Hogyan lehet első 100 dolláros blogot készíteni

Nagyon izgatott vagyok, hogy Jen Snyder szerepelhet a blogomon! Háromgyermekes anyuka, és az ingatlanokkal és a marketinggel rendelkezik. Ő az egyik legtámogatóbb blogger, akit megtalál az interneten!

Hogyan lehet első 100 dolláros blogot készíteni

Pénzt keresni a blogolás nagyon szórakoztató! Segítenie kell valakinek megoldani egy problémát. Még jobb, ha valamin keresztül létrehozol. És igen, a pénz sem árt!

De ha még soha nem keresett pénzt a blogján keresztül, akkor hol kezdje?

Az első 100 dollároddal.

Tudom, hogy mindannyiunknak van álma, hogy 1000, 5000 és 10 000 dollárt keressünk blogolással. De ezek a számok hatalmasnak és elsöprőnek érezhetik magukat. Ezért szeretem kezdeni az első 100 dollár megszerzésével. Amikor ezt megteszi, könnyebbé válik. A cél nem olyan nagy, és láthatja, hogyan lehet valójában megvalósítani.

Ráadásul, mint mindig mondom, amikor kitalálja, hogyan keresse meg az első 100 dollárját, már jó úton jár, hogy elérje ezeket a nagyobb számokat!

Társult jövedelem

Az egyik legegyszerűbb módszer a pénzkereséshez a leányvállalatok jövedelmein keresztül. Nem kell új terméket létrehoznia. Használhatja valaki más termékét, amely készen áll, és elkezdheti hirdetni. Ez rengeteg időt takarít meg Önnek!

Szerintem érzelmileg is könnyebb eladni valaki más termékét. Amikor létrehozunk valamit, ami a sajátunk, rengeteg időt és saját munkát fektetünk bele. Ijesztő lehet odamenni és eladni magunkat! Az affiliate marketing lehetőséget ad arra, hogy hozzászokjon az olvasók eladásához. Ez lehetővé teszi, hogy eladjon anélkül, hogy kitenné magát saját termékeivel. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megmártózzon az online pénzkeresés világában!

Tehát hogyan kezdje el? Amikor elkezdtem affiliate marketinget folytatni, annyira elárasztottak az összes lehetőség. Millióan vannak!

Gyors tippek Suzitól: A legtöbb blogger azzal kezdi, hogy az Amazon leányvállalata lesz. Termékek millióit népszerűsítheti, és könnyű regisztrálni. Így keresi Carolina, az anyablogger, havi több mint 1000 dollárt havi kis blogjával. Itt van még 83 egyedi módszer, amellyel pénzt lehet keresni egy blog segítségével.

A következő lépéseket teszem a társult programjaim népszerűsítése érdekében:

Oktatóanyagok

Az egyik legegyszerűbb módja egy kapcsolt termék népszerűsítésének, ha oktatóanyagot készít róla. Sokszor az emberek érdeklődnek egy termék iránt, de nem tudják, hogyan kell használni. Ez a félelem megakadályozhatja őket abban, hogy megvásárolják. Segítsen nekik túljutni ezen a félelmen, adjon nekik egy lépésenkénti útmutatást a használatukról. Ez bizalmat épít az olvasók iránt. Az is bizalmat ad nekik, hogy valóban a megfelelő módon tudják használni a terméket!

Hogyan használom

Egy másik ötlet a kapcsolt termék promóciójáról megmutatja, hogyan használja azt. Talán ön élelmiszerblogger vagy, és a spiralizálóval cukkinitésztát készít. Lehet társult tagja annak a terméknek, majd elkészíthet egy bemutató videót arról, hogyan használja azt. Az emberek nagyobb valószínűséggel vásárolják meg, mert neked van egy erőforrás, amely megmutatja nekik, hogyan kell használni!

Felülvizsgálat

Nagyon szeretünk internetezni és olvasni a termékekről szóló véleményeket, nem ?! Végül is mi vagyunk az amazóniai társadalom. Szeretnénk megismerni az emberek tapasztalatait egy termékkel kapcsolatban, mielőtt hajlandóak lennénk befektetni a pénzünket a termékbe.

Használd ezt bloggerként az előnyödre! Válassza ki az egyik kedvenc társult termékét, amelyet már használt, és végezze el őszinte felülvizsgálatát. Mondja el az embereknek, miért vásárolta meg egyáltalán, és hogyan segített Önnek. Adjon őszinte értékelést, beleértve a termék hátrányait is. Az emberek értékelni fogják őszinteségét, és a véleménye alapján nagyobb valószínűséggel vásárolják meg a terméket!

Források oldal

Az erőforrások oldal nagyszerű módja annak, hogy szemügyre vegye társult termékeit! Hozz létre egy oldalt a blogodon, és készíts egy listát az életedben vagy vállalkozásodban használt termékekről. Írjon rövid összefoglalót arról, miért használja a termékeket, és hogyan segítettek Önnek. Link minden olyan blogbejegyzésre, amelyet a termékekről írt. Ezután vegye fel az erőforrások oldalt a navigációs menübe, hogy az olvasók láthassák, amikor meglátogatják a blogját.

Műveleti lépések: Hogyan lehet 100 dollárt keresni az affiliate marketinggel

 1. Készítsen listát a használt termékeiről. Kutassa meg őket, hogy van-e affiliate programjuk.
 2. Válassza ki a legjobb 3 társult programot, amelyet népszerűsíthet. Tűzd ki a célokat, hogy hányat kell eladnod, hogy 100 dollárhoz juss. Tartson táblázatot arról, hogy mennyit keres eladásonként.
 3. Készítsen tervet arról, hogyan fogja népszerűsíteni az affiliate programokat, majd tegye meg!
 4. Ossza meg társult bejegyzéseit a Pinteresten és a. Rendszeresen küldje el az e-mail listájára az értékesítés érdekében
 5. Adja hozzá társult termékeit az erőforrások oldalához, és vegye fel őket a navigációs menübe.

Hozzon létre egy e-könyvet

A kedvenc módszerem a saját termékek online értékesítésének megkezdéséhez egy e-könyv létrehozása. Az e-könyv létrehozása nagyszerű módja annak, hogy tesztelje a vizeket, hátha olvasói vásárolnak tőled. Ezt tettem, amikor eladtam első termékemet, a Find Your Tribe Online-t.

Ezt a terméket e-könyvként adtam el, és az első héten csak 7 dollárért adtam el. Az első héten 51 ember vette meg. Elképesztő volt! Ahogy néztem a PayPal egyenlegem növekedését, valami más nőtt: a bizalom. Most már tudtam, hogy létrehozhatok valamit, és hogy olvasóim vásárolni fognak tőlem. Hihetetlen érzés volt és ma is az!

Az első dolog, amit az első e-könyv létrehozásakor tettem, meghallgatta olvasóimat. Hallgattam, mivel küzdenek, és miről akarnak többet megtudni. Felméréseket szerveztem, és kérdéseket tettem fel. Figyeltem az olvasók által feltett kérdésekre a csoportokban.

Aztán elemeztem, amit láttam. Kiválasztottam az első számú problémát, amellyel az emberek találkoztak, és e-könyvemen keresztül igyekeztem ezt megoldani.

Aztán a Dokumentumok, a Táblázatok és a Canva kombinációjával hoztam létre. Nagyon fontos, hogy az e-könyv jól nézzen ki! Amikor elkészült az e-könyvem, eladtam a SendOwl használatával. A SendOwl megkönnyíti az emberek számára a könyv megvásárlását, és az Ön számára az értékesítést.

Azért szeretem kezdeni az e-könyvet, mert alacsony a belépési korlát. Nem süllyesztesz bele rengeteg időt és energiát, mint amit egy tanfolyam létrehozásakor meg kell tenned. Az e-könyv segítségével megoldhatja az emberek problémáit anélkül, hogy át kellene élnie egy tanfolyam létrehozásának intenzitását. Ráadásul egy hét alatt létrehozhat egy e-könyvet, ahol egy tanfolyam befejezése hónapokat vehet igénybe.

Ha az első 100 dollárodat e-könyvvel szeretnéd megszerezni, az ár számít! Az e-könyvek általában alacsonyabb árat jelentenek, mint a tanfolyamok. Az e-könyveimet a 7–17 dolláros tartományba árazom.

Az első 100 dollár megszerzéséhez az e-könyv eladásából:

 • 15 eladás, egyenként 7 dollárért
 • 8 darabot ad el, 14 dollárért
 • 6 darab eladás, egyenként 17 dollár

Ha így lebontja, nem tűnik elsöprőnek ?! Sokkal kivitelezhetőbbnek és kevésbé ijesztőnek tűnik, ha kezelhető számokra bontja!

Műveleti lépések: Hogyan keressen 100 dollárt az első e-könyvével

Felmérje olvasóit, hogy megtudja, mivel küzdenek.

Elemezze a válaszokat, és határozza meg az olvasók első számú problémáját.

Készítsen tervet az e-könyv megírásához. Minden nap szenteljen legalább 60 percet.

Állítsa be e-könyvét a SendOwl-on, és indítsa el!

Hirdesse e-könyvét e-mail listájába, rögzítse a Pinteresten, ossza meg a és az Instagramon.

Tanfolyam vagy digitális termék eladása

Az e-könyvek mellett imádom eladni a saját tanfolyamaimat! Kezelhetem a tanfolyam tartalmát és árát. Meg kell tartanom a nyereség 100% -át is, ami soha nem árt! Ráadásul olyan kifizetődő egy olyan tanfolyam létrehozása, amely megváltoztathatja az emberek életét. Ettől mindig megalázkodom!

Ha e-könyvet készített, sokszor egy tanfolyam kiterjesztheti az e-könyvet. Részletesebb, kézenfogóbb élmény a hallgatók számára. Tudom, hogy Suzi ezt tette a Blogszám szerint. Ez arra is ösztönzött, hogy tegyem meg a Find Your Tribe Online-t. Így könnyebben megteheti, mivel nem kell új tartalmakra gondolnia a semmiből. Ha már rendelkezik e-könyvvel, nézze meg, hogyan lehet kibővíteni tanfolyamra.

Ha nincs e-könyved, és előbb szeretnél létrehozni egy tanfolyamot, akkor azt mondom, hajrá! Ugyanaz a logika érvényes egy tanfolyamra, mint egy e-könyvre. Felmérni szeretné a közönségét, és megtudni, mire van szüksége az embereknek, minek küzdenek. Ezután elemezze az adatokat, és ötleteljen, hogyan segíthet nekik.

Ha ötlete van a fejében arról, hogy mit szeretne létrehozni, készítsen tanfolyamvázlatot. Készítsen durva vázlatot a szakaszairól és a főbb pontokról, amelyeket el akar érni. Ezután blokkolja az időt a tanfolyam létrehozásához. Amikor új kurzust írok, addig csak erre fogok összpontosítani, amíg el nem készül. Ha úgy találja, hogy ez nem működik az Ön számára, akkor ütemezzen legalább napi 1-2 órát, ahol csak a tanfolyamán dolgozhat. Fontos az idő beosztása, mert egy tanfolyam létrehozása hosszú időt vehet igénybe. Könnyű megunni és letérni a pályáról, ha nem minden nap dolgozol rajta. Készítsen tervet a megvalósításhoz, majd valósítsa meg!

Gyors tipp Suzitól: Az alábbiakban bemutatom az általam készített főételeket. Néhány hónapba telik, amíg létrehozok egy tanfolyamot – de ez az egyik kedvenc tennivalóm a közönség számára! Ezeket az és a Teachable eszközöket használom a tanfolyamaim eladásához.

Online tanfolyam árazás

Egy olyan kérdés, amelyet mindig feltesznek nekem: “Mit kell áraimba adnom a tanfolyamomat?” A tanfolyam árazás egy kísérlet. A tanfolyamaimra 47–97 dollár közötti árkategóriát vezettem be, hogy lássam, mi működik a legjobban. Érdemes kutatnia a fülkéjében található egyéb tanfolyamokat is. Ha többségük ára 67 dollár, és ha kijön 147 dollárra, akkor túl magas lehet a piaca számára. A másik oldalon nem akarsz eladni magadnak rövid áron, és a tanfolyamodat 27 dollárra kell áraznod, amikor mindenki más 67 dollárt keres a tanfolyamain. Válasszon ki egy számot, próbálja ki, és végezze el a beállításokat, ha szükséges!

Ahhoz, hogy az első 100 dollárt el tudja érni a tanfolyam eladásával, meg kell tennie:

 • 3 eladás, egyenként 47 dollárért
 • 2 eladás, darabonként 57 dollárért
 • 1 eladás, darabonként 97 dollárért

Műveleti lépések: Hogyan keress 100 dollárt az első tanfolyamoddal

Felmérje olvasóit, hogy megtudja, mivel küzdenek.

Elemezze a válaszokat, és határozza meg az olvasók első számú problémáját.

Készítsen tervet a tanfolyam megírásához. Minden nap szenteljen legalább 1-2 órát.

Állítsa be a tanfolyamot egy olyan szolgáltatás segítségével, mint a Teachable.

Hirdesse kurzusát az e-mail listájába, rögzítse a Pinteresten, ossza meg a és az Instagramon.

Coaching vagy tanácsadás

Az emberek edzése vagy tanácsadói munka nagyszerű módja az első 100 dolláros blogolásnak. Valójában így kerestem meg az első 100 dollárt az Online Winning Women blogon!

Nagyon sokat tanítok a -csoportomban és az e-mail előfizetőimnek. Ezt a kezdetektől fogva tettem. Egy nap az egyik olvasóm megkeresett, és megkérdezte, hogy edzősködtem-e. Azt akarta tudni, hogy össze tudok-e állítani egy marketing tervet neki. Korábbi vállalkozásomban tettem ezt, ezért izgatottan vártam, hogy az Online Győztes Nőkért is megtehessem! 125 dollárt számoltam fel neki a tervért, és ugyanígy az első 100 dollárt is megszereztem a blogomon keresztül.

Érdekel, hogy egy az egyben dolgozzon a fülkében lévő emberekkel? Ez egy nagyon kifizetődő módszer a pénzkeresésre a blogodon keresztül. Csak annyit kell tennie, hogy 5-10 lépéssel megelőzze ideális ügyfelét. Vagy megvalósított egy olyan célt, amelyet ideális ügyfele el akar érni. Akkor mutasd meg nekik, hogy te vagy az a személy, aki segít nekik. Ezt megteheti blogbejegyzéseken, opt-in ajánlatokon és a életén keresztül. Legyen látható a követői előtt, tanítsa meg őket, majd kérje az eladást. Mutasd meg nekik, hogyan segíthetsz nekik elérni ugyanazokat a célokat, amelyeket elértél!

Ne feledje, hogy nem kell MINDENT tudnia a témáról. Azt hiszem, ez valami olyasmi, amely felkéri a lehetséges tanácsadókat és edzőket. Csak néhány lépéssel előbbre kell mennie, mint az ideális ügyfele, és meg kell terveznie, hogy eljuttassa őket oda, ahol van.

Az első 100 dollár megszerzéséhez coachingból vagy tanácsadásból:

 • Adjon el 2-30 perces foglalkozásokat, 50 dollárért
 • Adjon el 1 órás munkamenetet, 100 dollárért
 • Adjon el 2 tanácsadási tervet, egyenként 50 dollárért
 • Adjon el 1 tanácsadási tervet, egyenként 100 dollárért

Műveleti lépések: Hogyan keressen 100 dollárt az első edzői vagy tanácsadói koncerteddel

 • Döntse el, kinek szeretne segíteni. Írja le, mivel küzdenek, és tervét, hogy az A pontról B pontra juttassa őket.
 • Hozzon létre blogbejegyzéseket a témája körül.
 • Ne éljen a a témája körül. Mutasd meg nekik, hogy nagyszerű tanár vagy!
 • Kérdez. Kérdezze meg az embereket, hogy akarnak-e veled dolgozni. Küldjön e-mailt az e-mail előfizetőinek. Tegyen közzé róla-oldalán. Keresse fel személyesen a messengeren napi 3-5 embert, hátha tud segíteni nekik.

Gyors tipp a Suzitól: Fizetett blog-áttekintéseket és 1: 1 arányú hívásokat ajánlok hallgatóimnak, hogy egyénileg segíthessem őket, és erős kapcsolatokat építhessek ki.

Szolgáltatás eladása

Amikor 10 évvel ezelőtt először kezdtem el az üzleti életet, azzal kezdtem, hogy háztól házig jártam. Eladtam marketing szórólapok, képeslapok és nyomtatott hírlevelek készítésével kapcsolatos szolgáltatásaimat. Az online pénzkeresés akkoriban meglehetősen új volt, és a legtöbben azt gondolták, hogy ez egy átverés. Fene, a még nem is volt dolog! Tehát a nyomtatott marketing még mindig nagyon benne volt.

Háztól házig járok, és felhívom a potenciális ügyfeleket. Megjelenne a nyomtatott portfóliómmal, bemutatva nekik, mit tehetek az üzletük érdekében. Ezután megmutatnék nekik egy értékesítési lapot, amit felajánlottam, majd felkérném az üzletet.

Ez a régi iskola módja az üzleti vállalkozásnak. És tudod mit? Ez online is működik, és a blogod is nagy szerepet játszik benne!

Amikor blogodban gondolkodsz szenvedélyeiden. Szeretsz a közösségi médiáról beszélni az életstílusú blogbejegyzéseid mellett? Talán nagyszerű közösségi média-menedzser lennél! Szeretsz dolgozni a blogod részletein? Talán szeretsz válaszolni az e-mailekre, ütemezni a közösségi média bejegyzéseit, és kommentálni más bloggerek bejegyzéseit. A részletorientált emberek nagyszerű virtuális asszisztenseket alkotnak! Vagy talán azért írod a blogodat, mert szeretsz írni. Imádod az ötletalkotás és a szerkesztés minden részét. Talán meg tudná ajánlani tehetségét szellemlovaként vagy szabadúszó íróként.

Nem sok minden van abból az időből, amikor elkezdtem a kis vállalkozásomat, hogy háztól házig eladjam a szolgáltatásaimat. Amikor online dolgozik, az ötlet továbbra is ugyanaz. Szeretne létrehozni egy portfóliót a munkájáról. Tartalmazza az ügyfelek ajánlásait, amelyeket a múltban dolgozott. Ha még nincsenek ajánlásai, ajánljon fel ingyenes munkát 3 ügyféllel, korlátozott ideig. Kérje tőlük az ajánlásokat, miután befejezte a munkát.

Akkor itt az ideje, hogy odamenjünk és ügyfeleket szerezzünk! És nem, nem kell házról házra járnod, mint én! Ez az online munka szépsége. Bárkivel együtt dolgozhat a világon anélkül, hogy el kellene hagynia a kanapéját!

Lépjen be a kisvállalkozások és vállalkozók -csoportjaiba. Figyelje azokat a bejegyzéseket, ahol az emberek segítséget kérnek, és válaszolva tájékoztassák őket arról, hogyan segíthet nekik. Keressen nagyobb bloggereket és vállalkozásokat a szolgáltatási résen belül. Keresse meg őket e-mailben vagy a közösségi médiában, és kérdezzék meg, szeretnének-e további segítséget kérni az üzletükben. Legyen biztos abban, hogy képes segíteni. Hagyja, hogy ez ragyogjon át, amikor kapcsolatba lép ezekkel a potenciális ügyfelekkel!

Az első 100 dollár megszerzéséhez a szolgáltatási vállalkozásból:

 • Két szellemíró bejegyzés 50 dollárért
 • Hozzon létre négy Pinterest grafikus sablont 25 dollárért
 • Tegyen 1 virtuális asszisztens klienst a rögzítőbe havi 100 dollárért

A szolgáltató üzlet nagyszerű, mert rengeteg lehetőség kínálkozik másokon segíteni és pénzt keresni. Még jobb, ha szolgáltatásait oktatási lehetőséggé alakíthatja e-könyv vagy tanfolyam révén!

Műveleti lépések: Hogyan lehet 100 dollárt keresni egy szolgáltatással

 1. Döntse el a szakterületét. Milyen szolgáltatási vállalkozást kínál?
 2. Készítsen listát az ideális ügyfelekről.
 3. Hozzon létre portfóliót munkájáról és egy szolgáltatási oldalt a blogján.
 4. Menj ki, és kezdd el ideális ügyfeleidet felállítani!
 5. Kövesse nyomon a kilátásait, hogy ösztönözze őket arra, hogy működjenek együtt veled.

Az online munkával való pénzkeresés nagyon szórakoztató! Akkor kezd dolgozni, amikor akar, és kényelmesen a saját otthonában. Ez valóban áldás! De az indulás elsöprő lehet! Tegyen célt, hogy kitalálja, hogyan fog keresni első 100 dollárt. Akkor onnan épít egy olyan vállalkozást, amelyet szeret, és amely szabad életmódot nyújt Önnek, mindezt otthon kényelmesen!

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment