Hogyan keress 22 dollárt a blogolás első hetében

Mielőtt elkezdtem ezt a blogot, azon tanakodtam, mit kell tennem, ha jövedelmet hoznék otthon, mint anya. Komolyan vitatkoztam a közvetlen értékesítési vállalkozás elindításáról és az Usborne könyvek vagy a Norwex tisztítószerek értékesítéséről. Az Usborne könyvek fantasztikusak, és még mindig naponta használom a Norwex kendőimet. Szenvedélyesen foglalkoztam a cégek iránt, de soha nem vállaltam elkötelezettséget, mert valamivel rugalmasabbat akartam.

 

Hogyan keress 22 dollárt a blogolás első hetében

 

Dolgozni akartam, amikor a lányok aludtak. És vallomás, nem vagyok a legjobb háziasszony, ezért nem akartam minden héten partikat szervezni, és arra kérni az embereket, hogy vásároljanak könyveket vagy tisztítószereket. Én rendeztem egy Usborne-i könyvpartit, és az egyetlen, aki vásárolt bármit, az anyukám volt. Ó, nagyon édes, szeretem! Hála Istennek az anyukákért!

Keressen havonta 100 000 dollárt

Tehát valami rugalmas munkaidőt és helyet keresek. Valami, amiben nőhetek, és nem vagyok kötve egy másik cég szabályaihoz. Valami, ahol nem kell megkérnem a barátaimat, hogy vásároljanak tőlem. És megtaláltam a blogolást! Láttam Pat Flynn egyik jövedelmi jelentését, és eladtak. Ha egy kétgyermekes apa havonta több mint 100 000 dollárt kereshet, akkor rohadjon meg én is. És te is leendő momma blogger!

 

És mint kiderült, a Pat Flynn-be fordultam a szomszédom számára. Megkérdezett a blogolással kapcsolatos üzleti tevékenységemről, és elküldtem neki a tanfolyamomat és az e-könyvemet, hogy elinduljon. Elkapta őket, és az első héten belül 22 dollárt keresett a blogján! Ez elképesztő!

 

Hogyan csinálta?

 

Egy héten belül volt egy profi blogja, és pénzt keresett belőle! Fantasztikus diák, és nagyon büszke vagyok rá! Itt van egy kis története az alábbiakban.

 

A bejegyzés alján részletesen bemutatom, mit tett azért, hogy blogjával megszerezze az első dollárját!

 

Megan története – Keressen 22 dollárt a blogolás első hetében

 

Otthon vagyok / otthon dolgozom. Nagyon hálás vagyok, hogy férjem munkája miatt képes vagyok erre a lehetőségre. Nagyon jó otthon lenni a gyerekeimmel, de szeretek dolgozni is. Manapság pedig, amikor a gyermekgondozás olyan drága, nehezen tudtam teljes munkaidőben visszamenni.

 

Ha egy teljes munkaidős dajkám van két gyerekkel, évente kb. 30 000 ezret futtatnék {adni vagy venni}, ezért ennek kétszeresét kellene megcsinálnom, hogy megérje teljes munkaidőben visszamenni. Mert nem nagyon akarok dolgozni, csak azért, hogy másnak fizessek a gyerekeim neveléséért.

 

Vállalkozó vagyok. Tehát nem mindig van folyamatos munkám. Ami rendben van, de szeretek elfoglalt lenni. Tudod, felnőtt dolgokat csinálsz. Olyan dolgok, amelyek nem magukban foglalják a Frozen napi 5-ös megtekintését, vagy a fiammal való vitát arról, hogy miért nem ülhet 3 órán át egyenesen az iPad-en.

 

Ennek ellenére egy jó barátom / szomszédom segített elindítani a blogomat. {Köszönöm Suzi} Szeretek más blogokat olvasni odakint a szülőségről, a könnyű egészséges receptekről és a lakberendezésről. Szeretem a lakberendezést. Álomfeladatom az lenne, hogy otthont állítsak, vagy lakberendező legyek, mert a kedvenc dolgom az otthonom díszítése!

 

A hab a tortán az, hogy extra pénzt készíthetek az általam szeretett témákról. Az első 22 dolláromat affiliate linkeken keresztül kerestem. A leányvállalati link tartalmazza a leányvállalat (Ön) azonosítóját vagy felhasználónevét. Ezt az URL-t használja a hirdető az összes forgalom nyomon követésére, amelyet a hirdető webhelyére küld. Tehát alapvetően kapok egy linket egy termékhez az Amazon-on keresztül, és ha valaki az általam megadott linken keresztül vásárolja meg a terméket, akkor annak százalékát kapom. És csak egy termékről kellett beszélnem, amit szeretek.

 

Valószínűleg a legegyszerűbb 22 dollár, amit valaha szereztem!

 

A mozgalmas nap végén olyan szép, hogy leülhetek egy meleg csésze teával (vagy borral, attól függően, hogy milyen napunk volt), és blogolhatok olyan témákban, amelyekért rajongok. Az, hogy némi extra pénzt keres az oldalán, szintén nem árt!

 

Itt vannak a Megan pontos lépései:

 

  • Használja a Blog szám szerint e-könyvet és tanfolyamot, hogy professzionális blogot hozzon létre néhány nap alatt!
  • Tegyen közzé néhányszor egy egészséges megjelenésű blogot
  • Iratkozzon fel az Amazon Partnerprogramra
  • Összekapcsolta ezt a bejegyzést a jenki gyertyákkal az Amazon-on
  • Ossza meg bejegyzését egy nagy Pinterest csoportban

 

Ez az! Ez az 5 lépés volt minden, amit tett, hogy 22 dollárt keressen az első blognapján. És te is meg tudod csinálni! Tehát, ha blogot szeretnél indítani, ma van a nap! Hagyja, hogy Megan története inspirálja Önt!

 

Ha küzdesz a tökéletes blognév megtalálásával, akkor megismertelek. Itt van 157 szó, amelyek segítenek a tökéletes blognév megszerzésében!

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment