Hogyan lehet pénzt keresni szponzorált bejegyzésekkel egy blog segítségével

Nagyon örülök, hogy alább bemutatom Brynn elképesztő sikerét. A blogolás első hónapjaiban nyereséget termelt és több ezer oldalmegtekintést kapott, mindenképpen nézze meg a bejegyzés alján található bevételi jelentését. Ez az ő története.

Hogyan értem el több mint 15 000 megtekintést, és több mint 1300 dollárt kerestem az első két hónapos blogolásban szponzorált bejegyzésekkel

Hogyan lehet pénzt keresni szponzorált bejegyzésekkel egy blog segítségével

Ezt a blogot 2016. december 28-án hoztam létre. A dolgokat azonban csak 2016. szeptember 28-án kezdtem el írni vagy közzétenni. Igen. Ennyi időbe telt, mire megszereztem a bátorságot, hogy bárki elolvashassa szavaimat a hatalmas interneten.

Szeptember 28. és november 27. között már több mint 1000 dolláros bevételt kerestem, és jóval több mint 15 000 megtekintést értem el a webhelyemen. Azt mondani, hogy meg vagyok döbbenve, az teljesen lebecsülendő lenne. Azt mondani, hogy bármit is csináltam „helyesen”, kategorikusan helytelen lenne. Mint a legtöbb, én is kitalálom ezt az egészet.

 

Az átláthatóság szellemében itt van az idővonalam, amit tettem, kitűzött céljaim és a jövedelemről szóló jelentés. Remélem, hogy ez ösztönözni fogja a többi blogoló újoncot (mivel még mindig tartom magam), hogy hajlandóak legyenek erre! Még mindig nem teljesítettem a célomat, de haladok. Az előremozdulás a fontos. Csüggedni fog (ha még nem tette meg), ezért ne felejtsen el még egy lépést előre tenni, amikor azon a helyen tartózkodik. Végül megtalálja a kiutat.

 

Szóval, fogd meg a kávét és a jegyzettömböt, és kezdjünk dolgozni!

 

Ismerd meg magad:

 

Író vagyok. Fontos tudni, hogy mit szeretsz, és hol rejlenek erősségeid és gyengeségeid, függetlenül attól, hogy mit választasz az életben. Amiben biztos lehetek, az az, hogy nehéz az élet. Feleségnek és anyának lenni nehéz. A karrier és a család egyensúlya nehéz. De számomra az írás természetes. Hidd el, amikor azt mondom, hogy sok minden nehéz nekem. Nem tudnék kitalálni matematikai egyenletet, ha az életem függne ettől, de 2000 szócikket 20 perc alatt tudok írni.

 

Azt is tudom, hogy vicces vagyok. Sokszor olvastam, hogy „megteszem az életben azt, amit az emberek mindig kérnek tőled vagy értékelnek”. Mindig azt mondták nekem, hogy a humor az egyik legjobb tulajdonságom. Tehát az írás nyers és valóságos, valamint hihetetlenül vidám is nagyon természetes. Az élet nagyon szórakoztató, ha nem veszed magad túl komolyan. Vagyis naponta milliószor elrontom az anyaságot, de nem engedhetem meg magamnak ezt a terápiás számlát. A nevetés ingyenes!

 

Apróságosan élek, férjem Roadschools a gyerekeinket és a fiamnak 5 viselkedési diagnózisa van. Igen. Ez az igazi életem. Tehát erről írok. Sok ember ír arról, mennyire fontos megtalálni a fülkét, de én csak a való életről írok; minden nap a hétköznapi, a malomban zajló káosz, amely felnőtté és szülővé válik ebben a világban. Az emberek valakit akarnak, akivel beszélgethetnek; egy barátnő, akivel kapcsolatba kerülhetnek ítélet nélküli zónában. Tehát ezt biztosítom nekik nevetéssel és őszinteséggel, és teljes névtelenséggel elolvashatják az egészet a jóga nadrágjukban.

 

Amit már tudtam:

 

Semmi

 

Nem komolyan, mindannyian. Pontosan nulla tudásom volt a SEO-ról, az e-mail tölcsérekről, az e-könyvekről vagy a közösségi média fejlesztéséről. Még mindig tanulok.

 

Korábbi tapasztalat

 

Rövid életű háttérrel rendelkezem a marketing, a közönségkapcsolatok és az értékesítés terén. Ez segített abban, hogy megkapjam a lendületet ahhoz, hogy valóban eladhassam magam ezen a weboldalon keresztül. Ha célja, hogy pénzt keressen a webhelyén keresztül, akkor ezt teszi: eladja magát. Lehet, hogy van terméke, e-könyve vagy letölthető fájlja, de végső soron el kell adnia azt, aki vagy, hogy növelhesd az érdeklődésedet. Minél többen szeretnék hallani a mondanivalódat, annál valószínűbb, hogy megbíznak benned és végül vásárolnak tőled.

Amit tettem:

 

Kutatott és tanulmányozott

 

Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. Sok kutatás támogatja a sikeres üzletembereket, akik egész életen át tanulnak, és ez nem lehet igazabb. Folyamatosan olvasok cikkeket, követem a többi bloggereket, részt veszek tanfolyamokon, részt veszek a webes szemináriumokon, és a közösségi média csoportjain keresztül kommunikálva tanulok más írókkal. Ez különösen fontos volt, amikor elkezdtem, mert így tudtam meg, milyen lépéseket kell követnem.

 

Itt vannak a megvásárolt e-tanfolyamok, amelyek megfizethetőek és hihetetlenül hasznosak voltak! KEDVENC könyveim, amelyeket megvásároltam, használtam és munkába állítottam, még olcsóbban is letölthetők innen, mint amennyit fizettem értük! Blog szám szerint, a 9 lépéses blog terve, Blog számkészletével, Opt-in ABC-k, Téma szám szerint, Lista szám szerint és e-könyv szám szerint. És ha azt mondom, hogy Suzi lebontja az Ön számára, akkor rövid videoklipekről, munkafüzetekről, amelyek kitöltik az Ön számára, és a pólóról lépésről lépésre. Szerezd meg ezeket a pronto-kat!

 

Készítette a To-To listát és rangsorolta

 

Aki ismer, tudja, hogy az egész életem megtervezett és színkódolt, így ezt a részt élveztem. Ha nem vagy természetesen szervezett, akkor sikeresnek kell lenned. Amint elkezdi közzétenni és felépíteni a követőket, a dolgok nagyon gyorsan mozoghatnak. Feltétlenül nyomon kell követni a befektetéseket és a bevételeket, valamint azt, hogy mely cikkeket mely kiadványokhoz küldi.

 

Számomra minden hétfőn elkészítem a tennivalók listáját, és egész héten lépést tartok vele. Mindazonáltal minden hónapra vannak általános céljaim, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy napi feladataimat az általános szándékaimmal összhangban tartsam.

 

Más nagy bloggereket utánzott

 

Követtem más sikeres bloggereket, mint Suzi, Andrew, Rosemarie és Sharon. Munkájuk különböző fülkékben található, de már akkor is sikeresen teljesítették pontosan azt, amire vágytam. Az utánzás a hízelgés legjobb formája, ezért leszögeztem azt!

Ezek a bloggerek kiváló munkát végeznek az olvasókkal való kapcsolattartásban, a rések megváltoztatásában, a minőségi tartalom közzétételében, a kreatív webdesign megölésében és az érdeklődés bővítésében. Ez az összes célom, amellyel teljes munkaidős jövedelemre teszek szert az írásból.

Elérhető, de félelmetes célok kitűzése

Nálam okosabb valaki azt mondta: “Ha az álmaid nem ijesztenek meg, akkor nem elég nagyok.” Ez nagyon is igaz. Fontos olyan célokat kitűzni, amelyek elérhetőek és mérhetőek, azonban nekik arra kell ösztönözniük, hogy egyre közelebb kerüljenek az általános célhoz. Például az az általános célom, hogy teljes munkaidős jövedelmet szerezzek az írásból, így a havi céljaim közvetlenül összhangban vannak ezzel a céllal.

Az első hónapban az volt a célom, hogy ötször megjelentessem. Ez számomra félelmetes volt, mert tudtam, hogy ehhez nagyon kiszolgáltatottá kell válnom, mivel egyes kiadványok valószínűleg elfordítanak. Ijesztő volt az ötlet, hogy elutasítsam írásomat. Ez a cél arra késztetett, hogy elküldjem az első cikkeket, és abban a hónapban hétszer, utána pedig havonta többször is megjelentek.

Őszinte és nyers volt az írásomban

Ez természetes módon jön a személyiségemhez, de nem volt mindig könnyű. Amikor életének meghitt, pókhálós részeiről ír, az eliszapolhatja a vizeket. El kell kezdenie gondolkodni azon, hogy mennyire őszinte szeretne lenni, milyen hatással lehetnek szavai azokra, akikről ír, és hogyan változtathatják meg a rólad alkotott elképzelésüket azok az emberek, akik valamikor nagy becsben tartották Önt, ha kiszolgáltatott. Írtam bejegyzéseket gyermekeimről, a súlyomról, arról, hogy képtelen vagyok tökéletes szülő lenni, és arról, hogyan döntöttünk a fiunk gyógyszeres kezeléséről. Ezeknek a bejegyzéseknek egyikét sem találták pozitívan, de mindegyik eljutott az emberekhez, és olyan módon rezonált velük, hogy soha nem gondoltam volna. Ezt keresik az emberek; a nyers őszinteségből fakadó valódi kapcsolat.

Fokozta társadalmi jelenlétemet

Ez a lépés nem volt egyszerű, és soha nem is látom, hogy könnyebbé válna. Bár a közösségi média egy vállalkozás nagyszerű marketingese, a farokban is igazi fájdalom. Ha nem csupán a reggeli elfogyasztásához teszi közzé, akkor fontolóra kell vennie a rangsorokat, az algoritmusokat és a SEO növekvő trendjeit. Arra is gondolnia kell, hogy szilárd, hűséges követőt építhet, és akkor egyik napról a másikra eltűnik (könyök, könyök neked, Szőlő!). A közösségi média megszelídítése olyan, mintha macskát próbálna megfürdetni; tudod, hogy ez a legjobb, de harc nélkül nem fog megtörténni. Ez soha nem ér véget, de remek módja annak, hogy személyesebb szinten kapcsolatba léphessünk olvasóival. Nézze meg, hogyan csinálom a oldalamon, és kövesse az exkluzív frissítéseket!

Odaküldte a cuccaimat

Amint a jövedelemről szóló beszámolómban olvashat, több mint 50 cikket küldtem ki, amelyeket más nagyobb vállalatoknál, blogokban és folyóiratokban kell közzétenni. Ez jövedelmezővé, de számomra bizonytalan jövedelemforrássá vált. Fontos azonban megjegyezni, hogy a legtöbb publikáció nem téríti meg azokat a cikkeket, amelyek elfogadását vállalják. Tehát el kell döntenie, hogy megéri-e az idejét és energiáját, ha a fizetést csak a webhelyére vagy a közösségi oldalakra mutató linkre kattintva kapja meg.

Számomra az volt a célom, hogy forgalmat vezessek az oldalamra, így nekem megérte az olyan nagy oldalak közzététele, mint a Scary Mommy és a View From Home, még ha nem is fizettek nekem.

Partner lett

Ha tisztességesen meg akar élni affiliate marketingből, meg kell értenie, hogy ez mit jelent. Nem csak regisztrál a társult programokra, és megvárja, amíg a pénz beindul. Nem fog. Azt kell tennie, amit a név sugall és piacra kel. Nézze meg, hogyan kezdtem el keresni a társult vállalkozásból származó jövedelmet az Amazon-tól azáltal, hogy itt linkeket ágyazok az ajándékkalauzokba karácsonyra.

Míg az általam olvasott és kutatott dolgok nagy része azt mondta, hogy a vel kezdődik, későn még nem kerestem tőlük semmit. Társult vagyok velük, de a profit eddig nulla.

Megfogadtam azt is, amikor ezt elkezdtem, hogy ne tegyek fel olyan elemeket vagy termékeket a webhelyemre, amelyeket nem használok vagy nem használtam volna magam. Ezért nem árulok sokat (egyelőre), mert csak olyan tételeket javasoltam és tekintettem át, amelyek valódi értéket képviselnek olvasóim életében. Ehhez ismernie kell olvasóit és azt, hogy mit akarnak valójában. Az év első napja után azt tervezem, hogy letölthető PDF-forrásokat adok hozzá az otthoni iskolások számára, amelyek az első eladó termékeim lesznek. Így leszek passzív jövedelemre.

Felvettem segítséget

Srácok. Igazából! Tudom erősségeit és gyengeségeimet, és az az igazság, hogy amikor végre annyit keresek, hogy ezt teljes munkaidős koncertemnek nevezzem, akkor nem akarom megtervezni a weboldalt. Nem akarok logót készíteni. Nem akarok foglalkozni a közösségi média algoritmusaival. Tehát ez egy olyan munka, amelyet el akarok végezni. Írni akarok. Tehát ezt csinálom. A többit bérbe adom. Természetesen figyelmes vagyok és szorgalmas nyilvántartást vezetek arról, hogy mit és kinek fizetek, és maradok a kitűzött célokon belül. Tudom, hogy ha ez egy év alatt nem válik nyereségessé, akkor abbahagyom ennek a jövedelem eszközének a folytatását. De akkor is írok.

Mivel ezt a weboldalt egész idő alatt kezelem, miközben teljes munkaidőben dolgozom, háztartást irányítok, tanterveket és óraterveket írok a fiunk otthoni oktatásához, és valahogy sikerül főznöm, takarítanom és férjemet elég boldognak tartanom ahhoz, hogy a házban maradhassak, ezért alig tartom a fejem a víz felett. De ez egy álmom, és eltökélt vagyok. Tehát számomra a megfizethető, de megbízható segítség felvétele lehetővé tette számomra, hogy szerves kapcsolatba lépjek olyan szilárd emberekkel, akiknek olyan tehetségeik vannak, amelyek nekem egyszerűen nincsenek. A legjobb az egészben, hogy ezek hihetetlen emberek, akikkel remélem, hogy sokáig barátságot ápolok, és ajándékaik felbecsülhetetlenül enyhítik a stresszt az életemben, mert kétségtelenül tudom, hogy megkapták ezt.

Amit kívánok:

 

Rengeteg munkát igényel a kezelőfelületen

 

Ez őrület. A legfőbb ok, hogy csak szeptemberben kezdtem el cikkeket feltenni, annak ellenére, hogy decemberben indítottam el az oldalt, az az volt, hogy ennyi időbe telt, mire időt szántam a kutatásra, az olvasásra, a listák készítésére, a nyomon követésre, a hálózatra stb. Egyedül az oldalam több mint egy hónapot vett igénybe a csalódások miatt, amelyekbe a műszaki ismeretek személyes hiánya miatt ütköztem. Készülj fel erre, így nincsenek meglepetések.

 

Újra be kell fektetnie bevételeit

 

Ezt a tippet egy másik bloggertől vettem, és nagyon örülök, hogy megtettem. Hihetetlenül izgalmas, amikor első jövedelmét keresi, még akkor is, ha ez csak egy dollár! Ahhoz azonban, hogy ez vállalkozásként növekedjen, úgy kell kezelnie. Ez azt jelenti, hogy minden bevételét fel kell venni, és újra be kell fektetnie a webhely növekedésébe, amíg önfenntartó nem lesz.

 

Amint azt jövedelmi jelentésemben olvashatja, az első két hónapban több mint 1000 dollárt kerestem, de ennél több mint 700 dollárt is fektettem be a weboldalamra. Tudom, hogy ez a beruházás megtérül, de nem könnyű belátni, hogy a pénz ilyen gyorsan jön és megy. Feltétlenül tekerd körbe az elméd, hogy fel tudd meríteni magad érte.

 

Rugalmasnak kell lennie

 

Ez nekem soha nem lesz könnyű. Teljes színű kódolt A típusú személyiség vagyok. Számomra nem könnyű a dolgok áramlásával járni, de a növekedést nem lehet megjósolni, és a jövedelmét sem lehet kezdeni. Sokszor meg kellett változtatnom a közzététel dátumát, mivel más oldalak átrendezték a bejegyzéseimet. Az algoritmusváltozások, a közzétételi idők népszerűsége és még sok más kiszámíthatatlan változó alapján le kellett ütemeznem és át kellett ütemeznem a közösségi média bejegyzéseit, cikkeit és gombostűit.

 

Csüggedni fog

 

Kérem, üljön le, amikor ezt elmondom. Senki nem tudta volna megmondani, milyen alacsony szintre kerülhetnek a dolgok. Mármint ez nem is az igazi munkám. Ez csak egy mellékhúzás abban a reményben, hogy megvalósult álommá válhat. Az az igazság, hogy annyira érdekel, hogy ezt a blogot üzleti vállalkozásként gyarapítsam, mert szenvedélyem az, hogy elérjem és kapcsolatba lépjek hasonló gondolkodású emberekkel azáltal, hogy nyersek, őszinték és viccesek vagyunk a mindennapos dolgokkal kapcsolatban. Cikkeimben odatettem az életemet. Ez nem csak egy részmunkaidős koncert számomra. Tehát, ha egy bejegyzés nem népszerű, ha egy cikket nem fogadnak el publikálásra, vagy ha elmaradok egy havi céltól, az fáj. Személyesen veszem.

 

Ahogy az élet minden részéhez ajánlom, jó összeszedni a törzsét. Kapcsolatba léphet más írókkal, bloggerekkel és a közösségi média szakértőivel, így tippeket vehet tőlük, ösztönzést kaphat tőlük, és felemelheti őket, amikor legalulra érnek. Nem tudom megmondani, hogy az én apró harcosköre mennyire beszélt vissza a párkányról. Döntő jelentőségűek.

 

Soha ne olvassa el a megjegyzéseket

 

Semmi … és úgy értem, semmi sem tudott volna felkészíteni erre. Szerencsés voltam, hogy több cikket is elküldhettem a Scary Mommy, egy népszerű szülői és anyai weboldallal. Hadd mondjam el, hogy vannak olyan követőik, akik a legdurvább, legítéletesebb és szomorúbb emberek, akikkel valaha találkoztam. Nagyon izgatott voltam, amikor láttam, hogy cikkeim több száz megjegyzést és megosztást kapnak …, amíg felfedeztem, hogy egy cikk, amelyre felkérték, hogy írjak leépítésről és az apró életről, rengeteg hozzászólást kapott, amelyek „pótkocsinak” neveztek és gúnyolódtak. életmódunk. Ez csak annak a felülete, amit olvastam magamról.

 

Amikor más bloggerek azt mondják, hogy ne olvassa el a megjegyzéseket, vegye figyelembe a tanácsaikat. Mérgező környezet az emberek számára, hogy ítéletet hozzanak azon alapulva, hogy alig tudnak semmit rólad. Elvetél. Kormányozzon! Ossza meg dolgait megbízható emberekkel, és hallgassa meg visszajelzéseiket. Akkor állj meg.

 

Ne akadjon el a számokon

 

Ezt a tippet sok e-könyvben olvassa el a blogolásról, de borzasztóan hozzáfűzöm. Míg teljesen látom az érdemét abban, hogy miért kellene az íróknak a minőségi tartalom hozzáadására és a márkaépítésre összpontosítaniuk, az utak ezt követően keskenyek és kanyargósak. Sokak szerint össze kell állítani az e-mail listát. Egyesek szerint a társadalmi követés fokozására kell összpontosítani. Sok fogja mondani, hogy szerezzen előfizetőket a webhelyére. Nincs válaszom. Amit igaznak tudok, az az, hogy amikor megszállom (és még mindig teszem) az oldalmegtekintések, a követők, a lájkolások, a megosztás stb. Számát, ez nem növeli a szorongásos gyógyszerekre vonatkozó igényemen kívül semmit.

 

Semmi pozitívum nem lesz, ha a következõkbe foglalja az értékét. Emberek jönnek-mennek, de tudnod kell, hogy ezt mégis megtennéd, függetlenül a barátaidtól vagy a követésedtől, és akkor is, ha a pénz kiszárad.

 

Jövedelem jelentés:

 

 1. december-

 

 • 150 dollárt fizetett a BlueHost-nak a domain névért, tárhelyért, biztonságért és SEO növelésért 1 évre

(Kész – 150 USD)

 

 1. október

 

 • 150 dollár keresett magazinok és webhelyek cikkeinek publikálásával (3 cikk: 50 dollár, 75 dollár, 25 dollár kifizetés)
 • 255 dollárt fizettek a virtuális asszisztenseknek az affiliate linkelésért, a SEO kutatásért és a közösségi média összekapcsolásáért
 • 6 dollárt fizetett a Fivver egy új logóért (amit utáltam, még öt újrakezdés után is). Foglalkoztam tehát egy grafikussal.
 • 60 dollárt fizetett a grafikusnak egy új logó és márkajelzésért
 • 97 dollárt fizetett az Ultimate Bundles-nek a Complete Blogging Toolkitért
 • 47 dollárt fizetett a Start A Mom Blogért az e-könyv tanfolyamokért Blog szám szerint és a 9 lépéses blog tervért

(Kész – 465 USD)

 

 1. November

 

 • 550 dollár keresett folyóiratok és weboldalak publikálásával (5 cikk: 50, 50, 150, 100, 200, 200 dollár)
 • 350 dollárt fizetett a Web Designer-nek a weboldal teljes átalakításáért és a márkaépítés újratervezéséért
 • 70 dollárt fizetett a a videók, a bejegyzések és az ajándékok növelése érdekében az üzleti oldalamon
 • 15 dollárt fizetett a Walmart az irodaszerekért
 • 200 dollárt fizetett a Web Designer a Media Kit, a Work With Me Page és a további webhelyek oktatóanyagaiért

(Kész – 550 USD)

 

 1. December

 

 • Több mint 65 dollár (és növekszik) az Amazon-tól affiliate programjuk révén
 • 85 dollár fizetett egy munkakationért, hogy félnapos megbeszélést folytasson a webdesigneremmel, hogy információkat gyűjtsek, hogy megtanulhassam a kulisszák mögötti munkákat, hogy többet kezdhessek el belőle (ez teljes pénzmegtakarítás).
 • 150 dollárt fizetett a Virtuális Asszisztensnek a közösségi médiával folytatott szolgáltatások folytatásáért, az ajándékozásért és a-csatorna létrehozásáért
 • 50 dollárt keresett a folyóiratban megjelent cikk
 • 450 dollár keresett a nagyobb webhelyeken megjelent cikkekből
 • 40 dollárt fizettek ki a Graphic Designer-nek az opt-inek PDF-terveiért és az összes eddigi bejegyzés 2-3 Pinterest indexképéért
 • 13 dollárt fizetett ki a Rafflecopternek az első ajándékom lebonyolításához
 • 45 dollárt keresett szponzorált bejegyzés közzétételével

 

Meg kell jegyezni, hogy teljes mértékben tisztában vagyok vele (akárcsak a bankszámlámmal), hogy több mint 700 dollárral többet fektettem ebbe a blogba mint vállalkozás, mint amennyit eddig tettem belőle. Fontolja meg azonban ezt: Ha boltot vagy vállalkozást alapítanék tégla és habarcs helyszínen, akkor lennék rezsim, bérleti díj, rezsi és tőke a termékekért – még akkor is, ha teljesen egyedül vezetem.

 

Jelenleg 54 cikket küldtem ki más, nagyobb kiadványokhoz. 22 cikket vettem fel és tettem közzé ezek a kiadványok. Két magazinban megjelentem, két másik vendégblogban szerepeltem, készítettem egy interjút, és még egy is megjelent. Az 54 eredeti hozzászólásból 12-et teljesen elutasítottak. Így marad 20, még mindig várom a válaszokat (mindegyiket a múlt héten küldtük el). Csak 22 publikált cikkből kerestem pénzt, és további 7 van, amelyek profitra várnak, mert az adott webhelyek népszerűség szerint fizetnek; vagyis akár 150 dollárt is kereshetnék postánként, vagy semmit.

 

Semmiképp sem állítom, hogy szakértő vagyok a témában, de meg akartam osztani eddigi utamat abban a reményben, hogy másokat ösztönözzek a kezdésre. Úgy hallottam, hogy sokan hónapokig nem keresnek nagy bevételt, így talán ezek a tippek elősegítik a korai profitszerzést!

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment