszú listával, tartsa reális.

Folyamatosan tesztelem az új számomra megfelelő időgazdálkodási stratégiákat. Az alábbiakban található a szuper egyszerű heti menetrend, amelyet arra használok, hogy elszámoltassam magam és szervezett maradjak. Ez egy vizuális kanban tábla

 

Anyagok időgazdálkodásának szabványosítása

Készítsen gyors piszkozatot közvetlenül a WordPress-en, valahányszor van ötlete a bejegyzésre.

Írja be a címet és néhány pontot, hogy később visszatérhessen. Így soha nem bámul egy üres képernyőt, és nem pazarolja a nap folyamán csak 30 perc szabadidejét. Ne felejtse el megváltoztatni az állapotot piszkozatra.

Állítson időzítőt 15-25 percre, amikor blogol, és fókuszáljon. (más néven pomodoro technika). Sokáig fog érezni, amikor arra kényszeríti magát, hogy ne térjen el a figyelem.

Legyen egy szabványos lépésről lépésre haladó folyamat a blogbejegyzés létrehozásakor. Ha szokásos munkafolyamata van, akkor ez könnyebbé és gyorsabbá válik.

  • Használja a csendes idejét tartalom létrehozására
  • A korábban létrehozott vázlatok egyikével adhat kiindulópontot
  • Először írja meg a körvonalát, majd egy durva vázlatot, majd szerkessze és csiszolja
  • Ezeket a lépéseket különböző időpontokban lehet elvégezni a folyamat feloszlatása érdekében
  • Végül adjon hozzá képeket
  • Használjon képeket egy tárolt mappából, hogy ne pazarolja az idejét a keresésre
  • Használja a szokásos betűtípust és képmárkát – ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy webhelye egységes legyen
  • A cikk közzétételénél kövesse a szokásos lépéseket

Van egy meghatározott anyu menetrend
Használja ezt az ingyenes nyomtathatót a napjának megtervezéséhez, ha még mindig vannak kicsik, akik szundítanak. Így tervezem mentálisan a napomat.

Szerkesztői naptár munkájához – digitális vagy fizikai

Legyen szerkesztői naptár

Vigye el minden ötletét, és tervezze meg, használja ezt arra, hogy jó úton haladjon, elszámoltatható és szervezett legyen. Annak érdekében, hogy amikor a nap folyamán megvannak ezek a szabad pillanatok, ne pazarolja azt a gondolkodásra, hogy „mit tegyek?”, És egy üres képernyőt bámul.

Közösségi média – Visszafogja magát!

Íráskor tiltsa le a közösségi média zavaró tényezőit. Gyorsan megehetik az idődet.

Keresse meg azt a közösségi média hálózatot, amelyet olvasói a legjobban használnak.  Szelektívnek kell lenned az időddel, van pelenkád, amit cserélhetsz, és élelmiszereket vásárolhatsz!

Kérjen segítséget – ne féljen kérdezni

 

Kérj meg másokat, hogy tegyenek vendégeket a blogodra. Sok barátod vagy követőid nagyon érdekli, hogy megosszák tudásukat az oldaladon. Ez nemcsak sokszínűséget ad az olvasóknak, de felszabadítja az idejét arra is, hogy más dolgokra összpontosítson. Nagy segítség lehet családi betegség, szülési szabadság vagy vakáció idején.
Próbáljon ki különféle típusú blogbejegyzéseket, vagy használja újra a régebbi bejegyzéseket. Ha nincs ideje ezen a héten beszédes bejegyzést írni, gondoljon a tartalom létrehozásának egyszerűbb módjaira.

Vegye fel a legnépszerűbb bejegyzéseit, és készítsen belőlük egy összeállítást

Szezonális hozzászólás; nyári tevékenységek, őszi fesztiválok, karácsonyi ünnepek.

Kérdezd meg követőidet a legnagyobb küzdelmükről, válaszolj nekik egy bejegyzésben
Ossza meg tippek vagy legnépszerűbb termékek listáját, az emberek szeretik a listákat

Interjú készítése egy másik bloggerrel, akit csodál, vagy ami még jobb, interjút készítsen kisgyermekével

 

És mama, ne stresszelj!

Minden kezdő blogger túlterheltnek érzi magát, hogy mennyi mindent kell megtudni a blogolásról. Ne stresszelj, mert még nem tudod az egészet. Tanulja meg az információkat, amire szüksége van. Nem kell többet megtudni a hirdetésekről, ha még nem rendelkezik jó követőkkel.

Tegye meg egy-egy lépésben és tegye szokássá. Ha nem élvezed, és a blogolás fáradsággá válik, akkor ez nem tart sokáig. Tehát amikor elindítja az anyja blogját, készen álljon ezekre az időgazdálkodási tippekre, amelyek segítenek a sikerben!

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment