Hogyan lehet pénzt keresni egy Mom Fitness Bloggal

Nagyon örülök, hogy Jessicát, a fitnesz anyukám bloggerjét láthattam a webhelyemen! Ennek oka lehet, hogy nemrég szültem a harmadik kisbabámat, így ismét a formám helyreállítása jár a fejemben. És nincs semmi olyan, mint hogy a kisgyermek azt mondja, hogy két babád van, egy a hasadban és egy a karodban, hogy elindítsd a fitneszrutinodat!

Hogyan lehet pénzt keresni egy Mom Fitness Bloggal – havi 20 000 USD

Jessica főállású fitneszblogger a www.easylivingtoday.com oldalon. Két kisfiú anyukája, és pozitívan gondolja, hogy a blogolás a legjobb döntés, amit valaha hozott! Nemcsak segíthet más anyukáknak a fogyás útján, de közben otthon is maradhat kicsinyeivel.

 

Anya Fitness Blog sikertörténete

 

Ami a legjobban tetszik Jessica blogjában, az én szemszögemből az a sokféle módszer, amellyel bevételszerzésre használhatja a blogját, miközben valóban segíti és ösztönzi az anyukákat, hogy visszatérjenek az alakjukhoz.

 

Az alábbiakban elmondja történetét és módszereit! A bejegyzés végén áttekintem Jessica blogjának néhány kulcsfontosságú aspektusát, amelyek elképesztővé teszik.

 

A blogomat, a www.easylivingtoday.com weblapot egy szeszélyből indítottam, amikor 7 hónapos terhes voltam az első fiammal. Egy íróasztalnál dolgoztam, amelyet teljesen utáltam, és 11 órás napokat dolgoztam.

 

Akkor tudtam, hogy abbahagyom ezt a munkát, és otthon maradok a babámmal. Azt is tudtam, hogy vannak olyan emberek, akik pénzt keresnek a blogolással, ezért arra gondoltam, hogy én is tudok. Fogalmam sem volt, mit csinálok, és mindenről a nap alatt beszéltem, minden világos fókusz nélkül. Ez volt az első hibám, amelyet sokan követtek, lol.

 

Hogyan kerestem meg az első dolláromat, és hogyan kereshettem forgalmat anyukám fitnesz blogjába

 

Az első dolláromat (szó szerint) két hónapig blogoltam, és az Amazon leányvállalatainak értékesítéséből származott. Néhány centet is kerestem hirdetések útján!

 

Most bevételszerzésre teszek szert a blogommal hirdetések, e-könyveim, leányvállalataim értékesítése és szponzorált bejegyzések révén.

 

Az elmúlt hónapban 20 031 dollárt kerestem, és 3 éve blogolok. A jövedelmem honnan származik részletesebben a blog jövedelmi jelentésében. Néhány hónapos, de ugyanazok az elképzelések továbbra is érvényesek.

 

Forgalmat kapok a Pinteresten, a Google-on és a hírlevelemen keresztül. Nem vagyok jó a közösségi médiában, és még mindig megpróbálom kitalálni ezt!

 

Hogyan nő az e-mail listám

 

Ami a legtöbbet regisztrálja a webhelyemre, az egy felugró ablak a blogomon.

 

Hetente egyszer e-mailben elküldöm a listámat, és alapvetően beszélek velük, és megpróbálom őket inspirálni, vagy valamilyen módon szükséges lökést adni nekik. Minden hírlevélben feltétlenül linkelni kell a legfrissebb blogbejegyzéseimet is.

 

Kapcsolódó: Hogyan lehet e-mail listát gyarapítani kezdőknek

 

Tanácsom kezdő anya bloggereknek

Legyél türelmes. Tudom, hogy nem ezt akarja hallani, de valóban időbe telik. Igen, vannak olyan csodatörténetek, amelyek szerint a bloggerek teljes munkaidős jövedelmet szereznek egy év alatt … de ez nem szokás! 2 éves koromig nem kerestem teljes munkaidős jövedelmet, és egymilliószor gondoltam arra, hogy kilépek. Türelmesnek kell lenned, és ragaszkodnod kell hozzá, de nem akarod azonnal abbahagyni, mielőtt valami nagy dolog történne.

 

Tudd azt is, hogy hibázni fogsz, és ezek a hibák nem lesznek a világ vége. Tanulsz tőlük, és növekedni fogsz. De ha hagyod, hogy minden tévedésed tönkretegyen, nyomorult leszel, és feladod az egészet valamiért, ami végül nem volt olyan súlyos.

 

Továbbá, ha blogger vagy, akkor világgá teszed magad, és nem mindenkinek lesznek szép mondanivalói. Ami azt illeti, a „gonosz lányok” valóságosak, és előfordulhat, hogy néhányukkal kell foglalkoznod. Ne hagyd, hogy ez tompítsa a csillogást.

 

Ne feledje, hogy a virágok nem versenyeznek más virágokkal, csak virágoznak.

 

Jessica főállású fitneszblogger a www.easylivingtoday.com oldalon. Rendben, amint ígértem, itt vannak azok a dolgok, amelyeket szeretem Jessica blogjában! Gondoljon erre egy mini-blog-áttekintésre, amelyet az oldalához készítek – de Ön is hozzáfér hozzá! Szeretném bemutatni azokat a dolgokat, amelyekkel ő jól megy, hogy a tippeket alkalmazhassa a fülke és a blogja számára!

 

Használjon csodálatos címsorokat, amelyek megértik közönségét

 

Nézze meg néhány legfrissebb bejegyzésének alábbi címsorát. Nem tudtam megakadályozni, hogy átkattintsam mindet, és elnyeljem az információkat.

 

Szeretem a motivációs idézeteket! És tökéletes piacán vagyok – olyan érzés, mintha pontosan tudná, mire van szükségem a szülés utáni fitnesz utam megkezdésekor.

 

Milyen nagyszerű címsor lent! Persze, nagyon jó edzeni és visszatér a formájához – de a legtöbben szeretnénk legalább egy kicsit aranyosnak tűnni, miközben jól csináljuk? Azt is elismeri, hogy a nők most többet emelnek, mint valaha, és nem csak kardióznak.

 

Nemcsak az egészséges táplálkozásról blogol. Felismeri a nők egyik nagy problémáját az új étrend megkezdésével. A már meglévő ócska étel elkészítése és megtisztítása nehéz, és tippeket ad az út megkezdéséhez.

 

Gondolj a közönségedre, segítesz nekik felkészülni az általad ajánlott fejlesztésre? Hogyan segít abban, hogy eljussanak odáig, hogy készen álljanak a tanácsod végrehajtására?

 

Azonosítsa a problémát

 

Ez az alábbi kép tökéletes a bejegyzéséhez! A legtöbb anyának megvan a kifogása, hogy nem tudnak edzeni, mert nincs idejük.

 

Milyen kifogásai vannak a közönségnek, amelyek megakadályozzák őket a változásban? Hogyan segíthet nekik legyőzni ezeket a kifogásokat és akadályokat?

 

A legtöbb rés kifogásai a következők:

 

  • Nincs időm
  • Nincs pénzem
  • Nem vagyok elég jó
  • Ez túl nehéz

 

Kínáljon egyértelmű megoldásokat

 

Ha a fülke smink az anyukák számára, akkor létrehozhat olyan bejegyzéseket, mint:

 

  • Egy egyszerű reggeli smink rutin 10 perc alatt
  • 5 professzionális sminkeszköz 25 dollár alatt
  • Hogyan kell csinálni a Smokey Eye-t, mint egy profi!

 

A Kategóriák törlése segítségével irányíthatja olvasóját

 

Annak ellenére, hogy Jessica blogja sokszínű és sok nagy témát tartalmaz, megtalálja a közös pontot mindegyik között, és összeköti őket.

 

Fitness anyukák számára. Tiszta étkezés a családok számára. Hogyan lehet fitt szülőként kezelni az életet. Üdülés egészséges vásárlás.

 

Betűtípusai és képei tiszták és élesek, és nagyon profinak tűnnek.

 

A profi részvényképekbe történő befektetés nagyban hozzájárulhat a blogodhoz!

 

Blogolhat különféle témákban, és így is szuper sikeres lehet. Ha a niching túl nehéz az Ön számára, kezdjen egy általánosabb bloggal, amíg meg nem találja szenvedélyét és hangját. A különböző blogok különböző stratégiákkal rendelkeznek a pénzkereséshez. Győződjön meg róla, hogy tudja, milyen típusú blogot készít!

 

Tedd a kis dolgokat

 

Látja azt a kis ikont a blog neve mellett a lapon? Ezt hívják faviconnak, és szuper profi megjelenést kölcsönöz a blogodnak! Sok kezdő bloggert látok, akik elfelejtik frissíteni a favicont. És ez olyan egyszerű módja annak, hogy úgy nézz ki, mint a nagy gyerekek.

 

A Blog, szám szerint tanfolyamon megmutatom, hogyan lehet favicont létrehozni és feltölteni.

 

Néha a finom dolgok építik fel a bizalmat olvasói iránt. Kongruens betűtípusok és színek. Jól megvilágított képek élénk színekkel. Ugyanazt a hangszínt használja az egész blogon.

 

Soha nem akarod, hogy valaki eljöjjön a blogodra, és megszeresse az első bejegyzést, de úgy érzi, mintha belépett volna egy jelenetbe a Stranger Things-ben, amikor átkattint más bejegyzésekre és oldalakra.

 

Szeretem a borítót, amelyet Jessica használ a blogja Facebook-oldalán. Kristálytiszta, hogy kit céloz meg, és mit akar tenni értük. „Egyszerűsített fogyás elfoglalt anyukák számára” – zseniális!

 

Megértette, hogy a közönsége elfoglalt, mármint a jóisten, most születtek babájuk! Másodszor pedig tudják, hogy egyszerű megoldásokra van szükségük. Amikor új babával, idősebb testvérekkel, munkával és új, rögös anyukákkal zsonglőrködik, egyszerű megoldásokra van szüksége a csecsemő súlyának csökkentéséhez.

 

Címlapképe aranyos és egyszerű. Ez jól kapcsolódik a blogján használt képekhez is.

 

Instagram – Légy igazi!

 

Az Instagram böngészése árthat önbizalmának. Túl jól tudom ezt. 6 hónapos terhes állapotban jóval meghaladtam a 40 hetes terheset; a hasam gyorsan növekszik, és körülbelül 3-4 hónapig “teljes időtartamban” nézek ki! Emlékszem, hogy olyan világosan láttam más terhes anyákat az Instagramon egy 6 hónapos terhes hassal, akiknek még hasizma volt! Őszintén szólva az Instagram sötét lyuk lehet, ha nem vagy óvatos.

 

Ezért szeretem Jessica Instagram-profilját. Több mint 12 000 embert épített, és valódi volt! Imádom, hogy képek előtt és után megmutatja. Gyönyörű anya és büszke a testére. Frissítő látni egy igazi anya szűretlen képeit ugyanazon a fogyókúrás úton, mint én.

 

Ne féljen online lenni önmagának. Az embereknek látniuk kell, hogy ki vagy, nem pedig másnak.

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment