Hol találhat otthoni átírási munkákat és mennyit kereshet

Az otthoni átírási munkákhoz felvett vállalatok ezen listája sokféle átírási típust tartalmaz, például általános, vállalati, pénzügyi és jogi átírási munkákat. Az orvosi átírási munkákat azonban külön felsoroljuk, csakúgy, mint az adatbeviteli feladatokat.

Ha többet szeretne megtudni ezeknek a munkáknak a különbségeiről, olvassa el a Minden az online adatbeviteli munkáról és a Minden az otthoni átírásról című részt.

És mint mindig, minden otthoni munkavégzési lehetőség mellett csalásokra kell figyelnie, ezért nézze meg, hogyan lehet biztos abban, hogy törvényes otthoni átírási munkákra pályázik.

Aberdeen

A képaláírási, átírási és fordítási szolgáltatások szolgáltatója átírókat, valós idejű feliratozókat, szerkesztőket és fordítókat vesz fel otthon és irodájában, Orange County megyében (Kalifornia). Az átírási munkák 1–1,50 dollárt fizetnek percenként; valós idejű felirat 75 USD / óra.

AccuTran Global

Írjon át konferenciahívásokat, találkozókat és interjúkat a pénzügyi szektor számára ebben a kanadai vállalat otthoni átírási részlegében, amely részmunkaidőben független vállalkozókat vesz fel. A fizetés 0,005 és 0,0066 dollár között mozog szavanként. 70 WPM előnyben részesítette a legtöbb munkát. A rendelkezésre álló egyéb munkák közé tartozik az átírás-ellenőrző, szerkesztő, valós idejű író vagy feliratozó, formázó és felügyelő. Bérelhető az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában.

Amerikai csúcstechnikai átírás és jelentéskészítés

A kormány, a bűnüldöző szervek, a vállalatok és más szervezetek számára átírási és fordítási szolgáltatásokat kínáló cég mind helyszíni, mind pedig otthon dolgozó transzkripciós szakembereket alkalmaz. A pályázóknak át kell adniuk az FBI és az állami bűnügyi háttérellenőrzéseket, és ujjlenyomatokkal kell fizetniük.

4 módszer a pénzkeresésre otthonról

Természetesen a steno medencék napja, amikor a gépírók összegyűltek és a klikkelő írógépeken dolgoztak, már rég elmúltak. Tehát van-e mód arra, hogy ezeket a készségeket átvegye és pénzt keressen otthon gépeléssel.

Cambridge-átiratok

A massachusettsi székhelyű vállalat tapasztalt jogi és vállalati transzkripciós szakembereket vesz fel részmunkaidős átírási munkákra mind helyszíni, mind külterületen.

Tőkeírás

A dél-karolinai székhelyű outsourcing cég virtuális irodai szolgáltatásokat nyújt. Otthoni adatbeviteli és átírási munkái mellett online ügyfélszolgálatot, fordítási és titkársági szolgáltatásokat kínál.

Birch Creek Communications

Ez a vállalat többnyire tapasztalt jogi és vállalati transzkripciós szakembereket vesz fel (bár néha vannak alapvető adatbeviteli munkái). A legális átírási arány oldalanként 0,75 és 1,75 dollár, a vállalati hangpercenként 0,40 és 1,00 dollár között mozog. USA állampolgárnak kell lennie. Háttérellenőrzésre lehet szükség.

Cyber ​​Dictate

Átírja az amerikai állampolgárokat független vállalkozóként. Legalább 70 WPM és 2 éves tapasztalat szükséges. Felvesz jogi és általános transzkripciós szakembereket egyaránt.

DionData Solutions

Legalább 60 wpm fordulatú gépírókkal és alapvető számítógépes ismeretekkel bérel otthoni átírási munkákat. Nincs díj.

e-Typist.com

Az e-Typist otthoni munkaügyi átírókat vesz fel jogi és biztosítási besorolású átírási munkákra. Nyújtsa be az önéletrajzot, és a cég felveszi a kapcsolatot a pályázókkal, amikor megnyitják. 60 WPM és a jogi kifejezések ismerete szükséges.

Morningside Partners

A Morningside szó szerinti átiratokat készít a műsorszórásról, amely megjelenik a CNN-en, a FOX News-on, az MSNBC-n és a CNBC-n. Otthoni átírókat vesz fel. Az otthoni átírási munkákra vonatkozó követelmények közé tartozik a nagy sebességű internet-kapcsolat; digitális lábpedál rendszer; angol vagy újságíró alapképzés és legalább hároméves munkatapasztalat.

Mulberry Stúdió

A vállalat teljes és részmunkaidős átírási és lektorálási pozíciókat kínál helyben Cambridge-ben, MA, vagy szabadúszó alapon, otthonról. Gépelési sebesség 75 wpm, kiváló nyelvtani és nyelvtudás, valamint kétéves tapasztalat szükséges az átírás és szövegszerkesztés terén.

QuickTate vagy iDictate

Ez a szervezet rövid hangfájlok, például hangposta és diktált jegyzetek átírását biztosítja otthoni munkahelyi átírók alkalmazásával. A Quicktate 0,0025 dollárt fizet szavanként, az iDictate és a Quicktates orvosi átírási munka pedig 0,0050 dollárt fizet szavanként. A sikeres QuickTate transzkripciós szakemberek munkát kaphatnak az iDictate-től, amely a dokumentumok szélesebb skáláját írja át. Kétnyelvű, különösen spanyol nyelvű, átírókra van szükség.

Scribie

A szabadúszó transzkripciós szakemberek audió óránként 10 dollárért választják az átírandó audiofájlokat. A fájlok időtartama legfeljebb 6 perc. Lehetőség a továbbjutáshoz a bírálóhoz.

SpeakWrite

A SpeakWrite az egész Egyesült Államokban és Kanadában házi gépírót alkalmaz, hogy önálló vállalkozóként dolgozzon, 65 WPM gépelési sebességet igényel az átírási munkáihoz.

Terescription

A független vállalkozók átírják a szórakoztatóipart. Lábpedál szükséges. A munka 0,07 dollárt / sor fizet egyszemélyes interjúért és potenciálisan többet is a többszólalós interjúkért. A 70wpm-en gépelő átíró óránként 12-15 dollárt kereshet.

Tigrishal

A vállalat transzkripciós szakembereket alkalmaz, akik otthon dolgoznak. Bár nincs díj, de a transzkripciós szakembereknek sajátos típusú szoftverrel kell rendelkezniük. Az értékelési teszt elvégzéséhez azonban ingyenes szoftver letölthető.

TheVerbalVision.com Átírási Szolgáltatások

A független vállalkozói átírók ingyenes átírási programot és lábpedált használnak az audio fájlok szöveggé alakításához. A fizetést tizenöt percnyi átírt hangra számolják, és kb. 10 USD / óra értékre változik.

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment