Hogyan lehet nyereséges blogot indítani és pénzt keresni online

Szia! Azért botlott bele ebbe a cikkbe, mert érdekel, hogy megtanulja, hogyan lehet nyereséges blogot alapítani? Szeretne online pénzt keresni? Anya vagy?

Ha igennel válaszolt erre a három kérdésre, akkor pontosan ott tart, ahol lennie kellene! Az alábbi bejegyzésben elmélyülten belemerülök abba, hogy miként kezdtek több anyablogger nyereséges blogokat létrehozni, és hogyan keresnek pénzt online. Elképesztő gondolkodni azon, milyen messzire jutott a technológia, és hogy otthonról lehet vállalkozást építeni és pénzt keresni. A mai eszközökkel és lépésről lépésre útmutatókkal könnyebb, mint valaha, blogot indítani és online vállalkozást építeni.

Az alábbi ábra magas szinten foglalja össze, hogy ezek az anyukák mennyit keresnek havi blogjaikkal és hogyan csinálják. Olvassa tovább a részletekbe való belemerüléshez.

Minden eszköz kéznél van. Soha nem volt ilyen könnyű azonnal elérni több ezer embert néhány online kattintással – a titok benned rejlik.

Megcsinálod? Fektet időt és energiát egy nyereséges blog létrehozására? Ha ezt meg akarja csinálni, olvasson tovább és inspirálódjon ezeken a sikeres anyabloggereken! De először egy kicsit ezekről az anyukákról. Kihez tud leginkább kapcsolódni?

Allison – havi jövedelem = 3000 USD

Életmód-blogger, aki 6 hónap után kezdett pénzt keresni blogjából szponzorált bejegyzések, leányvállalati linkek és virtuális segítségnyújtás révén.

Caroline – havi jövedelem = 1850 USD

Szülői és anyasági blogger, aki pénzt keresett a blogján keresztül az első hónapban!

Marie– havi jövedelem = 1864 USD

Üzleti blogger, aki 3 hónap után kezdett pénzt keresni a leányvállalatai és a szellemírás révén.

Kandice – havi jövedelem = 1198 USD

Szervezeti és hatékonysági blogger, aki 6 hónap után kezdett pénzt keresni a blogjával saját ebookjának bevezetésével!

Monica – havi jövedelem = 2 870 USD +

Monica segít az anyukáknak a vállalati életből az otthoni munkahelyi életbe való áttérésben, és blogjával 8 hónap után kezdtek pénzt keresni.

Bianca – havi jövedelem = 1 482 USD

Életmód egyedülálló anyák blogger, aki pénzt keresett blogjából 6 hónap után leányvállalatokon keresztül, és közvetlen értékesítési vállalkozásait népszerűsítette blogján!

Krystal – havi jövedelem = 5279 dollár

Életmód-blogger, aki non-profit asztali munkáját hagyta, hogy teljes munkaidőben blogoljon a receptekről és a boldog otthon létrehozásáról.

Arabah – havi jövedelem = 6 101 dollár

Keresztény blogger, aki szenvedélyéről blogol, és gyorsan bevételre tett szert, amikor erre szükség volt.

Aly– havi jövedelem = 8000 USD

Aly segít az anyukáknak megtalálni a legjobb dolgokat az életben, és már 4 hónap után elkezdtek havonta 4 figurát készíteni.

Jen – havi jövedelem = 1000 USD

Jen arra ösztönzi és segíti az anyákat, hogy otthon dolgozhassanak, miközben családot teremtenek, és 6 hónap után pénzt keresett a blogján.

Christy – havi jövedelem = 6336 dollár

Lakberendezési és belsőépítészeti blogger, aki több mint 37 000 dollárt keresett az első blogolási évben.

Ossza meg, amit tud

Nyereséges blog létrehozásához értéket kell nyújtania az olvasók számára. Sok anya megosztja saját tudását és tapasztalatait másokkal, hogy segítsen nekik az útjukon. “A rés kiválasztásának legjobb módja, ha jól átnézed magad, és hol rejlik a szenvedélyed.” – Caroline

Kérdezd meg barátaidat és családtagjaidat, hogy miben vagy jó, és mit tartanak az erősségeidnek. Néha önmagad más ember szemével való meglátása megváltoztatja a világot. Vagy gondoljon azokra a dolgokra, amelyekre a barátai mindig tanácsot kérnek.

Anyukához jár kézműves készítéssel? Vagy az otthona mindig makulátlanul tiszta? Vagy énekelsz az egyházi kórusban, és szívesen megtanítanál másokat is énekelni? Engedje, hogy szenvedélyei vezessenek.

Blog arról, amit szeretsz

Krystal elkezdte megosztani a szeretett termékekről szóló történeteket, mert számára volt értelme olyan márkákkal dolgozni, amelyeknek bloggerekre volt szükségük. „Elkezdtem az ételekre és a barkácsolásra összpontosítani, mivel úgy tűnt, hogy ez jól illik a közönségemhez.

A legnépszerűbb bejegyzéseim és kampányaim mindig olyan recepteket és tartalmakat tartalmaztak, amelyek célja a boldog otthon létrehozása (barkácsolás, szervezés stb.). ” – Kristály

Ha nem hagyhatja abba az olvasást, a beszélgetést és a tanulást – akkor blogoljon róla! Ha blogol és megismeri szenvedélyét, hamarosan a téma szakértője lesz. Ezután a blogod kiemelkedik, és forrásforrások könyvtárává válik mások számára.

Ezt tette Caroline, amikor elkezdett blogolni az anyaságról. “Olyan nagy örömömre szolgál, ha mindent megtanulok és megosztok a csecsemő, a szoptatás és az anya életéről” – Caroline

Teljesítse a szükségletet

Őszintén szólva, ha valóban pénzt akar keresni az interneten, és nyereséges, pénzt kereső blogot szeretne indítani – akkor blogolnia kell valamiről, amelyet az emberek fizetnek. De a jó hír az, hogy az emberek szinte bármiért fizetnek. Ha a kézművességről szeretnél blogot írni, gondold át azokat a problémákat, amelyekkel a közönséged találkozik.

Ezután hozzon létre egy terméket vagy szolgáltatást a probléma kiküszöbölésére. Például létrehozhat egy bevásárló listát a blogján, így olvasói könnyen megvásárolhatják az összes kelléket egy helyen.

Vagy javasoljon alternatív termékeket a rendetlen tárgyak (csillogás, play doh) vagy veszélyes tárgyak (forró ragasztópisztoly, olló) helyett. Ha ön ételblogger, kérdezze meg közönségét, hogy mi a fájdalma.

Hozzon létre egy gyors e-könyvet vagy e-mail tanfolyamot a probléma megoldásához. Talán soha nem tudják, mit főzzenek vacsorára, miért nem állítanak be egy automatikus e-mail válaszadót, hogy minden reggel három könnyű étkezési ötletet küldjön nekik? Az ötletek számtalanak! Ha közönségünk számára megoldhat egy problémát, akkor bevételt szerezhet a megoldással.

A bloggal való pénzkereséshez erős alapokra van szükség

A blogolás nem gyors meggazdagodás. Márkát és üzletet épít. Minden olvasóval kapcsolatot alakít ki. És csakúgy, mint a normális életben, időbe telik a kapcsolat kiépítése egy másik személlyel. Megcsábítod őket, ajándékokat adsz nekik, időt töltesz velük, és folyamatosan kapcsolatban maradsz.

A blogolás az olvasói bizalom kiépítésének egyik módja, hogy megvásárolhassák termékeit, felhasználhassák leányvállalataink linkjeit és elolvashassák bejegyzéseit. „Az első négy évben nem akartam bevételszerezni a blogomat. Aztán tavaly családunk olyan helyzetbe került, hogy bevételszerzésre volt szükségem a blogommal.

Szerencsére már megalapoztam egy erős alapot, és a pénzszerzés gyorsan megtörtént. ” – Arabah

Gondoljon arra, hogy minden egyes blogbejegyzés téglát rak az olvasóval való kapcsolatának alapjába. Minden bejegyzésnek segítenie, szórakoztatnia vagy oktatnia kell olvasóját. Ha kezdetben erre összpontosít, akkor szuper erős alapot fog építeni, hogy pénzt keressen a blogjával.

“2016-ig nem próbáltam pénzt keresni. Február-május hónapokat töltöttem az alapok megépítésével, hogy pénzt keressek, és az első 1 ezer dollár feletti jövedelmi hónapom 2016. augusztus volt.” – Monica

„Azt mondanám, valahol 2012-ben világossá vált, hogy a blogom bevételt hozhat. Azonban csak 2014-ben hoztam olyan jövedelmet, amely vetekedett a nonprofit asztali munkámmal. Ekkor hagytam el nappali munkámat, hogy teljes munkaidővel blogoljak! ” – Kristály

Hónapok alatt megismétlődhet egy jövedelmező blog

És persze vannak olyan bloggerek, akik elég gyorsan keresnek pénzt a blogjaikkal. A tanulás iránti szenvedélyük és a blogépítés fegyelmezettsége miatt sok blogger pénzt kereshet néhány hónapon belül a blog létrehozása után.

“A blogolás első hónapjában pénzt kerestem a nek és az Amazon Associates-en keresztüli affiliate marketingnek köszönhetően.” – Caroline

Marie mindössze 3 hónapba telt, mire pénzt kezdett keresni a blogjával és profitot termelt. “3 hónap. Mivel a (második) blogomat azzal kezdtem, hogy világos képet kaptam a résemről és arról, hogyan segíthetek rajtuk, a második hónapban közel 7000 oldalmegtekintésem volt. Ráadásul azonnal elkezdtem az e-mail listámat, és biztosan olyan ólommágneseket használtam, amelyek különös érdeklődéssel bírnak a célközönségem számára. ”- Marie

Aly 4 hónap után havonta több mint ezer dollárt kezdett keresni a blogján. “Rögtön elkezdtünk keresni kisebb összegeket leányvállalatainktól, de 4 hónapba telt, mire havi 4 számjegyet kerestünk.” – Aly

Jen, Bianca és Allison pedig 6 hónap után jövedelmező blogot hoztak létre. – Mindjárt kerestem néhány dollárt. Az első 1000 dollárt hat hónap alatt blogoltam! ” – Jen

Ezek a hölgyek keményen dolgoztak, látomásuk volt, résbe helyeztek és az olvasók megsegítésére összpontosítottak. Elképesztő, amit tettek online vállalkozásuk növekedése és az online keresés érdekében!

Keressen pénzt a virtuális szolgáltatások révén

Sok nagyobb bloggernek már nincs ideje normális blogolási feladatokra, például rögzíthető képek készítésére, blogbejegyzések írására vagy e-mailek megválaszolására. Felajánlás blogbejegyzések írására, rögzíthető képek készítésére vagy egy nagyobb blogger közösségi média ütemezésére kiválóan alkalmas lehet arra, hogy kezdetben online pénzt keressen és segítsen megtanulni a blogolás köteleit.

De a saját blogodra van szükséged, hogy bemutathasd munkád és készségeid. Ha egy kicsit megalapoztad magad, akkor a csoportokon keresztül elérheted a rád tartozó nagyobb bloggereket, és felajánlhatod szolgáltatásaidat.

Allison többféle módon keres pénzt, de leginkább virtuális asszisztálás révén.

„Szponzorált bejegyzéseket, affiliate linkeket és virtuális segítséget nyújtok.

Az általam keresett pénz nagy része a blogom virtuális segítő aspektusából származik, közösségi média szolgáltatásokat, valamint egyéb VA szolgáltatásokat kínálok. A VA-jövedelmem nagy része a Pinterest szolgáltatásaiból származik. Fenntartom más bloggerek Pinterest-fiókjait, és segítek abban, hogy optimalizálják őket, hogy nagy mennyiségű forgalmat kapjanak a blogjaik a Pinterestről. ” – Allison

Ha van olyan képessége, hogy segítse a bloggereket a forgalom megszerzésében, az e-mailek hatékony megválaszolásában, vagy kezdő grafikus, akkor a virtuális szolgáltatások segítségével gyorsan felépítheti márkáját és blogját.

Tegyen szponzorált bejegyzéseket, hogy pénzt keressen a blogjával

A szponzorált bejegyzések pontosan olyanok, mint amilyenek. Szponzorált (fizetett) blogbejegyzések. Vagy maga fordulhat a vállalatokhoz, ha van egy rése, amely érdekli őket, vagy jelentkezhet az alább felsorolt különféle szolgáltatásokhoz, amelyek összekapcsolják Önt a szponzorokkal.

A szponzorált bejegyzések mindig is a kormányállásaim voltak, de csak 2016-ban jöttem rá, hogy a hirdetési bevételeim valóban megindultak. 2014-ben kezdtem el újra és újra egy tanfolyamot értékesíteni, amely minden egyes indításkor körülbelül 1000 dollárt hoz, de lemerült. Nagyon sok időt és forrást fordítottam rá.

Csak a szponzorált kampányokra és nagykövetekre fókuszáltam 2015 folyamán, valamint a leányvállalatok értékesítéseivel, hogy rendszeresen havi 3–4 ezer dollárt hozhassak be. A 2016-os stratégiámba beletartozott a tanácsadás és a hirdetési bevételek, hogy többet tehessek abból, amit szeretek! ”- Krystal

Sandy a Sandy a la Mode-ból 2010-ben indította blogját, és havonta átlagosan 3000 dollárt keres főleg szponzorált bejegyzések révén. Divatbloggerként a szponzorált bejegyzéseknek sok értelme van! A havi 30 ezer alacsony oldalmegtekintés mellett is teljes munkaidős jövedelmet hoz!

Fizikai vagy online termékek eladása

A termékek értékesítéséhez már nincs szükség fizikai áruházra, amely bérleti díjat, szerződést és hosszú ingázást igényel. Bármit eladhat otthonából. Ettől még mindig el vagyok fújva.

Az értékteremtés és a pénzkeresés lehetősége otthonról végtelen, csak hajlandónak kell lennie a tanulásra, és folyamatosan próbálnia kell új ötleteket.

Havi kézműves vásárok

Emlékszem, hogy a havi kézműves vásárra jártam a nagynénémmel, amikor Dél-Afrikában éltünk. Az egész hónapot kis kerámia figurák készítésével töltötte, minden egyes részletet megfestett, és újra a kemencébe üvegezte, hogy ragyogjon. Aztán bérelne egy helyet a helyi havi vásáron, összepakolja az összes készletét, és egész nap a forró napon ülve reménykedik néhány vásárlóban.

Gyors előretekerés 20 évvel, és most minden otthoni anya kézműves hobbiját virágzó online vállalkozássá változtathatja, az értékesítés a nap bármelyik napján vagy éjszaka bármikor elérhető lesz. Gondoljon csak a néhány évvel ezelőtti vállalkozásalapítás költségeire, most már csak egy saját tárhelyű blogra van szüksége, amely az Ön online áruházává és marketing részlegévé válik. Kandice elkezdte árusítani termékeit az Etsy-n, és blogja segítségével forgalmat vezetett Esty-listáihoz.

A kettő gyönyörűen működik együtt, mert blogja révén forgalmat irányíthat termékeire, és további forgalmat is szerezhet az Etsy platformon való tartózkodása miatt.

„Mindig is Etsy eladó voltam, még jóval blogger előtt is. Néhány Etsy-lista valóban az első blogbejegyzésem volt! Esküvői koordinátorként elkezdtem munkalapokat és digitális letöltéseket készíteni, amelyeket az Etsy-n értékesítenék.

Ezután írok egy blogbejegyzést, amelyben elmagyarázom, hogyan kell használni a munkalapot, vagy egy cikket arról, hogyan lehet megoldani a problémát, és mellesleg itt van ez a hasznos munkalap, amellyel átjuthatunk rajta.

Az akkor ugyanezt kezdte el Anyukám blogomban. A Crock Pot fagyasztó címkéi voltak az első dolgok, amelyekről problémamegoldóként írtam. Van egy bejegyzésem arról, hogy felkészülök az első hetekre egy új baba és fagyasztó étkezéssel, ami nagy hatékonyságot és időmegtakarítást jelent. Ezután hozzászólásomból linkelem az Etsy listákat.

Tehát az Etsy üzletek és a blog mindig is nagyon összekapcsolódtak. Végül elkezdtem szűrni az Amazon Affiliate Links programot, és egyesült márkákkal lettem kapcsolatban a piacon. De az Etsy értékesítés nagy valószínűséggel továbbra is az online jövedelmem gyökérrendszere marad. ” – Kandic

Közvetlen értékesítés

És mi a helyzet a közvetlen értékesítéssel? Előnyt élvezhet a LuLaRoe vállalkozásának az, ha blogot tart? Igen! Bianca blogjáról tereli a forgalmat Rodan + Fields közvetlen értékesítési vállalkozásai felé. Havonta több mint 1400 dollárt keres közvetlen értékesítési vállalkozásainak blogolásával.

„Közvetlen értékesítési tanácsadó voltam, és csak a személyes közösségi médiafiókokon kívül más módszerre volt szükségem, hogy minél több kitettséget érhessek el.

Egy blogbejegyzésben sokkal több részletet tudok írni, és állandó helye van, ahová egyszerűen megadhatom az embereket az URL megadásával. Pénzem nagy részét az általam népszerűsített vállalatoknak keresem (Rodan + Fields), és az Ebates és az Amazon kapcsolt értékesítéssel is keresek némi pénzt ”- Bianca

Digitális termékek

Az elektronikus könyvek, tanfolyamok és digitális letöltések nagyon népszerűek és könnyen elkészíthetők. E-könyveimet Word-ben készítem, és PDF-be konvertálom. Digitális letöltéseim vagy nyomtatható fájljaim a PowerPoint alkalmazásban jönnek létre.

A tanfolyamaim pedig a Teachable-nél működnek. Arabahnak és Jennek egyaránt vannak digitális termékeik, amelyek havi jövedelmet biztosítanak számukra a blogjaikból.

„Pénzt keresek a blogomból a Find Your Tribe Online aláírási programommal. Ez egy olyan program, amely megmutatja a bloggereknek, hogyan találják meg az embereiket, hogyan építsék fel a törzsüket, és hogy rengeteg forgalmat érjenek el. 3-5 konkrét leányvállalattól is keresek pénzt. Pénzt is kerestem az edzői munkámmal és az 1: 1 arányú szolgáltatásaimmal. ” – Jen

Hozz létre nyereséges blogot az affiliate marketingen keresztül

Az affiliate marketing egy olyan technika, amelyet az első naptól kezdve használhat egy nyereséges blog készítéséhez. Számos vállalat kínál társult programokat, amelyek lehetővé teszik, hogy jutalékot kapjon minden eladásból.

Ha leányvállalattá vált, akkor kap egy speciális linket. És ha valaki ezen a linken keresztül vásárol, jutalékot kap. Azt szeretem az affiliate marketingben, hogy Ön irányítja, hogyan népszerűsíti a terméket, és mely termékeket választja. Csak azokat a termékeket népszerűsítem, amelyeket már használtam és szeretem magam.

Én is csak olyan termékeket próbálok népszerűsíteni, amelyekről tudom, hogy hasznomra válnak olvasóim, és ez összhangban van a résemmel. Ha elkezdtem blogolni erről a Godsend kávéfőzőről vagy a kedvenc babahordozómról, akkor ez kissé furcsán hangozhat. Tehát mindenképpen olyan termékeket válasszon, amelyek megfelelnek a fülkének.

Marie részt vett egy tanfolyamon, amely megtanította, hogyan lehet pénzt keresni az affiliate marketing révén. Egy másik nagyszerű ötlet az ebből a könyvből származó stratégiák megvalósítása, amelyet Carolina, egy anyuka írt, aki havonta több mint 1000 dollárt keres az Amazon társult programjából.

„Két módon keresek pénzt a blogomból (eddig). Részt vettem egy tanfolyamon, amely kifejezetten megtanított egy affiliate marketing stratégia kidolgozására és megvalósítására, így a pénzkeresés egyik módja az affiliate jutalék.

A pénzkeresés másik módja a szellemírás, a különféle kliensek és webhelyek számára. Blogomat portfólióként használom a potenciális ügyfelek számára, hogy képet kapjak az írás stílusáról és a tudásbázisomról (sok ügyfél, akinek írok, marketing és SEO) ügynökségek ”- Marie

Aly rövid négy hónap után több mint négy figurát kezdett el blogjával készíteni. Ég! És leginkább affiliate marketingen keresztül csinálja.

Jelenleg a fő bevételi forrásunk az affiliate marketing, de csak az év elején vezettük be a hirdetéseket. Szponzorált Instagram-bejegyzésekkel is hozunk némi pénzt. ” – Aly

Az alábbi Caroline olyan termékeket oszt meg, amelyekért rajong. Az alábbi válaszában még a szenvedélyt is hallhatja. Ha személyes tapasztalatokat és érzelmeket ad hozzá a blogbejegyzéseihez, az sokkal magasabb konverziót eredményez. Nem csoda, hogy havonta majdnem 2000 dollárt keres blogjával.

„Az affiliate marketing jelenti a legnagyobb bevételi forrást a blogom számára. Anyaként sok termékre támaszkodom, hogy megkönnyítsem az életemet. Vannak olyan termékek, amelyek nélkül nem tudnám elképzelni az anyuka életét! Megosztom az e termékekre mutató linkeket a bejegyzésemen keresztül, és kapok egy visszalépést, amikor az olvasók megvásárolják őket. Összekapcsolom az összes általam használt terméket! Ha az általam használt dolog nem érhető el az Amazon-on, kutatást fogok végezni, hogy találjak egy árban és minőségben összehasonlíthatóat, és értesítem az olvasókat erről. Ugyanez vonatkozik az Amazon Bounties-re is.

Az Amazon Family és a havi előfizetések iránti rajongásom azon a küszöbön áll, hogy ne legyek egészséges! Szeretek használni, és blogolok arról, milyen kényelmet nyújt a családom elég gyakran. Bármikor írok róla, van egy linkem, amellyel feliratkozhatok az alábbi szolgáltatásokra.

Helyezzen el hirdetéseket a blogján

A hirdetések nem a legnépszerűbb pénzkeresési formák a blogoddal, de nagyon passzívak. Miután beállította a hirdetéseket a blogján, folytathatja a blogolást és a forgalom növelését, és ezzel pénzt kereshet.

Christy fenomenális példa arra, milyen gyorsan nőhet egy blog egy év alatt. Blogokat ír a lakberendezésről, a belsőépítészetről és az átalakításról. Gyönyörű blogja elindult, és az első blogolási évben több mint 37 000 dollár lett. Most átlagosan havi 6000 dollár körül mozog.

Én személy szerint nem szeretem a hirdetéseket, de az alábbi Caroline stratégiai módon használja őket, hogy pénzt keressen a blogjával. Ha havonta 100 000 oldalletöltést hajtott végre, megértettem, hogy ha nem teszel fel hirdetéseket a blogodra, akkor sok pénz marad az asztalon. De a legtöbb kezdő blogger nem 100 000 oldal megtekintéssel indul.

Az oldalamon is vannak hirdetések. Amikor elkezdtem blogolni, az AdSense-en voltam, és minden hirdetést stratégiailag elhelyeztem az oldalamon. Gondoskodtam arról, hogy mindig legyen legalább 3 hirdetésem oldalanként, de soha sehol, hogy ez gátolja az olvasási élményt. Általában az oldalsávra és a bejegyzés tartalma fölé helyeztem őket. Arra is ügyeltem, hogy az oldalamon engedélyezett hirdetéstípusokat olyan témákban szerkesszem, amelyekről azt hittem, hogy olvasóim profitálhatnak.

Egy anyablog olvasója valószínűleg nem akar tenyérolvasó szolgáltatás hirdetését látni, de valószínűleg nagyon sokat szeretne látni egy gyermekruházati boltból!

Ha a hirdetéstípusokat az olvasókra szabja, akkor magasabb az interakciós ráta, ami több bevételt jelent a hirdetésekből! ” – Caroline

Fektessen be több jövedelemáramba

Végül a jövedelmi források diverzifikálásával a blogod nyereségessé válik a leggyorsabban. Jelenleg három erős pillérem van, amelyek támogatják a blogomat, a digitális termékeket, szolgáltatásokat (blogismertetőket) és a leányvállalataimat. Monica három fő pillérrel rendelkezik, és a negyediken dolgozik. Okos mama!

„Jelenleg 3 fő pillérem van a bevételszerzésre, és 2017-ben 4 fő pillérbe fogok költözni. Az első az affiliate marketing. Erőforrásokat ajánlok más dolgozó anyukáknak, például a FlexJobs-nak, ami természetesen megfelel a közönségemnek. A második a szerződéses és a szabadúszó írás.

A blogok világában fennálló tekintélyemet arra használom, hogy kapcsolatba léphessek másokkal, akiknek szükségük van a közösségi média kezelésére, az értékesítési csatorna segítségére vagy a tartalom létrehozására, és szerződéses alapon dolgozom nekik. Mivel van egy bejegyzett blogom, időről időre más médiumok is felveszik a kapcsolatot velük, hogy szabadúszó íróként is dolgozzak náluk. A harmadik a termékek. Első olcsó termékemet 2016 júniusában dobtam piacra, ez egy családi költségvetési táblázat. Több mint 3 ezer dollárt kerestem egy táblázatban, amelyet 9,97 dollárért adok el, nagyon kevés promócióval.

Van egy e-könyvem is, amelynek neve: elfoglalt anyukák építése: 12 lépés az online üzlet működtetéséhez elfoglalt anyukák számára. A könyv csomagjai munkafüzeteket és oktatóvideókat tartalmaznak. Van egy üzleti nyomkövető táblázatom is, amelyet eladok. A webhelyemen vannak hirdetések, de ezek nem képezik a bevételszerzési stratégiám fő részét. A negyedik pillér, amelyet 2017-ben hozzáadok, a kurzus létrehozása párosított coaching programmal párosítva. Ez az e-könyvemen fog alapulni. Remélem, hogy ez lesz az aláírási programom. – Monica

Új bloggerként javasolnám, hogy kísérletezzen azzal, ami az Ön és közönsége számára megfelelő. Olvasóim leginkább a digitális termékeimből profitálnak, amelyek lépésről lépésre segítik őket egy profi blog elkészítésében. Christy közönsége imádja az affiliate marketinget, és az általa ajánlott termékek alapján nagyon jól konvertálnak.

Nem csoda, hogy a blogolás első évében több mint 37 000 dollárt tudott keresni!

További ötletek pénzt keresni Blogolás és személyes tanácsadás

Sokan elbátortalanodnak, mert azt gondolják, hogy csak a blogolásról blogolók keresnek pénzt. És ez csak nem igaz.

Mint fent látható, a különböző fülkékben lévő anyukák teljes munkaidős jövedelmet keresnek blogjukból, és néhányat még az első évben is! Olyan sok fülke van, ahol olyan anyukák szeretnek, mint én, és pénzt lehet keresni egy online vállalkozás elindításával.

Az ok, amiért sokan úgy érzik, hogy csak az üzleti bloggerek keresnek pénzt, az az, hogy jövedelemjelentéseket tesznek közzé. De a legtöbb sikeres blogger nem érzi szükségét, hogy bemutassa számát. Szóval, hogyan lehet pénzt keresni a blogolással? És hogyan lehet pénzt keresni, ha nem az üzleti technikákról blogol?

Remélem, hogy a fenti példák segítettek, de íme még néhány ötlet, amelyet felhasználhatsz!

Ossza meg receptjeit

A Chelsea rendetlen kötényéből származó Chelsea fantasztikus ételblogger. Ne menj a blogjára, ha éhes vagy, mert csak mindent megeszel. Videói csodálatosak, és megöli blogját. Élelmiszerbloggal való blogolásának első évében több mint 40 000 dollárt keresett.

Természetes baba termékek

Sok blogger szereti az Amazon-ot, mert ha regisztrál az Amazon társult tagjává, akkor bármit ajánlhat a boltjában, és jutalékot kaphat. Carolina a MamaInstincts-től havonta több mint ezer dollárt keres csak az Amazon-tól. Ez elképesztő. Itt van egy bejegyzés arról, hogyan csinálja.

Tanítsd meg a művészetet online

Létrehozhat online művészeti órát, ha igazán művészi vagy. Megtaníthatja az embereket az online festésre. Most több embert érhet el, mint valaha. Határozottan hiszem, hogy az oktatás a következő néhány évben teljesen megváltozik. Az emberek egyre több dolgot fognak megtudni az interneten.

Miért adósodhat el, és évekig mehet az egyetemre, amikor annyit megtudhat online, amire szüksége van, más emberek tanítva a költségek töredékéért.

Gyermek e-könyv vagy anyu termékek

Készíthet gyermekkönyvet. Létrehozhat egy lépésről lépésre mozgó videót az anyukák számára, akik éppen szültek, hogy ezt a saját otthonuk kényelmében megtehessék, hogy ne kelljen elhagyniuk a házat.

Gondoljon a közönségére. Talán van olyan típusú ember, aki nem hagyhatja el a házat, aki bent akar maradni. Hogyan segíthet nekik problémáikban és problémáikban? Készíthet online tanfolyamot vagy e-könyvet.

Tanítson nyelvet

Online nyelvórákat tarthat. Főiskolás koromban két kislánnyal skypeltem Dél-Koreában, és angolt tanítottam nekik. Ezt ma is megteheti. Létrehozhat olyan tanfolyamot, amely több száz embernek tanít angolul, franciául vagy afrikánul, vagy bármilyen más nyelvet tud.

Életmód termékek és szolgáltatások

Készíthet egészséges recepteket tartalmazó e-könyvet. Vagy létrehozhat online videókat arról, hogyan rendezi otthonát. Nagyon örülnék, ha valaki élő videót csinálna velem, miközben takarítom a szekrényemet, és megfogja a kezemet, és azt mondja nekem: „Szabadulj meg ettől a dologtól. Nincs erre szükséged az életedben. ” Személyes „destilista”, aki segít a minimalizmus útján.

Ezt imádnám. Ha ezt szeretnéd létrehozni, akkor én vagyok az ügyfeled.

Pénzkeresd a készségeidet

Önnek is vannak szolgáltatásai. Lehet virtuális asszisztens. Tanácsadást végezhet. Végezhet lektorálást, szabadúszó írást, virtuális lejátszási dátumokat – nagyon sok ötlet van.

Virtuális lejátszási dátumok

Vannak anyukák, akik otthon ragadtak, és más anyukákkal akarnak társasági életet élni. Miért ne szervezne virtuális lejátszási dátumot? Pár különböző anya mindannyian lóghat, miközben a gyerekek a háttérben játszanak. Az anyukák beszélgethetnek egy kicsit, és skype-dátumot tarthatnak, és megbecsülhetik, milyen néha nehéz az anyaság.

Személyes Stylist

Lehet online személyes stylist. Ha valaki megtanít engem a sminkem jobb elkészítésére, azt nagyon szeretném. Biztos, hogy felkereshetem a , és ingyenes oktatóanyagokat kaphatok, de ha tudok valakit, aki 1: 1-re ad tanácsot, akkor ezt fizetném.

Gondoljon különböző elképzelésekre arról, hogyan érheti el az embereket, és hogyan oldhatja meg problémáikat.

Olyan fantasztikus módon lehet pénzt keresni online és nyereséges blogot létrehozni.

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment