Hogyan kerestem 7282 dollárt az első blogtermékemen

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Jennifer Snyder szerepelt a StartaMomBlog.com oldalon! Nagyszerű barátok lettünk az interneten, és órákon át beszélgettünk és segítettük egymást növekedni.

Fantasztikus nő, blogger és barát. És csodálatos csoportját online virágzó törzssé növesztette.

Az alábbi bejegyzésben részletesen bemutatja, hogyan találta meg termékötletét, állította össze és értékesítette. Csak az egyetlen termékből több mint 7000 dollárt keresett. És számtalan nőnek segített.

Remélem, élvezni fogja a bejegyzést! Feltétlenül csatlakozzon csoportjához, a Women Winning Online-hoz, hogy jobban megismerhesse!

 

Hogyan kerestem 7282 dollárt az első blogtermékemen

 

Azért indítottam el a Women Winning Online-t, hogy más nőknek megtanítsam blogjaik bővítését és az online keresést. Célom az volt, hogy segítsek a nőknek, megtanítsam őket és támogassam őket blogírásuk során. De azt is tudtam, hogy magam is pénzt akartam keresni blogolással. Azt hittem, megtanulom, hogyan kell csinálni, majd megtanítom más nőknek, hogyan kell csinálni. Győzelem mindenki számára!

Aztán elkezdtem kutatni, hogyan lehet pénzt keresni a blogolással. Minden veterán blogger szerint 2-3 évbe telik, mire pénzt kereshet a blogolással. Legalább 50 000 oldalmegtekintésre és 10 000 emberből álló e-mail listára van szüksége.

 

Ezt az információt személyes kihívásnak vettem. Olyan érzés volt, mintha ez lenne a klub, amelybe csak akkor tudtam bekerülni, ha elértem ezeket a statisztikákat.

 

Tehát arra vállalkoztam, hogy azt csináljam, amit a legjobban tudok. Kihívás a status quo.

 

Felhagytam a blogolást

 

 1. február 8-án megkezdtem a Women Winning Online blogomat. 2016. március 31-ig felhagytam a blogolással.

Olvastam egy ötletet Jon Morrow blogján, miszerint először össze kell állítanom az e-mail listámat, majd be kell indítanom a blogomat. Jon összeállított egy 10 000 fős listát az e-mail listáján, majd elindította blogját. Boom– beépített közönség.

Nagyon tetszett ez az ötlet, és arra gondoltam, hogy nincs mit veszítenem! Másfél hónapja blogoltam, és átlagosan napi 20 oldalmegtekintést átlagoltam. Elég lehangoló volt!

Így 31-én abbahagytam a blogolást, és nekiláttam, hogy megtaláljam az embereimet, megkeressem a törzsemet. 2016. április 1-én megszületett a Women Winning Online csoport.

A Nők Győztes Online csoportjának létrehozása volt a legjobb dolog, amit blogomban tettem! Ez volt az egyik legjobb döntés, amit valaha is meghoztam magamnak az üzleti életben. Azért hoztam létre a csoportot, hogy más bloggerek láthassák őket. A célom az volt, hogy felfigyeljenek rájuk, aztán elolvassák a blogomat.

Fiú, ó, fiú, ennél sokkal többet kaptam a csoportomból! Alázatos élmény volt. Először megismertem a nőimet, akiknek írtam, és olyan módon, ahogyan nem lettem volna, ha nem alapítom a csoportot. Mivel ez csak nők csoportja, nyitottabbak megosztani küzdelmeiket és azt, amiben segítségre van szükségük.

Másodszor, alkalmat adott arra, hogy megosszam tudásomat a csoport nőivel. Igen, ez felhívta a figyelmet a blogomra, de valami mást is. Bizalom. Bizalom, amire nagy szükségem van. 27 éve voltam egy másik iparágban. Féltem, hogy valami mást csinálok. Féltem, hogy nem leszek jó benne, és az emberek azt hinnék, nem tudom, miről beszélek. A csoportom megkezdése bizalmat adott nekem, amire szükségem volt. A bizalom, hogy segíthetek nőnemzetségemnek. Olyan áldás volt számomra!

 

Végül a törzsem felépítése nagy közösségi érzést adott nekem. Amikor blogoltam, és csak napi 10 oldalmegtekintést kaptam, olyan magányos voltam! Törzsem tele van olyan nőkkel, akiknek a blogolásban vannak hullámvölgyei. Ötleteket osztunk meg és együttműködünk. Ott vagyunk egymás mellett, hogy megünnepeljük a győzelmeket és elbűvöljük veszteségeinket. A törzsem sokkal kevésbé magányossá tette a blogolást és a fene sokkal szórakoztatóbbá!

 

Hogyan lehet megszerezni a nagy blogok forgalmát

 

Megismerve azokat a nőket, akiknek írtam, elkezdtem megérteni a küzdelmeiket. Elkezdték blogjaikat, de nem tudták, mit tegyenek tovább. Szerettek írni, de frusztráltak voltak, mert senki sem olvasta a bejegyzéseiket. Valójában a kérdés, amelyet újra és újra hallottam, az volt: “Hogyan érhetek el nagyobb forgalmat a blogomon?”

Amikor rájöttem, hogy ez az első számú küzdelem a bloggerekért, kimentem és kutattam. Olyan sok blogbejegyzés nem részletezi részletesen, hogy miként lehet nagyobb blogforgalmat szerezni. Csalódott voltam, mint a törzsemben élő nők. Úgy érezte, hogy ez a nagy titok rejlik abban, hogyan lehet nagyobb blogforgalmat szerezni, és senki sem volt hajlandó megosztani. Szélesre akartam törni azt a titkot.

 

Elkezdtem kutatni az összes nagy nevű bloggert, és kitalálni, hogy hogyan mentek a kis bloggerből a nagy bloggerekké. A bejegyzéseiket onnantól kezdve olvastam. Olvastam a vendég bejegyzéseiket. Utánanéztem nekik a közösségi médiában. Mit tettek azért, hogy ennyi olvasót és ennyi forgalmat szerezzenek ?!

Miután elvégeztem a kutatásomat, leültem és elgondolkodtam rajta, és ez rengeteg téglának ütött.

Mindannyian kimentek oda, és megismerkedtek a blogjaikkal. Nem ültek ott, nem írtak bejegyzést, és remélték, hogy az emberek elolvassák. Kimentek oda, beszélgettek ideális olvasóikkal, és visszahívták őket blogjaikba. Kitettség.

Gyors expozíció

Most, hogy úgy éreztem, tudom, hogy minél több blogforgalomra van szükségem, ki akartam találni, hogyan lehet ezt megszerezni. Hogyan érhet el nagyobb kitettséget vadonatúj bloggerként? Nagyon sok forgalmi stratégia elavult. Sokukat még a létezése előtt hozták létre.

 

A másik dolog, amit ki akartam találni, hogy hogyan lehet nagyobb forgalmat elérni és gyorsan elérni. Tudtam, hogy az átlagos blogger fél év után abbahagyta. A blogolás sok munka, és ha nem látunk eredményt, akkor könnyen elkeseredhet és kiléphet. Segíteni akartam a nőknek, hogy minél több forgalmat szerezzenek, mire a frusztráció érzése beindult.

 

Tehát vissza az ötleteléshez mentem. Hogyan érhet el egy blogger nagyobb kitettséget, ha sok blog van ott? Aztán megütött, és odatúrtam a táblámhoz, és kihúztam ezt:

 

(Elnézést a durva képért. Nagyon izgatott voltam a felfedezés miatt, és rohannom kellett, hogy leírjam!)

 

Ezek a darabok a kulcsok ahhoz, hogy nagyobb expozíciót szerezzen a blogod számára. Ezek az elemek elhozzák az embereket a blogjához, és nagyobb forgalmat hoznak Önnek. Oda kell menned, ahol a fülke online lóg, beszélni kell velük, segíteni nekik, és akkor eljutnak a blogodra.

 

A bloggerek számára az olvasók megtalálásának legjobb helye a Pinterest, a csoportok, valamint a hálózaton belüli más bloggerekkel való hálózatépítés. Ezzel az információval felfegyverkezve hozzáláttam az első programom, a Find Your Tribe Online megalkotásához.

 

Létrehozta az első termékemet

Most, hogy tudtam, hogyan szerezzek nagyobb expozíciót a bloggerek számára, ideje volt megtalálni a puzzle összes darabját és összerakni. Az volt a tervem, hogy létrehozok egy táblázatot az adatokról, a legjobb Pinterest-csoportok tábláival, -csoportjaival és a legjobb bloggerekkel az egyes résekben.

Kutatás közben kezdtem rájönni, hogy az adatok nagyszerűek. Tudtam, hogy az adatok segítenek a bloggereken, és tudtam, hogy eladják a programomat. De marketing szakemberként tudtam, hogy ennek nemcsak adatoknak kell lennie. Az adatok nagyszerűek, de ha nem tudsz mit kezdeni vele, akkor semmi sem történik.

Amikor elkészült a táblázat, a következők voltak:

 

 • 140 Pinterest csoportos tábla
 • 160-csoport
 • 155 népszerű blogger, 14 fülkével.
 • Nagyon sok adat volt! Sok fantasztikus adat!

 

Aztán a Find Your Tribe Online marketingterv részén dolgoztam. Készítettem egy könyvet, amely a következő kérdésekre adott választ:

 

 • Hogyan csatlakozhatok a Pinterest csoport fórumaihoz?
 • Hányszor rögzíthetem a csoporttáblákat egy nap?
 • Mit tegyek a-csoportokban, hogy az emberek megnézzék a blogomat?
 • Hogyan lehet kapcsolatba lépni az emberekkel a és segíteni őket?
 • Hogyan lehet a megfelelő módon kapcsolatba lépni a népszerű bloggerekkel?
 • Hogyan lehet vendég bejegyzéseket eljuttatni a népszerű bloggerekhez?

 

A Find Your Tribe Online nem csupán adatok táblázata lett. Olyan programgá nőtte ki magát, amely megmutatta a bloggereknek azokat a pontos lépéseket, amelyeket meg kellett tenniük ahhoz, hogy kitegyék magukat a blogjukra. Ahhoz, hogy minél több olvasó, nagyobb forgalom és nagyobb elkötelezettség érje el blogjaikat. Pontosan ez volt az olvasóim, törzsem azt mondta nekem, hogy akarnak. Több forgalmat akarnak, és én most hoztam létre azt a programot, amelyről azt hittem, hogy ez megvalósul számukra.

 

 1. augusztus 1-jén indítottam a Find Your Tribe Online-t. Az első nap végére 24 példányt adtam el az első programomból. Izgultam a hold fölött! Az első programom elütötte az olvasóimat, és megvették. Még mindig hidegrázást okoz nekem!

 

Az ajánlások mindent megváltoztattak

Amikor elindít egy programot, a legjobbakat reméli. Reméled, hogy az emberek szánnak rá időt, és valóban felhasználják azt, amit létrehoztál. Reméled, hogy ez nekik is beválik. Reméled, hogy időt szánnak arra, hogy megosszák veled, amikor a programod nekik működik.

 

Bármelyik tanfolyammal az a helyzet, hogy ez időbe telhet. Ritkán vásárolnak tanfolyamokat az emberek, és azonnal elkezdenek dolgozni rajtuk.

 

De a Find Your Tribe Online más volt. Néhány nappal a program elindítása után bejött az első két ajánlásom, és megdöbbentem. Teljesen megdöbbent.

 

Előző blogomban eladtam egy tanfolyamot, és hónapokba telt, mire megszereztem az első ajánlásomat. Őrült nekem, hogy kevesebb mint egy hét alatt egyet szerezzek!

 

Arra gondoltam, miért volt ez másképp. Miért kaptam az emberek ajánlásait csak néhány nappal a programom megvásárlása után?

 

Mert cselekvőképes tartalom. A táblázatban szereplő adatok arra késztetik az embereket, hogy most cselekedjenek. A program végrehajtása szintén könnyű volt, és nem volt elsöprő.

 

Amikor egyre több ajánlást kaptam erről a programról, megdöbbentem! Létrehoztam valamit, az első termékemet, és ez tulajdonképpen a saját törzsemnek segített! A pénzről volt szó? Biztos pénz, hogy a pénz szép volt, és jól érezte magát. De valami más még jobban érezte magát. Elképesztő érzés volt, hogy létrehoztam valamit, ami segít az embereknek. Számomra ez többet jelentett, mint a bankban lévő pénz!

 

Társult vállalkozások

 

Ugyanabban a hónapban, amikor elindítottam a Find Your Tribe Online-t, megkaptam az emberek kéréseit, hogy csatlakozzanak a programhoz. Fogalmam sem volt, hogyan lehet ezt megtenni. Suzihoz fordultam, mert tudtam, hogy társult programja van a Blog szám szerint. Megmutatta, hogyan állítsak be affiliate programot a SendOwl segítségével. Olyan egyszerű!

 

A tanfolyam elindítása után 10 nappal indítottam el az affiliate programot. Az első hónapban 19 emberrel jelentkeztem! Az első hónapban a leányvállalatok 10 példányban értékesítették a Find Your Tribe Online-t. Az indulás óta leányvállalataim 81 példányban értékesítették a Find Your Tribe Online-t.

 

Szeretem, ha leányvállalataim vannak a programomhoz! Tudom, hogy egyesek úgy tekintenek rá, hogy elveszítik az értékesítést, és ezzel a nyereség 100% -át megkereshetik. Pontosan az ellenkezőjét nézem. Először nem hiszem, hogy megkapnám ezeket az eladásokat, ha nem a leányvállalataim lennének. Kemény munkát végeznek és támogatják a programot. Ez elképesztő! Olyan, mintha saját értékesítőm lenne a Find Your Tribe Online-hoz. Még jobb, ha leányvállalataim használják a FYTO-t, így tudják, hogy működik. Eladnak egy programot, amelyben hisznek.

 

Van még egy előnye annak, ha leányvállalataim vannak a programomhoz. Olyan, ami belső, és fel sem fogtam, amíg első kézből nem tapasztaltam meg. Létrehoztam egy programot, amelyet leányvállalataim értékesítenek és jutalékot készítenek belőle. Ez a jutalék segít nekik fizetni az élelmiszerekért, az orvosi számlákért, és a gyerekekkel együtt játszanak további játékokat.

 

Azért tudom ezt, mert vannak olyan leányvállalataim, amelyek e-mailt küldtek nekem, és elmondták, hogyan segített nekik ez a megbízás. Valami, amit a saját agyammal hoztam létre, ilyen hatással van mások életére. Elme fúj és megalázó. Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem, hogy társult programot adok a Find Your Tribe Online-hoz. Hálásabb volt, mint valaha gondoltam volna!

 

Keresse meg törzsét online a tanfolyamon

 

Szeptember közepe táján, bölcs barátunk, Suzi azt mondta nekem: “Tanfolyamgá kellene alakítanod a Find Your Tribe Online-t.”

 

Óriási hibát követtem el, és nem vettem figyelembe Suzi tanácsát.

 

Ehelyett kimentem oda, és létrehoztam két új programot, a Nyerő nők társadalmát és a 30 napos marketing tervet bloggereknek. Gyakori vállalkozói hiba. Van olyan terméked, amely önmagában árul, és ahelyett, hogy bővítené vagy bővítené, mást hoz létre. Ez egy gyakori vállalkozói csapda, és pont beleestem.

 

Mivel Suzi jó barátja, folyton visszahúzott a Find Your Tribe Online tanfolyam ötletéhez. Végül beismertem neki, hogy félek csinálni. Féltem, hogy nincs más ajánlatom egy tanfolyamra. Megvan Suzi Blog szám szerint könyve és a tanfolyam. A könyv remek, és a tanfolyamnak még több tartalma van, ami elképesztő. Nem gondoltam volna, hogy több tartalmam van egy tanfolyamra. Azt hittem, hogy mindent megadtam a könyvben.

 

Amikor ezt bevallottam Suzinak, azt mondta, hogy videókat, munkalapokat és oktatóanyagokat kell hozzáadnia. Vegye át a könyvben szereplő ötleteket, és bővítse azokat. Részletesebben ossza meg ötleteit és tanítását.

 

Nem tudom miért, de Suzi tanácsa végül minden megfelelő helyen eltalált. Éppen egy másik tanfolyam készítésének közepén voltam, és tanácsai holtan megállítottak. Ezért abbahagytam, és elkezdtem létrehozni a Find Your Tribe Online tanfolyamot.

 

Még mindig féltem. Mi lenne, ha senki sem vásárolná meg? Vagy ami még rosszabb, ha az emberek megvennék, és azt mondanák, hogy nincs hozzáadott érték a már megvásárolt könyvből? De valami bennem azt mondta, hogy haladjak tovább. Ha én hoznám létre, akkor az emberek vásárolnának.

 

 1. január 16-án, öt hónappal a könyv debütálása után indítottam el a Find Your Tribe Online tanfolyamot. Izgatott voltam, ideges és aggodalommal teli! Ó, a vállalkozó öröme!

 

Az eredmények hihetetlenek voltak! A tanfolyamból összesen 51 példányt adtam el. Tizenkilenc példány olyan emberektől származik, akik már megvették a könyvet. Azok az ügyfelek aggódtak a legjobban. Ennél sokkal nagyobb értéket találnának a tanfolyamon? Vagy úgy éreznék, mintha ez a könyv megismétlése lenne?

 

Kiderült, hogy nem kellett aggódnom. Olyan sok e-mailt kaptam olyan ügyfelektől, akik megvették a könyvet és a tanfolyamot, és elmondták, mennyire szeretik a tanfolyamot. Szeretik, ahogyan elrendezték. Szeretik a videókat és a részletes oktatóanyagokat. Megköszönik, hogy a könyvet tanfolyamgá változtattam.

 

Nagyon hálás vagyok a Find Your Tribe Online támogatásáért. Vad út volt az elmúlt öt hónapban, amikor figyeltem valamit, amit létrehoztam, sok embernek segít. Hálás vagyok Suzi barátságáért és bölcs tanácsáért is, hogy a könyvet tanfolyamgá alakítsák.

Miért találja meg online törzsét?

 

A Find Your Tribe Online elindítása óta önálló életet élt. Hónapok óta egyáltalán nem népszerűsítettem, és még mindig 20-30 példányt ad el. Elgondolkodtam azon, hogy miért működött ilyen jól a bloggereknél, és három fő oka van.

 

Megtakarítja a nők idejét

 

Ha van valami, akkor a mamáknak kevés az idő. Soha nincs elég idő a napban! Nehéz találni időt blogolásra, időt posztjaink népszerűsítésére, időt más bloggerekkel való kapcsolatépítésre.

 

Az egyetlen dolog, amit a Find Your Tribe Online ad neked, az az idő. Több mint 90 órába tellett a táblázat összeállítása 407 Pinterest Group táblával, 440 csoporttal és 165 népszerű bloggerrel, 25 fülke felett. Ehhez hónapok és hónapok is kellettek, amíg összeállítottam és frissítettem. A Find Your Tribe Online időt takarít meg. Ahelyett, hogy időt töltene a kutatással, felhasználhatja a táblázatban található adatokat. Ez elősegíti a blog gyorsabb növekedését!

 

Törölje az utat

 

A Find Your Tribe Online adatai nagyszerűek, de csak akkor működnek, ha tudod, mit kezdesz vele. Ez az, amivel már a blogom elején küzdöttem. Tudtam, mit kell tennem, csak nem voltam biztos abban, hogyan valósítsam meg. Amikor a Find Your Tribe Online-t készítettem, azt akartam, hogy ne csak az adatokról szóljon. Azt akartam, hogy ez egy teljes körű marketing terv legyen, amelyet megvalósíthat a blogod bővítéséhez. Úgy tűnik, hogy sok blogger kóborol a sötétben, miután elkezdte blogjait. Világos utat akartam nekik adni a továbbiakról, a Find Your Tribe Online-on keresztül.

 

Közösség

 

A blogolás önmagában nem túl szórakoztató! Egyenesen lehangoló lehet! A Find Your Tribe Online nem csupán tanfolyam a blogforgalom növeléséről. Megtanítja, hogyan találja meg és építse fel saját közösségét. A fülkéjében más emberek, akik rajonganak ugyanazokért a témákért, amelyekkel Ön vagy, és azokról a témákról, amelyekről blogolsz. A Find Your Tribe Online használatával elkezdheti felépíteni saját törzsét, saját közösségét. Biztos, hogy a blogolás sokkal kevésbé magányos!

 

Hogyan készítsünk saját terméket

 

Emlékszel, hogyan mondtam, hogy meg akartam támadni azt a jelenlegi helyzetet, hogy évekbe telik pénzt keresni a blogolással? Tettem és igazam volt. Kis bloggerként pénzt kereshet. Még mindig nem ért el 10 000 oldalmegtekintést, és az e-mail listám 1500 főnél van.

 

De rájöttem a blogkeresés pénzének kulcsára.

 

Hű törzs, pontosan tudva, hogy minek küzdenek, és megoldást adva nekik.

Ha meg akarod készíteni az első termékedet, és kicsi blogger vagy, azt mondom, hajrá! Kis bloggerként pénzt kereshet! A következő lépéseket tenném a megvalósítás érdekében:

 

Építsen hű embertörzsöt

 

Ismerje meg olvasóit, mint embereket, és ne számokat. Mit szeretnek, mit nem? Segítsen nekik, ha megválaszolja kérdéseiket. Adjon nekik annyi segítséget, hogy erőforrásként és barátként lássanak benneteket. Tedd ezt azért, mert törődsz velük, nem pedig azért, mert egyszer pénzt akarsz keresni róluk.

 

Készítsen e-mail listát

 

Készítse el e-mail listáját, és küldjön e-maileket az embereinek. Összeállítottam egy e-mailes listát azokról az emberekről, akikkel 18 hete foglalkoztam, mielőtt eladást kértem. Adjon nagy értéket az e-mail listájának, mielőtt megkérné őket, hogy vásároljanak valamit tőled. Amikor ezt megteszi, akkor várhatóan az eladások 20% -a automatikusan az e-mail listából származik.

 

Kérdéseket feltenni

 

Ezután aktívan hallgassa meg őket. Tudja meg, mivel küzdenek. Vegye fel a telefont, és tegyen fel kérdéseket. Küldjön nekik felméréseket.

 

Brainstorm ötletek az első termékhez

 

Ezután válasszon ki három ötletet, amelyek úgy gondolják, hogy segítenek közönségének. Ezután kérdezze meg közönségét. Kérdezd meg őket, hogy érdekelne-e három lehetőséged. Határozza meg a nyertest, és kezdje el létrehozni a termékét!

 

Készülj fel az indításra

 

Amikor elindítottam a Find Your Tribe Online-t, nem küldtem egy e-mailt, és egyszer sem tettem közzé a -csoportomban, és ennyi. Sokszor küldtem e-mailt és posztoltam a Find Your Tribe Online-ról. Még mindig csinálom! Nem számíthat arra, hogy az első napon mindenki megveszi. Az emberek határozatlanok, vagy elfelejtik a vásárlást. Outta látványa kívülről. El kell mondania nekik, hogy a terméke odakint van.

 

Kérjen ajánlásokat

 

Nagy szerencsém volt a Find Your Tribe Online-nál, hogy az ajánlások hozzám kerültek, mielőtt kértem volna őket. Ha nem így tettem volna, feltétlenül kértem volna őket. Ne féljen megkérdezni ügyfeleitől, hogyan működik a termék számukra. Az ajánlások mellett értékes visszajelzéseket fog kapni. Vegye meg ezt a visszajelzést, és tegye még jobbá termékét. Amikor megkapja ezeket az ajánlásokat, vakolja be az egész termék értékesítési oldalán. Az amazóniai korban élünk, ahol szívesen látjuk a termékek véleményét vásárlás előtt. Ugyanez vonatkozik a termékére is! Oszd meg minden ajánlásodat az értékesítési oldalon. Ez növeli az olvasói bizalmat terméke iránt!

 

Remélem, hogy az első termékem kis bloggerként történő létrehozásának és bevezetésének történetem bátorít benneteket! Tudom, hogy ugyanezt megteheti, ha követi a hű törzs felépítésének jó tervét. Szánjon időt arra, hogy megismerje törzsét, és rengeteg értéket öntsön beléjük. Amikor ezt megteszi, és olyan helyről érkezik, ahol másokat szolgálhat, az első terméke sikeres lesz!

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment