Keressen pénzt online részmunkaidőben

Nem lenne elképesztő pénzt keresni a blogoddal részmunkaidőben? Tudom, hogy sokan közületek teljes munkaidőben dolgozhatnak, vagy rendkívül elfoglalt munkarendjük van, ezért nem fektethet be órákat órákba a blogjába. Szeretném megosztani veletek, hogy pénzt is lehet keresni a blogolással, még részmunkaidőben is. Nagyon örülök, hogy bemutathatom Julie-t egy vendég bejegyzéssel a blogomon! Azóta követem, amióta elkezdtem a Start a Mom Blogot, és imádtam az összes bejegyzését! Szuper kreatív, nagyszerű online barát, és van hozzáértése blogja bővítéséhez!

Annyi aranyrögöt oszt meg az alábbi bejegyzésében – olyan dolgok, amelyeket én is tettem, nagyon jól működnek! Remélem élvezed!

 

Julie | Jules & Co

 

Hé, mama! Julie vagyok. Főállású anya, feleség és blogger vagyok. Az a fotó ott van? Általában nem így nézek ki. A legtöbb nap rövidnadrág, póló és rendetlen zsemle. És nem azok a Pinterest-méltó rendetlen zsemlék sem. Mindazonáltal nagyon szeretem, hogy otthon maradhatok a fiammal, és minden jóra megtaníthatom az életet. Van egy hároméves kisfiam, és a férj és én nagyon izgatottak vagyunk, hogy hamarosan kislányt adhatunk a családhoz!

A blogolás, mint kreatív eszköz, amikor a fiam kisbaba volt, először vonzott. Éppen abbahagytam a tanári munkámat. Míg szerettem az összes bababeszédet és kedves pillanatot otthon, több kihívásra, nagyobb kockázatra és több jutalomra vágytam. A blogolás mindezt és még többet adott nekem!

A blogom, a Jules & Co, ennek az ötletnek a középpontjában áll, hogy jól tudjuk tanítani és szeretni a családunkat. És tudod mit? Nem kell szupermamáknak lennünk ahhoz. Mivel a blogom a szülői tevékenységre és a korai tanulásra összpontosít, rendkívül fontos számomra, hogy hiteles legyek róla.

Éppen ezért, amikor csak egy kicsit megosztom veled a jövedelemjelentésemet, azt akarom, hogy ne felejtsd el, hogy a blogomon csak napi két órán keresztül dolgozom. Ez csak heti 10 óra! Amikor a fiam alszik, dolgozom. Amikor fent van, játszunk és tanulunk!

Gondolkodik egy blog alapításán, de attól tart, hogy a blogolás megemészti a minőségi családi időt? Ne. A blogolás bármi lehet, amire vágysz. A blogolás egyik legszebb része, hogy megfelelő stratégiával tisztességes jövedelmet lehet elérni, bármikor. Nincs mentség, mama!

Tehát valószínűleg azért van itt, hogy megnézze, hogyan keresek pénzt a blogommal. Három bevételszerzési területem a digitális termékek, a leányvállalatok (főleg az Amazonon keresztül) és a szponzorált bejegyzések, valamint a hirdetések. A három közül a digitális termékek messze a kedvenceim! Erre fogok koncentrálni ma a számodra.

 

Hogyan kell blogolni részmunkaidőben és pénzt keresni

 

Az egyik első dolog, amit javasolok a blogokat kezdő barátaimnak, az az, hogy kezdj el gondolkodni egy eladható terméken. Gondoljon az ideális olvasóra. Hogyan oldhat meg egy problémát nekik? Időt spórolnak nekik? Egyszerűbbé vagy könnyebbé tenni az életet?

Mivel olvasóim többnyire kisgyerekes anyukák, könnyű volt a fejükbe kerülni. Sok szempontból én vagyok az ideális olvasóm! A tanári hátteremmel szeretek teljes iskolát és most óvodai óvodát folytatni a fiammal. Megfizethetetlen számomra az a tapasztalat, ahogyan elméje tudással nyílik, és szeme tágra nyílik a csodálkozástól. Szerettem volna segíteni más mamáknak is, hogy megosszák ezeket a tapasztalatokat a kicsikkel!

Elkezdtem létrehozni egy korai tanulási bibliai tantervi csomagot. Minden tanterv egyszerűen PDF-letöltésként van csomagolva, kiegészítve nyomtatható anyagokkal, dalokkal, gyakorlati tanulási tevékenységekkel és színező oldalakkal. Amióta saját termékeket kezdtem el árusítani, jövedelmem folyamatos növekedését tapasztaltam.

2015 júniusában kezdtem a blogomat. Óriási 3 dollárt kerestem 2015 júniusától 2016 áprilisáig. Áprilisban két dolgot tettem, ami drasztikusan megváltoztatta a blog jövedelempotenciálját. Feliratkoztam a Pinterest ütemezésére a Tailwindnél, és kiadtam az első korai tanulási tananyagcsomagomat, az Isten világát is. 109 dollárt kerestem abban a hónapban.

Április óta azon dolgozom, hogy ésszerűsítsem és optimalizáljam az e-mailes marketing rendszereimet, nagyobb forgalmat szerezzek, és több csomagot indítsak el a tananyagsorozatomban. Minden egyes új termékkel egyre jobb leszek az értékesítésben!

Most már tudom, hogy ezek a számok nem feltétlenül keresik a havi ezer dollárt, de több szempontot is figyelembe kell venni. Először is, a termékeim ára alacsony, letöltésenként körülbelül 8-12 dollár. Másodszor, hetente legfeljebb 10 órát dolgozom, és ezalatt sokkal kevesebbet veszek, mióta új házat vettünk, nyaralni mentünk, és sokkal több olyan családi dolgot csináltam, amely üzemidőt igényelt. Harmadszor, és ez az, amit szeretek … Miután létrehoztam egy digitális terméket, ez csak egy eszköz vállalkozásom számára.

 

Használjon automatizált eszközöket a részmunkaidős blognöveléshez

 

Például az a nagy hónap 2017 januárjában, ahol majdnem 750 dollárt kerestem? Szinte mindez három rövid e-mailből származott, amelyet a ConvertKit segítségével küldtem el a listámnak. Elősegítettem az eladásokat a Loving Others tananyagcsomagon, amelyet hónapokkal korábban készítettem. Szó szerint körülbelül 30 perc e-mail írás és ütemezés kellett e bevétel megszerzéséhez. Most, hogy egy nagyszerű rendszer áll rendelkezésre a digitális termékeim számára, pontosan tudom, mit kell tennem a vállalkozásom méretének növelése érdekében.

Tehát több tantervcsomag kiadása után ötletem támadt egy tanfolyam létrehozására. Emlékszik arra a korábbi kockázatra és jutalomra? Ezt szeretem a blogolásban. Mindig van valami új, amit meg kell tanulni és elsajátítani!

Az Unplug + Unlock tanfolyamomat azért hoztam létre, hogy az anyukák szilárd akciótervet kapjanak, hogy leválasszák gyermekeiket a képernyőről, és felszabadítsák fantáziájukat és lehetőségeiket. Lát? Mindez még mindig az ideális olvasóm problémájának megoldására utal. Most indítottam el ezt a tanfolyamot, így még nincsenek jelentésem vagy statisztikám az Ön számára, de nagyon izgatott vagyok az itteni jövedelmi lehetőségek miatt.

 

Öt csodálatos tipp a kezdő bloggerek számára

 

Tehát, ha csak öt dolgot tudnék elmondani kezdő bloggerként, fogadni mernék, hogy kitalálhatnád, mit mondanék …

Határozza meg a blogját. De ne mentség! Működtetheti.

Tartsa hitelesnek. Senki sem akar tökéleteset. Vágynak a kapcsolatra.

Készítse el e-mail listáját minőségi feliratkozásokkal, és népszerűsítse a Pinterest és a Tailwind segítségével.

Hozzon létre digitális termékeket, amelyeket eladhat az e-mail listáján.

Fektessen be egy automatikus válaszadó e-mail rendszerbe (imádom a ConvertKit!), Hogy eladja az Ön digitális termékeit.

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment