Hogyan készítette el egy vadonatúj blogger az első leányvállalati eladását

A lányom előtt mindig én voltam az elsődleges kenyér nyertes családunkban. Én voltam az, aki megvásárolta a házunkat és az autóinkat, kifizette a nyaralásunkat és gondoskodtam arról, hogy a számláinkat havonta kifizessék. Akkor is mindig kerestem a dollárunk megnyújtásának módjait, de sikerült kényelmesen élnünk. A férjem természetesen hozzájárult a háztartásunkhoz, de ő meglehetősen fiatalabb, mint én, és egészen a közelmúltig nem keresett sehol sem azt, amit én készítettem.

 

A babám születése előtt mindig vissza akartam menni dolgozni, miután a szülési szabadságom lejárt. Elég pénzt gyűjtöttünk össze, hogy fedezzem a távozásom heteit és a kórházi számláinkat, de ezen kívül valóban nem volt sok megtakarításunk. Az anyaságnak azonban módja van megváltoztatni a dolgokat olyan módon, ahogyan azt nem mindig tudjuk előre látni. Terhességem alatt nagyon szorongtam lányom jóléte miatt, és szorongásom tovább nőtt, miután megszületett. Csak 2 hónappal a szülés után kellett visszamennem dolgozni az irodámba. Még mindig hormonális voltam, és nagyon váratlan érzelmi felfordulásom volt, amikor eljött az idő, amikor másra hagytam a babámat. Munkába menet minden nap sírtam, és nagyon stresszes voltam, hogy távol vagyok tőle. 

 

A tejkészletem fogyni kezdett, mert nem tudtam megúszni, hogy az irodában töltsem a legtöbb napot. Úgy éreztem, kudarcot vallottam a babámmal! Aztán eljött az utolsó csepp, amikor konfliktusom támadt valakivel a munkahelyemen: Emlékszem, hogy azt gondoltam magamban: „Miért foglalkozom itt ezzel a baromsággal olyan valakitől, aki nem is tetszik, amikor otthon lehetek a babámmal? Nem sokkal később közöltem, hogy otthagyom az irodát, és arra összpontosítok, hogy anyuka legyek. Óriási megkönnyebbülés volt számomra, hogy naponta ismét a karjaimba vehettem a kislányomat, de hirtelen a családi jövedelmünk erősen csökkent, és egy teljesen új problémával kellett szembenéznünk.

 

A következő évet a pénzügyeinkkel küzdve töltöttük, a férjemmel pedig sokat küzdöttünk a költségvetés miatt, amelyet a kijutás érdekében ránk szabtak. Minden hónapban bevittem némi pénzt független vállalkozóként dolgozni, de ez nem volt olyan közel, mint amit rendszeres bérszámfejtéssel kerestem. A férjem folyamatosan nyomott, hogy menjek vissza teljes munkaidőben dolgozni, de egyszerűen nem tudtam szembesülni azzal, hogy távol vagyok a babámtól. Nem volt pontosan megértő, és a kapcsolatunk sokáig szenvedett.

 

Olyan vereségnek éreztem magam! Tudtam, hogy a lányomnak a lehető legjobb kezdetet adom azzal, hogy otthon vagyok vele, és nagyon örültem a vele töltött időmnek. De azon kívül, hogy anyu vagyok, a bizalmamat lelőtték, és mindig élen álltam, mert a férjem mérges volt rám. Megnéztem más anyukákat, akik rendben egyensúlyozták a normális munka életét az anyasággal, és állandóan azt kérdeztem magamtól, hogy miért nem tudnám ezt nekem beváltani. Ilyen kudarcnak éreztem az életet, és nem tudtam, mit tehetnék annak érdekében, hogy családunk anyagi sikert érjen el.

 

Miért döntöttem úgy, hogy blogolok

 

Ezalatt rengeteg ötletet rúgtam, hogyan tudnék némi extra jövedelmet szerezni. A természetemtől fogva félénk és szörnyű vagyok a csevegésben, ezért tudtam, hogy a hideghívások és a közvetlen értékesítés nekem áll. Már egy ideje gondolkodtam azon, hogy blogot csinálok, de nem voltam egészen biztos abban, hogyan kezdjem, hogyan keressek pénzt ezzel, vagy mi legyen a résem. Miután egy ideig gondolkodtam rajta, megláttam a a Suzi Start a Mom Blog tanfolyamcsomag hirdetését, és felkeltette a kíváncsiságomat. Megnéztem még, és a története arról, hogy miként kezdte el a blogolást, nagyon visszhangzott velem. Bár ez meghosszabbítja a költségvetésünket abban a hónapban, úgy döntöttem, hogy megfogadom a tanácsát, és befektetek magamba, és feliratkoztam. Nagyon örülök, hogy megtettem ezt az ugrást!

 

Hogyan lehet forgalmat szerezni egy új blogra

 

Az első hivatalos blogbejegyzésem éppen egy hónappal ezelőtt volt ma, és akkor ütöttem rajta a „Közzététel” gombot, amikor még térdig álltam Suzi „Blog szám szerint” tanfolyamán. Nem reklámoztam azonnal a Pinteresten, miközben folytattam a tanfolyamot, és jobban megértettem, mit csinálok, és azon dolgoztam, hogy előbb több tartalmat kapjak. A hónap folyamán azóta további 11 bejegyzést és 2 oldalnyi tartalmat adtam a blogomhoz, amelyek mindegyikét most kezdtem el rendszeresen népszerűsíteni a Pinteresten. Az oldalmegtekintéseim nem azonnal indultak el (az alábbi ábrán láthatja azt a hatalmas ugrást, ahol először elkezdtem rögzíteni, az első csapom volt a legjobb!), De az elmúlt héten folyamatosan emelkedtek A Tailwind-et használtam.

 

Első társult értékesítés új bloggal

 

Még a blogom népszerűsítésének korlátozott ideje alatt is sikerült több mint 1000 blogoldal-megtekintést elérnem, több mint 1000% -kal növelni a Pinterest nézettségemet, és az első jutalékokat a leányvállalatok értékesítéséből tettem, mindezt az első hónapon belül! A sikereim némelyiknek kis burgonyának tűnhetnek, de rendkívül büszke vagyok magamra, hogy beáztattam a lábam, és kitettem magam a blogok világába.

 

Sok mindent, amit eddig közzé tettem, elsősorban a Pinterest kattintásai jelentették, és el kell mondanom, hogy nagyon élveztem a csapjaim tervezését és a szórakoztató tartalom létrehozását. De feltettem néhány saját mélyen személyes történetet is az anyaságig tartó utamról. Kicsit félelmetes és idegtépő volt a „Közzététel” gomb megnyomása ezeken a bejegyzéseken, de ez is segített abban, hogy megörökítsek néhány régi sebet azzal, hogy meg tudtam osztani a történetemet.

 

E-maileket és kommenteket kaptam olyan emberektől, akik valóban elolvasták a mondanivalómat, mondván, hogy írásom megérintette őket, és nem tudom megmondani, hogy ez nekem személyesen mennyire volt kifizetődő! Volt olyan emberem, akit évek óta ismerek: “hú, nem jöttem rá, milyen tehetséges író vagy”, és “ó, fogalmam sem volt, hogy ezt átélted”, és úgy érzem, végre , Megtaláltam a hangomat!

 

Sokkal több van egy sikeres blogon, amiről a legtöbb embernek fogalma sincs. Nagyon örülök, hogy a jobb lábamon kezdtem Suzi tanfolyamaival, mert valóban úgy érzem, hogy az első naptól megelőzve a görbét. Csatlakoztam a csoportokhoz, ahol láttam, hogy a többi hölgy segítséget és tanácsot kért mindenben, kezdve a blogok tárhelyétől, egészen a blogjaik forgalmának irányításáig. Hálás vagyok, hogy nem kell megküzdenem azzal, hogy hol találhatom meg ezeket a válaszokat, mert Suzi szépen kitalálja az egészet a tanfolyamain, és bármikor visszatérhetek a videóihoz, és lépésről lépésre átélhetem a dolgokat. szükség.

A következő lépés megtétele és a blog bővítése

 

Mint már korábban említettem, az elmúlt héten elkezdtem használni a Tailwind-et, csatlakozni a törzsekhez, és rendszeres kiküldetéseket összeállítani. Létrehoztam egy Twitter-fiókot is, és már más anyukákkal is foglalkoztam a , és olvastam a történeteiket, és rájöttem, hogy sok ilyen nő odakint tönkreteszi a fenekét, hogy segítsen a családjának abban a sikerben lenni, mint én! Olyan biztató volt, hogy tudtam, hogy nem vagyok egyedül, és ez sokkal jobban értékelte a fejlődésemet.

 

Volt szerencsém megtenni pár vendég bejegyzést más, már bejáratott blogokon, és remélem, hogy ez még jelentősebb mértékben növelheti online jelenlétemet. Az olvasókkal való eddigi elkötelezettség valóban újból megerősítette az önbizalmamat, és a férjem igazán büszke minden munkámra, amelyet a blogomba tettem. Izgatott vagyok a kilátás miatt, hogy végleg otthon maradhatok a lányommal, és reménykedem abban, hogy több pénzt hozhatok a családomnak a dolgok előrehaladtával! Ujjak kereszteztek értem, és mindazok anyukáért, akik odakint reménykedtek!

 

A Blogger Progress frissítésének kezdete

 

Körülbelül 7 hete blogolok, és a számom tovább nőtt. Az elmúlt 3 hétben megnégyszereztem a blogoldalak megtekintését, és a Pinteresten a közönségem meghaladta a havi 105 000 nézőt! Nagyon sok új követőt szereztem a Pinteresten, és a és a Twitteren is kissé megnőtt a követésem. Úgy tűnik, hogy a dolgok jó irányba haladnak, és erre nagyon büszke vagyok!

Az egyre növekvő számom mellett a blogolással kapcsolatos ismereteim is folyamatosan nőnek. Tudtam meg többet a különböző blog-plug-inek használatáról különböző dolgok elvégzéséhez, például diavetítések és e-mail előfizetéses felugró ablakok közzétételéhez. Néhány dolgot hozzáfűztem, hogy a blogom profibbnak tűnjön és több márkás megjelenést teremtsen. Tudtam meg többet a Tailwindről és arról, hogyan lehet csatlakozni a törzsekhez, és keményen dolgoztam azon, hogy valóban csinos csapokat hozzunk létre a nézők vonzása érdekében.

 

Több együttműködési kérelmet kaptam olyan emberektől, akik elolvasták a blogomat, és tetszettek a mondanivalóm, és elkezdtem szponzorált bejegyzéseket is csinálni, ami nagyszerű módja annak, hogy ingyenes dolgokat szerezzek! Felvettem egy újabb leányvállalatot a blogomba, és az Amazon-eladásaim, bár továbbra sem hatalmasak, szintén növekedtek. Az a nagyszerű dolog az Amazon-eladásaimban, hogy három különböző értékesítésem volt, amelyek közvetlenül különböző bejegyzésekből származnak, így tudom, hogy melyik kapja a legtöbb kattintást, és mely valóban vonzza az embereket vásárolni. Remélem, hogy idővel és a folyamatos következetes posztolással erőfeszítéseimmel több pénzt tudok keresni.

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment