Hogyan növekszik gyorsan a közvetlen értékesítési vállalkozás

Van közvetlen értékesítési vállalkozása? Mielőtt elkezdtem blogolni, be akartam lépni a közvetlen értékesítési üzletbe is. Játszottam azzal a gondolattal, hogy könyveket adjak el Usborne-nak, vagy tisztítószereket a Norwex-nek. De a fő ok, amiért soha nem tettem meg, az a félelem volt, hogy számtalan partit rendezek és a barátaimat folyamatosan csapkodom az értékesítés érdekében.

 

Fogalmam sem volt, hogy a blogolás fantasztikus módja lehet annak, hogy elkerüljem mindazt a negatívumot, amelyet közvetlen értékesítéssel láttam. Ahelyett, hogy barátoktól és családtagoktól eladást kérne, hozzáfér az egész internethez! Ragyogó! Amióta elindítottam a blogomat, több mint 53 000 dollárt kerestem egy év alatt. (frissítés: már elmúlt néhány év, és több mint 1 millió dollárt kerestem a blogommal.

 

Hogyan növekszik gyorsan a közvetlen értékesítési vállalkozás

Az alábbiakban olvashatja el, hogyan robbantotta fel Scarlett személyes blogjával közvetlen üzleti eladásait. Még valós példákat is ad neked – élvezd! Ez a bejegyzés tele van hasznosítható tanácsokkal, amelyek ma segítségére lehetnek.

 

Ha készen áll arra, hogy most elindítsa blogját, itt van egy lépésenkénti tanfolyam, amely segítséget nyújt az összes technikai dologban!

Mi a közvetlen értékesítés?

A közvetlen értékesítés a vállalat termékeinek értékesítését jelenti közvetlenül a fogyasztónak, kirakat vagy kiskereskedelmi környezet nélkül. A közvetlen értékesítési cikkek általában nem találhatók meg a tipikus üzletekben, és a termék beszerzéséhez a társaság forgalmazójára vagy képviselőjére van szükség.

 

A legtöbb ember olyan cégekre gondol, mint a kényeztetett séf vagy a Mary Kay, amikor szembesülnek a kérdéssel: “Mi a közvetlen értékesítés?”

 

És több mint valószínű, hogy negatív érzésük is van, mivel a közvetlen értékesítési képviselőket rosszul nevezik nyomasztónak és nem hitelesnek. De egyáltalán nem ez a helyzet a mai technológiával és új módszerekkel az új közönség (és nem csak a családja és a szoros baráti kör) elérésére.

 

Hogyan lehet sikeresen eladni Rodant és Fields-et

 

Az egyik legnépszerűbb közvetlen értékesítési vállalat a Rodan és a Fields. Ez is az egyik leggyorsabban növekvő szépségápolási és testápolási márka az Egyesült Államokban.

 

A Rodan és a Fields sikeres eladására vonatkozó tippek a legtöbb közvetlen értékesítési vállalatra vonatkoznak.

 

 • Toborozzon új csapattagokat. Ez a leggyorsabban gyarapítja csapatát, és segít a jövedelemalap szintjének kiépítésében. Ne elsősorban arra koncentráljon, hogy egyedül értékesítse, hanem építse fel a csapatot. A legtöbb közvetlen értékesítési vállalat nagy ösztönzőket kínál az új csapattagok számára, akik a toborzásra koncentrálnak.

 

 • Építsd meg közönségedet anélkül, hogy megkérdeznéd családtagokat és barátokat. Növelje Instagram-fiókját, oldalát, vagy ami a legjobb, indítson blogot, és ossza meg sikertörténeteit. A képek előtti és utáni nagyszerű lehetőségek jó eséllyel vírusokká válnak, és több ügyfelet hoznak Önnek.

 

 • Használja maga a termékeket, és mutassa meg az eredményeket. Ha nem lelkesedik azért, amit árul, senki sem fogja megvenni. A legtöbb ember azért vásárol, mert hallja elképesztő átalakulási történetét, nem pedig a termék tulajdonságai miatt.

 

 • Építsen kapcsolatokat és adjon értéket jövőbeli ügyfeleinek. Ha a közvetlen értékesítési vállalkozásával együtt blogot indít, akkor első osztályú cikkekkel, remek videókkal és tippekkel teli tartalommal örvendeztetheti meg olvasóit. Készítsen ingyenességeket, nyomtatható anyagokat vagy egy mini tanfolyamot. Ossza meg ezeket az „ajándékokat” olvasóival, és ismerje meg, hogyan kell eladni e-mailes marketing útján.

 

Nos, a mögöttünk lévő félelmetes tippekkel térjünk bele egy sikeres közvetlen értékesítési munkatárs valós életébe.

 

A közvetlen értékesítés nem olyan, mint régen

 

Ékszerek. Bokavédő. Kiegészítők. Bőrápolás. Smink. Otthoni eszközök.

 

Ez csak néhány a termékkategóriák közül, amelyeket eladhat a közvetlen értékesítésen keresztül.

 

Noha a közvetlen értékesítés fogalma az 1950-es évektől, az ezredfordulót megelőzően létezik, a legtöbb közvetlen értékesítési vállalat kínálata korlátozott volt. Sok olyan karrier gondolkodású nő, mint én, a munka és a család egyensúlyának megteremtésével, nem rendelkezett megfelelő termékkel, amelyet közvetlen értékesítésben tudott értékesíteni jövedelmének pótlására, ha úgy döntött, hogy otthon marad a gyerekeivel. Volt néhány cég a játékban, de érdekes, divatos lehetőségek és a nők által vásárolni vagy eladni kívánt tárgyak csak nem voltak.

 

Azonban az elmúlt 10 évben az iparban bekövetkezett robbanás után ma már számos olyan vállalat van, amelyik kielégíti ezt az igényt. És sok gyermekes nő ezt a lehetőséget választja saját vállalkozásának alapítására. és más közösségi média platformok növekedésével számos közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat ugrott a közösségi értékesítésre, és még könnyebbé vált otthoni vállalkozás vezetése a termékek személyes és online értékesítésével.

 

Hogyan készítettem ezreket az értékesítés irányításával 6 hónap alatt

 

2008 végén kezdtem el értékesíteni a közvetlen értékesítésben. Csatlakoztam egy feltörekvő ékszercsoporthoz, amely az előző évben indult, és csak egy nagy év előtt állt fel 2009-ben. Korábbi tapasztalatom nem volt a közvetlen értékesítés terén; Egyszerűen arra törekedtem, hogy gyorsan pénzt keressek, mivel korábbi kiskereskedelmi vállalkozásom a recesszió áldozata lett.

 

6 hónapon belül havi 2-3 ezer dollárt kerestem, és egy éven belül több mint 50 fős csapatom volt. 5 éven belül helyet kaptam a vállalat eladók 10% -ával, és rendezői szintű címet szereztem. Csapatom értékesítése meghaladta a 100 000 USD-t egyetlen hónap alatt. Remek üzlet volt, amely segített kifizetni egy ötjegyű adósságomat, és egyszerre néhány nyaralásra elvittem a családomat.

 

A közvetlen értékesítés legfontosabb előnyei

 

A közvetlen értékesítés kiváló módja annak, hogy elmerüljön egy vállalkozás, mivel olyan, mint egy üzlet egy dobozban; a marketing, az eszközök, az ügyfélszolgálat, a szállítás és a bevételgyűjtés mind az Ön számára készült. Nincs babrálás a webhelyekkel, a domain nevekkel, a nagykereskedelmi költségekkel stb. – ez már be van állítva. Tárcsázhat, és üzleti tevékenységet folytat. Lényegében még ma is regisztrálhat, és jövő hétre megkapja az első fizetést.

 

A közvetlen értékesítés másik előnye a belépés alacsony költsége. Néhány száz dollártól néhány ezer dollárig kezdheti el a közvetlen értékesítési üzletet. Az indulás költsége általában nagyon alacsony, kevés vagy egyáltalán nem szükséges a készlet vagy készpénz vállalás megkezdése.

 

De mint minden vállalkozás, a siker is csak kemény munka és sok órás munka eredménye. Meg kell tanulnia az alapvető értékesítési technikákat, és következetesen és koncentráltan kell alkalmaznia őket. Általában minden vállalatnak van egy olyan formulája, amelyen edzők és vezetők vannak, amelyek segítenek elsajátítani az értékesítési technikákat, miközben felépíti vállalkozását.

 

Kis titok a közvetlen értékesítési üzletág egekbe szökésében

 

De személyes tapasztalataim szerint egyetlen vállalat sem említi ezt a kis titkot, amelyet minden közvetlen eladónak meg kellene tennie.

 

Blogot kell írnia a vállalkozásához.

 

Minden közvetlen értékesítéssel rendelkező embernek rendelkeznie kell saját bloggal. Nem a vállalati e-kereskedelmi webhely részeként, hanem egyszerűen egy személyes blog.

 

Tudom, hogy közületek sok közvetlen eladó azzal van elfoglalva, hogy eladja, töltse ki a tölcséreket és edzze a csapatait. Küldhet e-mailes hírleveleket, vagy rendelkezhet csoporttal. Lehet, hogy posztol az Instagramba, vagy elkezdte használni az Instastories-t, esetleg a Snapchat-et. Az ügyfelek jobban megismerik önöket a közösségi bejegyzések révén, de a blogod olyan, mint a saját márka alapos verziója.

 

Bár az összes közösségi platform hatékony a márka népszerűsítésében, általában az emberek nagyon értékesítésorientált módon hirdetik magukat. A blog az Ön mélyebb verziója. De a jó hír az, hogy közösségi profiljai segíthetnek abban, hogy az embereket eljuttassa a blogjához, ahol teljes tulajdonjoggal rendelkezik, és lehetősége van egy az egyben lenni ügyfeleivel, potenciális ügyfeleivel és toborzóival.

 

Egy személyes blog nő az üzleti életben

 

A közvetlen értékesítési üzletágban idővel növekszik az ügyfélkör. Kezdheti azzal, hogy megkeresi közvetlen köreit, barátait és családját, majd a másodlagos köreit. Amint egyre több időt tölt az üzleti életében, ügyfelei lesznek, akikkel értékesítéssel, vagy egyszerűen bulik és hálózatépítés révén találkozott. Lehet, hogy soha többé nem találkozik személyesen ezekkel az emberekkel. Lehet, hogy nem követnek téged a közösségi médiában, de továbbra is a passzív hálózatod részei.

 

A blog segít kapcsolatban maradni a passzív hálózattal.

 

A blog folyamatos módja annak, hogy leghitelesebb önmagad legyél, és tudasd ügyfeleiddel, ki vagy. Nem kell fantasztikus írónak lenned! Valójában jobb, ha nem az.

 

A blogod olyan, mint egy beszélgetés közted és egy barátod között. Pontosan úgy írsz, ahogyan a barátoddal, vagy ebben az esetben az ügyfeleddel beszélnél. Megoszthatja szaktudását a termékével kapcsolatban, de megoszthatja a többi érdekes dolgot rólad. Tapasztalatai teszik Önt a legjobb választásként számukra, amikor többet akarnak vásárolni az Ön által eladott termékből.

 

Az emberek vásárolnak azoktól, akikben megbíznak

 

Blog írásával szakértővé teheti magát. Bemutathatja ügyfeleinek, hogy miért vásároljanak Öntől, nem pedig a versenytársaitól vagy kollégáitól. Köztudott, hogy az emberek olyan emberektől vásárolnak, akikben megbíznak. És képesek lesznek jobban megismerni és elkezdik hűségüket érezni irántad, mert beengedték őket a világod egy kis részébe.

 

Márkázol magadnak. Te és az egyedi nézőpontod tesz téged a legjobban abban, amit csinálsz.

 

Hogyan használhatunk blogot közvetlen értékesítési vállalkozásához

 

Tegyük fel például, hogy Ön egy közvetlen értékesítéssel foglalkozó szervezetben van, amely bőrápolási termékeket árusít. Meg lehet csinálni egy teljes blogbejegyzést vagy videoblogot arról, hogy a termék hogyan változtatta meg a bőrét.

 

Néhány lehetséges cím:

 

 • Hogyan szabadultam meg az egész életen át tartó pattanásproblémámtól
 • Miért néz ki a bőröm 10 évvel fiatalabbnak?
 • Miért kellett megváltoztatnom a bőrápolási rutinomat a terhesség után?
 • A valódi ok, amiért eladom a „termékemet”
 • Hogyan spóroltam meg a reggeli rutin alatt

 

Talán egy márkás nadrágot árul. Létrehozhat egy hozzászólássorozatot, amelynek története ívvel szolgál arról, hogy a leggingsed hogyan javította az életedet.

 

Néhány lehetséges blogbejegyzés-ötlet:

 

 • Visszatérés a hiteles énemhez
 • Hogyan nyertem újra bizalmamat a vállalkozásommal kapcsolatban
 • Munkától a randevúig: ruhaötletek útközbeni anyukák számára
 • Hogyan csomagoltam egy hordtáskát egy hétig tartó családi vakációra
 • Hogyan viseljünk leggingset egész nyáron, és nézz ki aranyos módon

 

Ha úgy gondolja, hogy blogja egy ablak az életébe, és szívből szól az ügyfélköréhez, akkor megismerik a valódi téged. Blogbejegyzéseit felhasználhatja a bejegyzések további marketingjéhez, ha „mini-blogokat készít az Instagramon és a , és a blogbejegyzését linkként használja a profiljában.

 

Tegyük fel például, hogy blogot indít, és 5 előre megírt bejegyzés sorozatával indít. Érdemes bemutatkoznia az első blogbejegyzésben, és beszélnie kell a „Miért” kérdésről – Miért döntött a közvetlen értékesítés mellett, és mi motiválja továbbra is az eladásra. Ezután választhat 4 hozzászólást, amelyek ezt támogatják, és közölje vevőivel, miért szereti az eladásra választott termékeket. És hogyan javíthatja az életüket és megoldhatja a problémát számukra is.

 

A mesemondás a legjobb módja annak, hogy az emberek megismerjenek.

 

Ha a blogoddal elmeséled a történetedet, saját hangoddal, beszélgetés közben, kedves leszel az ügyfelekhez. Írjon, miközben beszél, és ügyfelei megismerhetik a valódit. Ideális egy blog használata a történetek elmeséléséhez, nem pedig a közösségi média platformja, mert mindig a saját tartalma lesz a saját tulajdonában és ellenőrzése alatt áll. Az Instagram, a és más közösségi platformok változhatnak, de a blogod felett mindig kreatív irányításod lesz. Új olvasókat és ügyfeleket vonzhat, amelyeket soha nem gondolt volna, egyszerűen azzal, hogy elmeséli történeteit a blogján.

 

Mondja el nekik, miért oldott meg problémát az Ön terméke.

 

Amikor a több mint 140 nőből álló közvetlen értékesítési csapatomat vezettem, és több mint 1000 fős ügyféladatbázisom volt, rendszeresen elkezdtem blogolni. Mindig is élveztem az írást, és a múltban szakaszosan blogoltam, de valami azt mondta nekem, hogy újra el kell kezdenem a blogolást. Ez alkalmat adott arra, hogy valóban kifejezhessem magam, és elősegíthettem az elkötelezettséget a csapattagokkal és az ügyfelekkel, amelyekhez nem értem el rendszeresen. Mesélhettem nekik arról, hogy megy a vállalkozásom, miért adtam el, és hogyan szerettem a termékeimet, és miért. Elküldeném havi ügyfél-e-mailjeimet, és csatolnám a blogbejegyzéseimet.

 

Tudod mi történt? Az online értékesítésem nőtt.

 

Egyre több online megrendelést kaptam, korábbi és új ügyfelektől. Ugyanakkor elkezdtem látni, hogy sok kollégám sokkal többet tesz közzé a közösségi médiában – konkrétan a céges flash-értékesítéseket és egyéb ajánlatokat. Noha ezt valamilyen mértékben megtettem, több időt töltöttem a blogolással, mint az egyszeri közösségi bejegyzések közzétételével.

 

Abban az évben, amikor elkezdtem blogolni a közvetlen értékesítési vállalkozásom támogatása érdekében, az előző évi online értékesítésem 30% -át az online értékesítés 60% -ára hajtottam végre, nem pedig a személyes otthoni bulikból. Abban az évben az összes eladásom több mint 50% -a korábbi ügyfelek ismételt üzleti tevékenysége volt. Az e-mail listám csupán 12% -kal gyarapodott csak a blogomhoz képest, ami csak további bónusz volt azoknak az embereknek, akikkel megismerkedtem és hozzáadtam a közvetlen értékesítési vállalkozásomat.

 

Blogod összekapcsolja Önt a csapatával

 

Számos közvetlen értékesítési szervezet vezető termelőjének sok saját blogja van. Ez nem csak egy nyitóoldal az ügyfelek számára, hanem további lehetőség arra, hogy kapcsolatban maradjanak csapataikkal. Például a Stella & Dot Diamond igazgatójának, Tysh Mefferd-nek saját blogoldala van, heti sorozatában közvetlen értékesítési csapatának tagjai szerepelnek a blogján. Sarah Robbins a Rodan & Fields-től, a Hálózatmarketingről blogol, és tippeket is ír a közvetlen értékesítési vállalkozás bővítéséhez. Elise Lininger, a Le-Vel csúcsproducere blogja segítségével terjeszti az edzői tippeket más promóterekre is.

 

Lehet, hogy nem vagy ezen szupersztárok szintjén, de nem is kell. Ha rocksztár akarsz lenni, akkor úgy kell viselkedned, mint egy rocksztár!

 

Egy év múlva szeretné, ha ma blogot indított volna.

Mert ahogy növekszik, blogja segít vállalkozásának fejlesztésében.

 

Teljes bizonyossággal elmondhatom, hogy a blogom segített a vállalkozásom növekedésében és fenntartásában. Egyszerűen azzal, hogy történetmesélés útján engedem be az embereket a kis világomba.

 

A blogom segített a márkának és a vállalkozásnak

 

2017-ben az Egyesült Államokban minden hét háztartás közvetlen értékesítési vállalkozással rendelkezik. Azok a nők számára, akik otthon akarnak maradni, a közvetlen értékesítés lehetőséget kínál arra, hogy pénzt keressenek akár részmunkaidőben, akár teljes munkaidőben, rugalmas munkaidő és alternatív jövedelemszerzési módszer alapján.

 

Ha már bármikor foglalkozik vállalkozásával, akkor tudja, hogy a barátainak és családtagjainak való marketing segít elindítani a közvetlen értékesítési vállalkozást, de az összes csúcstermelő elmondja Önnek, hogy ez csak meggyújtja a lángot: azokat az embereket, akikkel útközben találkozik, és ezzel növekedni fog a vállalkozás.

És mi különbözteti meg a versenytársaitól? A kollégái? A csapattársai?

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment