Hogyan lehet pénzt keresni egy WordPress Blog segítségével

Köszönöm, Suzi, hogy megengedhettem nekem, hogy megosszam egy anyablog alapításával kapcsolatos sikertörténetemet és az ide vezető utat, remélem, hogy a történetem ösztönözni fogja azokat, akik küzdenek és úgy érzik, hogy ezt nem tehetik meg.

 

A nevem Cheree a homemademoma.com-tól, 2017-ben indítottam a blogomat, és előtte egy évig azon gondolkodtam, hogy blogot indítsak, és mindenhol kutassam, hogyan lehetne ezt folytatni, amikor rátaláltam Suzi Blog by Number tanfolyamára.

Hogyan lehet pénzt keresni egy WordPress Blog segítségével

Pénzt takarítottam meg élelmiszerboltok vásárlásával az Ibotta alkalmazás segítségével, és elegem volt a blogtanfolyamának, valamint a gazdagép és a domain nevem ismertetésére.

 

Eredetileg élelmiszerblogot akartam készíteni, és részben ezért vagyok a nevem homemademoma, a fókuszom kezdett változni, ahogy a csecsemő idősebb lett, és többet akartam írni a terhességről, a csecsemőkről és a kisgyermekekről, egy kis résszel az elfoglalt könnyű étkezésekről. anyáé. A név eddig rám ragadt, és bizonyos szempontból illik anyu blogomhoz, az általam ajánlott termékek többsége természetes vagy otthoni gyógymód, így működik.

Miért alapítottam egy blogot

 

A blog indításának teljes oka az volt, hogy segítsek más anyukáknak, és hogy otthon maradhassak édes egyéves gyermekemmel, utáltam otthagyni, hogy napi tíz órára dolgozzon egy olyan munkában, amelyet utáltam. Volt egy szörnyű főnököm, aki két éven át szinte minden nap zaklatott, HR mellette állt, és nem volt kivel beszélnem vagy jelenteni róla.

 

Soha nem írtak még ennyiszer olyan dolgokra, amelyeket még nem tettem meg, vagy hogy túl sokat használtam a fürdőszobát, amikor terhes voltam a fiammal, még orvosok feljegyzésével is. Mondanom sem kell, hogy nekem mindennél jobban kellett ez a blog dolog, mert soha többé nem akartam másnak dolgozni !!

 

Kedves kisfiam megérdemelte, hogy az anyukája nevelje, és nem az a napközi, ahol napi 12 órát töltött a hét minden napján. A fizetési csekkjeim leginkább napközibe, a másik fele pedig élelmiszerekbe és benzinbe ment, aligha érdemes ezért fiait napköziba hagyni!

 

Saját blog-utazás

Ha nem fektettem volna be Suzi tanfolyamába, teljesen elvesztettem volna, hogyan állítsam be a dolgokat és mit tegyek, küzdök az ADD-vel, és ez 100-szor megnehezíti a dolgokat, hogy egyetlen dologra koncentráljak, és megértsem, mire van szükségem tennem, ha valami technikáról van szó (ez annyira frusztráló), hacsak nem követem végig egy videóban.

 

Megosztom veletek azokat a legfontosabb dolgokat, amelyeket megtettem, hogy eljussak a pénzkereséshez a blogommal, és hogyan lehet ezt Önnek is megtenni! Két éve komolyan blogolok, és végül elkezdtem pénzt keresni, amely 2019 májusában következetes volt, ez egy anyu blog a terhességről, a szülés után, a csecsemőkről és a kisgyermekekről, néhány egyszerű étkezési ötlettel az anyukák számára.

 

Különböző témákról kezdtem írni, és többnyire a terhességre és a csecsemőkre koncentráltam, az idő múlásával biztos vagyok benne, hogy ez különösen megváltozik, miután ez a baba decemberben megszületett.

 

Senki nem mondta el nekem, amikor először blogolni kezdtem az időkről, hogy csalódottnak, legyőzöttnek, leeresztettnek és lepusztultnak érzem magam a negatív gondolatok vagy más emberek észrevételei miatt. Soha nem voltam felkészülve arra a nehézségre, amelyet a blog elkészítése követett, és arra, hogy miként lehet fenntartani ezt a vastag bőr- és bélrendszeri erőnlétet, hogy tovább folytassam, amikor kudarcnak éreztem magam.

 

A blogolás hosszú távú játék, és nem egyik napról a másikra fog történni, kora reggel, délutánonként kell dolgozni, ha lehet, és éjszaka, hogy odaérjünk, ahol lennie kell. Néhányunknak több ideje van, mint másoknak, hogy munkát végezzenek a blogjainkon, nekem csak néhány órám van reggelre, szundikálásra és késő éjszakára (ami most még nem történt meg, mert 4 hónapos terhes és kimerült vagyok).

 

Az egyik legnagyobb dolog, ami miatt az emberek kudarcot vallanak a blogolásban, az a fejedben levő negatív gondolatok elmulasztása, és a dolgok fenntartása, ha a dolgok eldurvulnak.

 

Nehéz lesz, néhány nap nem lesz kedved blogolni, lehet, hogy írói blokkolódsz, vagy valaki negatív megjegyzést hagyott a hozzászólásodhoz.

 

Volt valaki, aki e-mailt küldött nekem egy opt-in freebie-ről, és elmondta, milyen szörnyű ez, és le akarnak iratkozni a listámról, mert álszent vagyok. Igen, egy hétig voltam lent ezen az e-mailen, de felépültem és tovább mentem.

 

Most, amikor megjegyzéseket kapok vagy leiratkozom, csak azt mondom magamnak, hogy nem ők a célközönségem, és továbblépek, nem hagyhatod, hogy ezek az emberek lebuktassanak, és egy másik módja annak, hogy ránézz az, hogy biztosan jól csinálsz valamit, mert van néhány gyűlölködő.

 

Sok napot éltem át, még néhány hónapig is, hogy fagyosnak éreztem magam, és nem tudtam blogolni semmiről, mert azt hittem, hogy az írásom szörnyű volt, és senki sem akarta elolvasni, ez normális, és valószínűleg át fogod élni, ha nem vagy t már.

 

Amikor először kezdtem blogolni, annyira frusztrált voltam, hogy nem voltam hajlandó megnézni az elemzéseket, hogy megnézzem, hány oldalmegtekintést kapok, és nem akartam senki más blogját olvasni, mert úgy éreztem, hogy az enyém szörnyű és mindenki más remekül teljesít, csak én .

 

Ha neked is ezeket kell tenned, akkor tedd ugyanazt, amíg a dolgok rendbe nem kerülnek, úgy gondolom, hogy ez segít abban, hogy ne hasonlítsd magad másvalakihez, és arra koncentrálsz, amit meg kell tenned.

 

Olyan dolgok történnek, amelyek lebuktatnak, amikor ezek a dolgok megtörténnek, akkor dönt, hogy folytatja, vagy összegömbölyödik egy labdában, és abbahagyja, mert túl nehéz. Úgy döntök, hogy nem hagyom abba, hogy megtudjam, mi történik, ha tovább haladok, nyomulok és tanulok.

 

Szükségem volt erre a blogra, hogy pénzt keressek, mintha oxigénre lenne szükségem, és akkor sem adnám fel, amikor a férjem és a barátaim azt mondták, hogy ez időpazarlás!

 

Blogolási lépések, amelyeket megtettem a forgalom növelése és a pénzkeresés érdekében

 

Nem lennék ma ott, ahol vagyok, Suzi és a blogtanfolyamok segítsége nélkül, amelyek lépésről lépésre jártak, hogy eljussak erre a pontra! Csodálatos tanár, és minden lépést megtör, hogy könnyedén megvalósíthassa és megértse, mit kell tennie.

 

Szeretek figyelni az életét és minden hónapban elvégezni a kihívásokat, mert ezek azok a dolgok, amelyek arra késztetnek, hogy túllépjek azon, ami jól érzem magam, és elvégzem azokat a dolgokat, amelyeket meg kell tennem.

 

Ha valaha is kérdése van Suzi-nak, akkor egy szuper hasznos választ fog felvenni Önnel, amely megmutatja mennyire földhözragadt és hajlandó segíteni a sikerben.

 

Íme azok a lépések, amelyeket Suzi tippjeinek felhasználásával tettem meg, és amit a Blog by Number tanfolyamán és a Carly Campbell Pinterest stratégiákkal együtt tanultam, amelyek segítettek pénzt keresni a blogommal.

 

 1. Tartalom következetes írása

 

Az egyik legfontosabb dolog a blogolásban a következetesség, mindig maradj következetes és tedd továbbra is azt, amire szükséged van.

 

Ez alatt azt értem, hogy töltsd ki a tartalmi naptáradat, és tedd közzé a blogodban hetente kétszer, vagy akár sokszor is hetente.

 

Írjon népszerű tartalmat, és ügyeljen rá, hogy legalább hetente kétszer, ha nem többet tegyen, csak hetente kétszer tudtam posztokat írni, mert időbe telt, mire témákat kutattam és minden egyes bejegyzést befejeztem, de a lényeg minél többet tesz közzé következetesen, annál nagyobb forgalmat fog elérni a blogján.

 

A következetes írás másik aspektusa, hogy a Pinterest gyakrabban fogja megmutatni a gombokat, mert imádja az új, friss tartalmakat, és a elkezdi tekintélyesebbnek látni, és gyorsabban indexeli a tartalmát.

 

 1. Pinterest stratégia

 

A Pinterest a leggyorsabb forrása a forgalomnak, amikor elindul, nem könnyű kezelni, de miután előállt egy Önnek megfelelő rendszer, kitart és folytatja.

 

Igen, néha az algoritmus itt-ott változik, és meg kell tanulnod vele járni, de annyira megéri a munkát.

 

Amikor először kezdtem, fogalmam sem volt, hogyan használhatom a Pinterestet, és ez volt a fele annak a csalódottságomnak, hogy forgalmat szereztem a blogomra! Ha ezzel küzdesz, akkor tanulj meg minél többet a Pinterestről, és használj kulcsszavakat a táblákon, a csapok leírásán és a csapokon, a bejegyzések első bekezdésével együtt.

 

A legújabb algoritmusváltozás miatt sok blogger elvesztette a forgalmát, én is azok közé tartoztam, amikor tavaly nyáron elérte, de lassan felépültem, miután kipróbáltam az új stratégiákat (manuálisan rögzítettem) és használtam Suzi stratégiáját, hogy minden nap új PIN-kódot készítsek egy régi bejegyzéshez (Úgy gondolom, hogy ez tavaly júliusban kihívás volt neki), és ügyeljen arra, hogy jól kulcsszavaival rögzítse a csapjait.

 

Meg is bontottam és megvettem a Pinterest stratégiákat, amelyek valóban segítettek megtanulni, hogyan használjam a elemzéseket és hogyan rögzítsem helyesen spam nélkül. Addig használtam a Tailwind-et, amíg el nem használtam az ingyenes csapokat, és azóta manuálisan rögzítem. Időigényes, de működik !!

 

Azt mondják, hogy akkor kell rögzítened, amikor a közönséged a Pinteresten van, őszintén szólva csak reggel csapkodok, mert akkor van időm, a csúcsidő számomra túl elfoglalt, ezért csak akkor nem csapkodok.

 

Talán ha esténként rögzíteném, nagyobb forgalmat kapnék, de eddig a reggeli rögzítés jól működött nekem, és a Pinterest hozzászokott, hogy minden nap ugyanabban az időben rögzítem, ami szerintem segít, de nem tudom bizonyítani.

 

 1. Tanulja meg a SEO-t

 

Biztos vagyok benne, hogy sok embert hallott már a SEO-ról, és arról, hogy hogyan kell megtanulni használni, hogyan kell használni, hogy rangsorolhassa a -t, úgy gondolom, hogy Suzi beszélt erről a kulcsszókutatással együtt.

 

Az elején nem csináltam semmit a SEO-val, és vissza kellett mennem, és meg kellett javítanom számos régi blogbejegyzésemet (nagyon hosszú folyamat), és meg kellett győződnöm arról, hogy megfelelően használtam-e az új bejegyzéseimben. Győződjön meg arról, hogy megtanulta, hogyan állítson be egy blogbejegyzést úgy, hogy az a SEO számára is működjön, és ne kulcsszóval töltse be a bejegyzéseit.

 

Amikor elkezdtem többet keresni a SEO-val, észrevettem, hogy szerves forgalmat kapok a Bing, a Yahoo és más keresésekből, tudom, hogy ez a forgalmában is segít. Nem akarja az összes tojását egy kosárba tenni, kissé szétteríteni, hogy ha megtörténik az elképzelhetetlen, és a Pinterest leáll, vagy a már nem lesz forgalma.

 

Az a tipp, hogy ne döbbenjen le, amikor elkezdi dolgozni a régi bejegyzéseit, az, ha elkezdi azokat, amelyek az első tíz helyen szerepelnek az elemzés terén, és előbb végigdolgozza ezeket, majd menjen a régebbiekhez.

 

 1. Hirdetések vannak a webhelyén

 

Tavaly nyáron, esetleg valamivel előtte tettem fel hirdetéseket a webhelyemre, és végül egy év után 100 dolláros kifizetést kaptam a Whoot Whoot segítségével.

 

Nehéz jó pénzt keresni a  Adsense segítségével, de lehetséges! Tudom ezt, mert egy év és néhány hónap blogolás és minden héten új bejegyzések írása után havonta 100 dolláros csekkeket kezdtem kapni az Adsense-től, amely azt mondta nekem, hogy itt az ideje váltani valakinek, aki többet fizet.

 

Az egyik célom az volt, hogy elegendő forgalmat szerezzek a Mediavine-ra való jelentkezéshez, és ez olyan sok hónapig olyan távolinak tűnt, de egy nap ellenőriztem az elemzéseimet, és leestem a székről (soha nem néztem rájuk, mert ez mindig depressziós lett és elkeseredett nem kedveltem), havonta állandó forgalmat kaptam 25 és 29 ezer között.

 

Ha úgy dönt, hogy a hirdetések útját választja, vegye figyelembe, hogy egy kis időbe telik, amíg a hirdetések telepítésre kerülnek, és felkerülnek a Mediavine vagy a Monumentric oldalára. elvitt egy hónapig, mire mindenem felment, és úgy haladtam, ahogy ők akarták, és végigcsináltam a jóváhagyási folyamatot.

 

 1. Frissítse a régi bejegyzéseket

 

Nem tudom ezt eléggé hangsúlyozni, több mint 95 blogbejegyzésem van, és hónapok óta frissítem a régi bejegyzéseket, sok időbe telik, de annyira megéri az időt és a fáradságot.

 

Helyezzen be affiliate linkeket a bejegyzéseibe, és ajánljon olyan dolgokat, amelyeket már használ, az emberek hajlamosak megbízni azokban, akik ezeket a termékeket használják, szemben azzal, hogy valaki csak elad egy terméket anélkül, hogy elmondaná, miért olyan nagyszerű.

 

Félévente frissítenie kell a bejegyzéseit, ha nem azelőtt, amikor azok jól kezdenek, menjünk vissza, adjunk hozzá dolgokat, és tegyük őket jobbá, hogy még jobban javítsák a tartalmat.

 

Úgy gondolom, hogy Suzi erről beszél akár élő közvetítésében, akár az egyik tanfolyamán, és ez a legjobb tanács !!!

 

Hat oldalnyi hozzászólásom van, és csak hármat tettem meg közülük, de a hozzászólások javításának eddigi eredményei nagy változást hoztak a forgalomban, és segítettek néhány régi bejegyzésem népszerűbbé tételében, mint az újaimban.

 

Az egyik legnépszerűbb bejegyzésem, amely az első egy vagy két legjobb között marad, a gulyásról szóló receptbejegyzés, amelyet akkor készítettem, amikor nem találtam olyat, amelyhez nem kellett volna paradicsommártás. Egy másik bejegyzésem az éjszakai rettegésekről és azok kezeléséről szólt, mert a fiam szinte minden este átélte ezt, és senkinek nem volt róla információja. Ez a Pinteresten a legnépszerűbb éjszakai rettegések között van, és még mindig úgy éri el a forgalmat, hogy hónapokig nem szorítom.

 

Ha néhány bejegyzését frissíti, még csak a formátum kissé történő megváltoztatása is hozzájárulhat a bejegyzés növeléséhez a Pinteresten vagy az organikus keresésekben.

 

Végső gondolatok arról, hogyan lehet pénzt keresni egy bloggal

 

A blogom most havi 500 dollárt keres stabil bevételből, csak hirdetésekből, és 120 dollárt az affiliate linkekből, és azon dolgozom, hogy elérjem a 2000 dollárt vagy annál többet, hogy ne kelljen dolgozni a baba születése után.

 

Olyan nehéz dolgokat kezdtem el elrettenteni, amelyek megijesztenek, mint például az e-mail listámmal való beszélgetés, valamint a terhességi és szülés utáni -csoport létrehozása.

 

Remélem, hogy a történetem inspirálta Önt arra, hogy folytassa a blogolás útját, és ne hagyja, hogy a számok vagy a negativitás tartson benneteket, ha meg tudom csinálni, akkor anyukám is lehet !!

 

Íme néhány utolsó tipp, amelyet meg akartam veletek osztani, és amelyek segítenek!

 

 • Készítse el céljait, és készítsen egy jövőtáblát arról, hogy mi a végső célja, helyezze el az irodájában, hogy láthassa és minden nap koncentrálhasson rá, amikor leül dolgozni.
 • Írjon fel egy listát azokról a dolgokról, amelyekben Ön jól áll, hogy ezeket megnézhesse azokon a napokon, amikor az élet nem megy jól, és le akarja adni.

 

Fontos megjegyezni:

 

 • Ha valami nem működik, próbáljon meg mást, amíg nem működik
 • Csak olyan feladatokat hajtson végre, amelyekkel pénzt keres, és abbahagyja az olyan apró dolgokat, mint a fontok és a témák, amelyek nem számítanak annyira.
 • Nézd meg a nagyobb képet, és koncentrálj a célodra
 • Hagyd figyelmen kívül azt a negatív hangot a fejedben, amely szerint ezt nem teheted meg

 

Ha el akarja érni blogolási célját, akkor ki kell lépnie a komfortzónájából, és meg kell tennie a nehéz dolgokat!

 

Írj az e-mail listádra, csinálj élőben, készíts videókat és tanulj tovább Válasszon ki két vagy három bloggert, akiket követni kíván, és csak azokra összpontosítson, akik figyelmen kívül hagyják az összes többi tanácsot.

 

Ne próbáljon mindent egyszerre megtenni, válasszon néhány feladatot minden napra, és végezze el ezeket, minden előrelépés valahová visz, majd csak forgatja a kerekeit!

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment