Hogyan lehet pénzt keresni egy belsőépítészeti bloggal

Nagyon izgatott vagyok, hogy bemutatom Christy-t a TheHarperHouse-ból, aki rengeteg pénzt keres belsőépítészeti blogjával (havi több mint 6000 dollár)! Ő a legédesebb anya, és az egyik kedves online barátom lett. Csodálatos tartalmával és szemet gyönyörködtető Pinterest grafikájával kevesebb, mint egy év alatt gyarapította blogját, hogy havonta több ezer dollárt keressen.

 

A blogjával való pénzkeresési stratégiák sokkal különböznek az enyémtől, és ez engem érdekel. Tudom, hogy rendkívül értékes lesz számodra, ha megtanulod, hogyan kezeli félelmetes anyuka és sikeres blogot! Élvezd!

 

Tippek a pénzkereséshez belsőépítészeti vagy lakberendezési bloggal

 

Szia, Christy Harper vagyok a TheHarperHouse.com webhelyről. Feleség és anya vagyok a Pinterest, a csokis süti és a hajlítás rabja. Egykori copywriter vagyok, aki SAHM lett WAHM. A férjem és én is teljes munkaidőben fordítunk házakat, amikor nem az összes ismert sportra és tevékenységre vezetjük a gyerekeinket.

 

3 gyerekem van (13, 11 és 9). Szerencsére napközben iskolában vannak, ezért igyekszem minden blogmunkámat elvégezni. Megpróbáltam blogot indítani, amikor még kicsik voltak, és egyszerűen nem tudtam megtenni. Dicséret mindenkinek, mama bloggernek, kevés odakinn!

 

Elkezdtem blogolni, mert újra szerettem volna használni az agysejtjeimet. 12 évig voltam SAHM, és vissza kellett szereznem egy darab ÉN-t. Én is azzal a szándékkal kezdtem, hogy az első naptól kezdve pénzt keressek. Tudtam, hogy óriási a pénzkeresés lehetősége a blogolásban – csak ki kellett derítenem mindennek a technikai aspektusát.

 

Legyen a blogod az életed meghosszabbítása

 

Mindig is szerettem a belsőépítészetet és a lakberendezést, így természetes illeszkedés volt számomra. És mivel házi csapdák vagyunk, mint Chip és Joanna, a Fixer Upper című műsorukról is írok a blogon.

 

Nehéz, ha úgy érzed, hogy már ennyi blog van, de igyekszem nem hasonlítani magam másokkal. Az a tény, hogy már létezik olyan sok blog, szinte megakadályozott abban, hogy a blogomat kezdjem. Nincs azonban odakinn olyan, mint TE – a saját egyedi hangoddal. Tehát ne hagyja, hogy a verseny gondolata megakadályozzon valamit!

 

Bármilyen résen pénzt kereshet, beleértve a belsőépítészetet vagy a lakberendezést!

 

Egy hónapba telt, mire elkezdtem pénzt keresni a belsőépítészeti blogommal. 93 dollárt kerestem a második teljes havi blogolással.

 

Jelenleg a jövedelmem egyenletesen oszlik meg 50/50 arányban a hirdetések és a leányvállalatok között. Miután elértem a 100 ezer oldalmegtekintést, csatlakoztam az Adthrive hirdetési hálózathoz, amely az összes hirdetésemet kezeli helyettem. A legtöbb leányvállalati bevételem a termékajánlásokból származik (pl. Van egy bejegyzésem a világítótestekről, ami nagyon jól működik.) Szeretem, hogy ez többnyire passzív jövedelem. De tervezem, hogy idén támogatott bejegyzéseket folytatok és e-könyvet írok.

Hogyan lehet őrült mennyiségű forgalmat elérni

A forgalom fő forrása a Pinterest. A Pinterest egy vizuális keresőmotor, amely nagyon jól működik a lakberendezési és formatervezési résemmel. De forgalmat is hozhat bármely réshez. A legfontosabb az, hogy folyamatosan rögzítse a csapokat több táblán. Készítse el saját releváns tábláit, és csatlakozzon a csoporttáblákhoz a fülkében, hogy azokat is rögzíthesse. Vannak, akik ütemezőkkel rögzítik (Board Booser, Tailwind stb.), De én mindent kézzel rögzítek, mert nagyobb az irányításom.

Íme néhány Christy legnépszerűbb bejegyzése és elképesztő Pinterest grafika!

Tegye fontossá az egyik legfontosabb dolgot

Ez az a terület, amelyen még mindig küzdök. Úgy tűnik, hogy a nap során soha nincs annyi óra, hogy mindent elvégezzünk. Mindig van még mit tanulni, és még többet kell tenni. De először a legfontosabb dolgokat próbálja rangsorolni. Dolgozzon azon dolgokon, amelyek a legjobban befolyásolják a céljait. Ha az a célja, hogy pénzt keressen, akkor dolgozzon azon, hogy társult linkeket szerezzen ott, stb.

 

Bárcsak ne pazarolnám az időt és nem gondolnám túl a dolgokat. Néha kész jobb, mint tökéletes. Csak tegye a lehető legjobban, és nyomja meg a közzétételt. Bárcsak csak hamarabb kezdtem volna! [

 

A legjobb 3 tipp új bloggereknek, akik sikeres blogot akarnak létrehozni

 

Szerezz néhány barátot! Keressen más bloggereket, akik ugyanabban a stádiumban vannak, mint te, és indítson el egy törzset, ahol visszaverheti ötleteit, megoszthatja sikertörténeteit és kérdéseket tehet fel.

 

Készítsen nagyszerű tartalmat. Ez közhely, de az emberek nem igazán jönnek a blogodra, hogy olvassák el, mit tettél a múlt hétvégén. Adj nekik hasznos tartalmat, amely megoldja a problémát vagy célt szolgál. És örökzöld legyen (ne szezonális), így évről évre növelheti a forgalmat.

 

Használja a Pinterest alkalmazást. A Pinterest elsajátítása játékváltó, amikor forgalmat kell hozni a blogjára. Hozzon létre nagyszerű, függőleges, rögzíthető képeket, és rögzítse azokat következetesen.

 

Köszönöm Christy minden nagyszerű tanácsodat! Kedves olvasók, remélem, hogy ez a kiemelt vendégbejegyzés segített abban, hogy meglátogassa, hogy online pénzt keresni egy blog segítségével, még a lakberendezésben vagy a belsőépítészeti fülkében is szuper lehet.

További bloggerek, akiket csodálok a belső díszítéssel vagy a fülkék kialakításával, amelyek jó jövedelmet jelentenek a blogjaikkal:

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment