Hogyan lehet pénzt keresni lakberendezési bloggal

Alig várom, hogy megosszam ezt a csodálatos interjút, amelyet egyik sikeres hallgatómmal, April Lee-vel készítettem!

Lakberendezési blogot vezet és havonta 3500 dollárt keres blogjával!

Az alábbiakban az interjú és a beszélgetés átirata található.

Helló mindenki. Suzi vagyok, és ma annyira izgatott vagyok. Megvan April Lee a LoveOurRealLife.com oldalról.

Meg fogja osztani velünk, hogyan növelte blogját sikerrel – és hogyan zsonglőrködik az anyasággal és a blogolással, miközben fantasztikus karriert is folytat.

Tehát április, ha bemutatkozni szeretne, szívesen megtudnánk többet rólad.

Először Suzi, nagyon köszönöm, hogy van. Nagyon megtisztelő, hogy itt lehetek. Ismét a nevem április, a Szeressük a mi igazi életünket című könyv szerzője vagyok. Házas vagyok a férjemmel, Jasonnak hívják, és körülbelül 18 éve vagyunk házasok.

Két gyerekünk van, és ők már nem kicsik, de nekem még mindig kicsik.

A fiam 15 éves, elsőéves a középiskolában, a lányom pedig 13 éves, és hetedikes.

Elkezdtem blogomat és 2017. januárját. Részmunkaidőben dolgozom kórházi ambuláns logopédusként is.

 

Miről blogolsz?

 

Igen, tehát a LoveOurRealLIfe egy barkácsolási lakberendezési és szervezési blog. Tehát valójában egy otthoni blog erről szól.

 

Miért döntött úgy, hogy ezt az otthoni blogot az életében zajló minden egyéb mellett kezdi?

 

Valahogy őrültnek tűnik, ha belegondolsz, de én szeretem a munkámat. Beszédpatológus vagyok, de mindig ott voltam, ahol a saját vállalkozásom akartam lenni.

Nagyon szerettem volna valamiféle üzletet.

De a gyerekem és a férjem menetrendje szerint ügyvéd, és sok órát dolgozik, ezért nem akartam sok időt elvinni a családomtól.

Tudtam, hogy a tégla- és habarcsüzlet mindent elfogyaszt, ezért úgy gondoltam, hogy egy blog nagyszerű módja annak, hogy egy vállalkozással nedvesítsem a lábam, és mindkét világ legjobbjaival rendelkezem.

 

Miért döntött a lakberendezési fülke mellett?

 

Azt tapasztaltam, hogy amikor a barátnőimmel összejönünk, akkor beszélünk, tudod, csak különböző projektekről, amelyeket otthonunkban és más szervezetekben végeztünk, például bútorfestésről vagy bármi másról.

És az egyik dolog, amit észrevettem, az volt, hogy mindig arról beszéltünk, hogy ezt utálom a házamban, vagy utálom.

És csak az zavart, hogy én is csináltam.

És arra gondoltam, tudod, itt neveljük családjainkat, otthonainkat. Igen, úgyhogy nem tudom, hogy csak egyfajta szenvedélyt éreztem irántad, és tudtam, hogy találok apró lehetőségeket, hogy kicsit jobban szeressük otthonunkat.

 

Hány órát dolgozik beszédpatológusként? Ez teljes munkaidős munka?

 

Ez nem, részmunkaidős munka. Hetente két és alkalmanként három napot dolgozom, és ez ütemezett.

Napjaimat ütemeztem, így a gyerekem korában hétfőtől péntekig iskolában vannak

Tehát a napokban nem vagyok logopédusként a munkahelyemen, képes vagyok blogolással tölteni ezeket a napokat.

A nyár csak azért durva, mert a gyerekeim otthon vannak.

De általában két-három napot kapok arra, hogy a blogomon dolgozzak.

 

Melyek a legjobb időgazdálkodási ismereteid az anyasággal és a blogolással foglalkozni?

 

Úgy érzem, hogy a szervezettség megőrzése elengedhetetlen a terv elkészítéséhez. Igyekszem leülni, és a vasárnap jó tervezési nap számomra.

Valójában a férjemmel megpróbálunk minden vasárnap leülni és megtervezni a hetünket. Tehát tudjuk, hogy mire számíthatunk, és mi következik mind a munkarendünkkel, mind a családi menetrendünkkel, és ez jobb képet ad arról, hogy hol tölthetem be a munkát.

Reális vagyok a tennivalók listájáról. Azt hiszem, néha elkapom, ahogy sokan teszünk minden tennivalómmal – és jobban megérzem, mennyi időm vagy blokkom van a napomban, valóban segít.

 

Hogyan lehet forgalmat szerezni a blogjára?

 

Tehát számomra a legnagyobb forgalmi mozgatórugóm ezen a ponton a Pinterest, és tudom, hogy a Pinterest elég jól működik kézműves és barkácsolási cikkeknél, ami a blogom elsődleges célja. Még mindig a SEO-n dolgozom.

 

Manuálisan rögzíti és létrehozza saját csapjait?

 

Csak olyan apró dolgok kombinációját csinálom, amelyeket különböző social media csoportokban vettem fel, és csak különböző stratégiákat, de mind kézi rögzítést, mind pedig a Tailwind-et.

A legnagyobb siker a legnépszerűbb személyes tábláimnak köszönhető a Pinteresten.

 

Mit használsz a csapok létrehozásához?

 

Tudom, hogy sokan szeretik a Canvát, és sok mindenre használom, de nekem Picmonkey-nek csak értelme van. Szinte kizárólag az összes csapomhoz használom.

Szeretem. A telefonomon van a Picmonkey alkalmazás, ami nagyon szórakoztató volt, mert amikor a gyerekeimet hajtom, tudod, bármilyen tevékenység is van, és ott ülök, és 15-20 percem van, amíg várok, ez kedves szórakoztató, hogy csapokat készíthessek.

 

Hogyan lehet pénzt keresni a blogjával?

 

A Pinteresten kapom a forgalom legnagyobb részét, és valójában ott keresem a legtöbb pénzt; a legtöbb a hirdetésekből.

Az elmúlt év áprilisa óta vagyok a MediaVine oldalán.

2019-ben személyesen nekem csak játékváltó volt. Előtte nem csináltam egész sokat, és még hosszú utam van a bevételek terén.

De nagy különbség volt, amikor elkezdtem hirdetési bevételeket szerezni, és mivel a forgalmam tovább nőtt, ahogy a Pinterest segítségével egyre jobb lettem.

És az Amazon kapcsolt linkjei. Valószínűleg 80% -ban hirdetések és 20% Amazon. Mindenképpen diverzifikálnom kell.

Ezen a ponton többet keresek, mint a részmunkaidős beszédmunkám.

 

Akár havi 3500 USD!

 

Minden hónapban folyamatosan keresek 1500-3500 dollárt (főleg a MediaVine hirdetések és az Amazon leányvállalatok értékesítése révén), a teljes forgalmamtól függően. Elég forgalom megszerzése ahhoz, hogy minõsüljön egy minõségi hirdetõ céghez, teljes játékváltó volt!

 

Hogyan építi fel az e-mail listáját?

 

Igen. Valójában végignéztem és sok tippet vettem fel a tanfolyamodról. Nagyon jó, hogy mindenképpen erre a területre kell összpontosítanom.

Körülbelül 4000 van az e-mail listámon. De úgy érzem, ezt meg kell növesztenem. Tehát ez szerepel a listán, amire összpontosítanom kell.

Először akkor láttalak Suzit, amikor gugliztam, hogyan lehet nyomtathatóakat készíteni. Egy -videón keresztül – és valójában így találtam rád a legelején.

Tehát különféle ingyenességeket használtam csak fel, hogy az emberek regisztráljanak, és valójában egy tripwire-em van – a termékek fejlesztésén is dolgozom, hogy bővítsem a blogomat.

Azt hiszem, az egész valóban érdekes lehet.

Az a tény, hogy az emberek valóban megveszik az általunk létrehozott dolgokat. Ez egyfajta izgalmas.

 

Amikor csak elkezdett blogolni, mit kíván, mit ne tenne? Mit érez, hogy erre pazarolta az idejét?

Úgy érzem, hogy sok időmet elpazaroltam azzal, hogy mindent megcsináltam. Bárcsak lett volna valaki, aki a kezdetektől irányítana.

Tudom, hogy csodálatos tanfolyamon vett részt. Az Abbey Lawson-t a Csak egy lánytól vettem a blogjába – hónapokkal, hónapokkal és hónapokkal azután, hogy elkezdtem. Bárcsak ez lett volna a kezdetektől fogva, és tudom, hogy most már nincs ilyen tanfolyama

 

Tippek új bloggerek számára

 

Fontos a tartalom megszerzése és a közönség megtalálása. Azt is tudni, hogy kinek írsz, és megpróbálsz minél relativabb lenni.

Szerintem hasznos és csak azért, hogy tartalmat tegyünk közzé, amíg meg nem találja a rést. Úgy érzem, akkor fog eljönni, ha több bejegyzést kapsz – akkor elkezdhetsz egy kicsit jobban összpontosítani.

Amit letettem, az a tökéletes darab és minden tökéletesre vágyom.

Először is, soha nem lesz tökéletes soha, és mindig frissíthet.

Azt hiszem, ez egy dolog aggasztott az elején. Vicces, azt hiszed, hogy amikor először elkezdesz blogolni, hogy ennyien fogják olvasni a bejegyzéseidet, és ez nem igaz.

Nagyon köszönöm április, ezt nagyon értékelem. Félelmetes látni, hogyan gyarapította blogját, és most nagyon jó pénzt keres vele. Gratulálok a sikerhez !!

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment