Kulcsszavak keresése az üzleti tevékenységhez (minden kulcsszó eszköz nélkül)

Hogyan találhat kulcsszavakat vállalkozása számára, talán az egyik kritikus kérdés, amikor vállalkozást indított, vagy amikor vállalkozást indított.

A kulcsszókutatás elengedhetetlen minden vállalkozás számára, ha rangot szeretne szerezni olyan keresőmotorokban, mint a Google, a Bing és a Yahoo. Anélkül, hogy magasabb rangsorba kerülne, lehetetlen, hogy a közönsége megtalálja Önt az interneten. A SEO (Search Engine Optimization) ezért rendkívül fontos ma a vállalkozások számára.

A kulcsszókutatás a SEO alapja, megfelelő kulcsszavak ismerete nélkül lehetetlen optimalizálni weboldalát, blogját vagy webhelyét a keresőkben.

Folyamatban van a vita a kulcsszókutatás fontosságáról és arról, hogy fordítsunk-e bármilyen figyelmet a kulcsszókutatásra, de kulcsszókutatás nélkül, még akkor is, ha minőségi tartalmat írsz, hogyan fogsz rangsorolni a keresőkben, és rangsorolás nélkül nem elérheti a megcélzott közönséget.

Már önmagában az a tény, hogy kulcsszókutatást végzünk, az az, hogy tudjuk, mi a közönségünk az interneten keres, mik a fájdalmi pontjai, hogyan tudunk segíteni nekik azáltal, hogy hasznos információkat nyújtunk számukra.

Sok szakértő szerint a kulcsszókutatás halott, de már az a tény, hogy az emberek online keresnek megoldást, meg kell adniuk egy kulcsszót vagy kulcsszómondatot. A kulcsszókutatás lényege, hogy megtalálja, amit az emberek keresnek, tehát ha az emberek kulcsszavakat használnak a megoldás megtalálásához, a kulcsszókutatás soha nem fog meghalni.

Tehát hogyan kell elvégezni a kulcsszó-kutatást, rengeteg kulcsszó-kutatási eszköz létezik, de kulcsszavak megismerése kulcsszó-eszközök nélkül teljesen lehetséges.

A kulcsszó-kutatási eszközök fontosak, mivel fontos adatokat szolgáltatnak, például nagy keresési mennyiséget, alacsony versenyt, magas COC-t, nagy forgalmat stb. kulcsszó nélküli eszközök nélkül, amelyeket sokan még akkor is használnak, ha sok más márkás eszközhöz is hozzáférnek. Miért, mert ez adja a legtöbb hiteles információt arról, hogy mit keresnek az emberek, és nem más, mint a Google, a legnépszerűbb kereső motorja. Tehát a legfrissebb és legrelevánsabb adatokkal rendelkezik az Ön lekérdezésével kapcsolatban.

A Google autopilotja – a kulcsszavak megtalálásának legjobb módja

A Google Autopilot a legjobb módszer arra, hogy megtalálja vállalkozása számára a legjobb kulcsszót. Tudnia kell arról, hogy amikor beír egy lekérdezést a Google keresősávjába, az automatikusan kiegészíti a lekérdezést különböző lehetséges és elérhető kifejezésekkel és kifejezésekkel.

Például ehhez a cikkhez a „hogyan találok kulcsszavakat” kifejezésre kerestem, így a Google végül 10 olyan kulcsszót adott nekem, amelyek a legnépszerűbbek, vagy akik keresnek.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a Google mindig a népszerűségüknek megfelelően jeleníti meg a kereséseket.

És ha más adatokat szeretne, például a mennyiséget és a CPC-t, használhatja a Google egy másik ingyenes eszközét, a Keyword Everywhere-t. Minden részletet megmutat, amikor egy kifejezésre keres a Google keresősávban. Például a – Buy Gold kifejezésre kerestem, hasznos információkat kaptam, és fontos kulcsszavakat is ad Önnek azzal, hogy kiemeli a kifejezést, annak adatai szerint.

Egyszerű tippek a Google automatikus kiegészítésének legjobb kihasználásához

A Google AutoPilot a lehető legeredményesebb eredményeket adja meg lekérdezésének azáltal, hogy más lehetőségeket kínál, amelyek relevánsak lehetnek a keresése szempontjából, de ezeket az eredményeket néhány egyszerű tipp segítségével finomíthatja.

Bármely réshez és vállalkozáshoz felhasználhatja. Vegyünk egy kulcsszót – Arany vásárlása -, amikor a Google-on keresünk, ez olyan eredményt ad nekem, amelynek hozzávetőlegesen 4,25,00,00 000 eredménye van.

Az Idézetek keresése részben

Nyilvánvalóan nagyon versenyképes kifejezés, ezért nagyon nehéz lesz rangsorolni egy ilyen versenyképes kifejezésre, ezért egy egyszerű trükk, hogy megtudja a valódi versenyt vagy a weboldalak összesített rangsorát, az a kifejezés, hogy a kulcsszót idézőjelekbe írja be – „vásároljon aranyat”.

Nézze meg, hogyan csökken az összes eredmény 64 00 000-re. Kétségtelen, hogy drasztikusan csökkenti a versenyt, de még mindig 64 000 000 eredménnyel még mindig nagyon nehéz rangsorolni ezt a kifejezést, ezért mit tehetünk, hogy ezt a gyökér kulcsszót kulcsszó kifejezéssé tesszük néhány szó hozzáadásával, ami közönségünknek a hasonló kifejezésre keresve olyan keresési kifejezéseket adhat hozzá, mint például hol lehet aranyat vásárolni ——— (írja be a helyét)

Indiából származom, ezért gépeltem be Mumbaiban a Hol lehet aranyat vásárolni. Lássuk az eredményeket

Megtalálja az eredményeket, 14,10,00 000, ezért próbálkozzunk az idézett keresési eredményekkel – „hol lehet aranyat vásárolni Mumbaiban”

El tudja ezt hinni, az eredmény legördülő menü drasztikusan csupán 5-re áll, így most már csak 5 weboldalról lehet rangsorolni ezt a kifejezést a pontos kulcsmondat használatával.

Szóval ötleted támadt, ha egy konkrét kulcsszót szeretnél megcélozni vállalkozásod számára, és valóban versenyképes, fordítsd ezt a kulcsszót kulcsszóvá, amellyel rendkívül könnyű besorolni.

Felvehet más szavakat, mint például lehet, akarat, az, rövid időn belül kérdésessé teheti, és számos kulcsszó-kifejezést talál, amelyekhez minőségi tartalmat írhat.

ha egy dobozban kérdez aranyat, akkor a valószínű kulcsmondat az, hogy biztonságos-e az arany vásárlása – és sok más kulcsszót is talál, amelyeket ugyanarra a kulcsszóra célozhat, de hosszú farokkal.

A versenyképes oldalakat manuálisan is megkeresheti, lefelé görgetve, ahol a Google az oldalak számát jeleníti meg, kattintson az utolsó oldalig,

Kattintson a 10-es számra, és így tovább, amíg meg nem kapja az utolsó eredményt.

Tehát látni fogja, hogy a 14. oldalon azt írja, hogy a kifejezésre legfeljebb 140 versenyképes oldala van – hol lehet aranyat vásárolni Mumbaiban idézőjelek nélkül, ahol először 14,10,00 000 oldal eredményt mutatott.

Tehát most bármilyen versenyképes kifejezést használhat hosszú kifejezésben vagy longtail kulcsszóban, és rangsorolhatja tartalmát a keresőkben.

Hogyan lehet ezeket az információkat felhasználni egy vállalkozás számára?

A blogoláson kívül én is szeretek helyi SEO-t csinálni, így hogyan használhatom fel ezeket az információkat a vállalkozásomhoz. Lássuk.

Amikor rákeresek a kifejezésre – hol lehet aranyat vásárolni Mumbaiban -, a Google 3 legmagasabb rangú oldalt jelenít meg részletekben, amelyek alatt megjelenik a „Több megjelenítése” fül. Ha erre kattint, akkor ugyanazon kifejezés más rangsorai is megjelennek , amelyek nincsenek a Google 1. oldalán.

Felveheti velük a kapcsolatot, hogy magasabb rangsorban megszerezzék a Google rangsorát, bármelyiket választhatja, de választhat egyet a legmagasabbakkal, ez megmutatja az üzlet hitelességét és hitelességét. Még ha más vállalkozásokban is tevékenykedik, használhatja ezeket az információkat iránymutatásként.

Mindezen fizetett és ingyenes kulcsszóeszközök mellett az egyik legegyszerűbb kulcsszóeszköz, amelyet nagy pontossággal találtam, a Jaaxy. Lássuk egy példával:

Ha emlékszel, akkor azzal kezdjük, hogy most keresünk – hogyan találhatsz kulcsszavakat vállalkozásodhoz -, amikor először kerestem a Google-on, ilyen eredményeket kapok:

idézett keresési kifejezéssel továbbra is 14 900 eredményt kapok,

így rákattintok a lábléc területére, minden egyes számra, amíg a végére nem érek, és megkapom a 2., 13. találati eredményt.

de a Jaaxy segítségével a kifejezés egyszerű keresése – hogyan lehet kulcsszavakat találni a blogodhoz, megtaláltam a kulcsszót – hogyan lehet kulcsszavakat találni a vállalkozásodhoz a Google majdnem közeli eredményeivel a 19 QSR, azaz a Google versenyképes weboldalain.

Nincs szükség idézett keresésekre, sem a Google oldalakra történő görgetésre, sem a találatok végéig történő keresésre, ez rengeteg időt takarít meg és pontos eredményeket ad minden kulcsszóhoz, a Jaaxy minden munkát elvégez helyettem.

Szeretne kipróbálni Jaaxy-t, itt van a 30 ingyenes keresése

Következtetés:

A kulcsszókutatás az Internet szerves része, kulcsszókutatás nélkül lehetetlen, hogy bárki megtalálja a kívánt minőségű termékeket és szolgáltatásokat.

Az internetet használó laikusok fő célja valószínűleg egy adott szolgáltatás vagy termék megkeresése vagy keresése. A kulcsszókutatás segítségével segíthetünk nekik a legjobb termékek és szolgáltatások megtalálásában.

Számos fizetős és ingyenes kulcsszóeszköz érhető el a piacon, de nagyon egyszerű kulcsszavakat találni vállalkozásához minden kulcsszóeszköz nélkül.

A Google Autocomplete más néven a Google keresősáv az egyik legnépszerűbb kulcsszó eszköz, amelyet még a már meglévő SEO cégek is használnak a keresőmotorok eredményeinek ellenőrzésére.

Van néhány egyszerű tipp és trükk, amelyekkel a lehető legpontosabb és legeredményesebb eredményeket hozhatja létre a Google Autocomplete formában.

A gyökér kulcsszavakat a legnehezebb rangsorolni a keresőkben, mivel óriási a verseny, de ha olyan szavakat ad hozzá, amelyeket a közönsége kereshet, csodálatos, alacsony versenyképességű keresési kifejezést eredményez.

A hosszú farok kulcsszavak azért népszerűek, mert könnyen rangsorolhatók a keresőmotorokban, valamint azért, mert vannak további kiegészítő szavak, amelyekre az emberek kereshetnek.

A legtöbbször az emberek az interneten keresnek, hogy konkrét választ kapjanak a kérdésre, ezért próbálják meg a gyökér kulcsszót egy kérdőmondatban megadni azzal, hogy mit, mikor, miért, kinek, mit, mit, hogyan csinálnak és hogyan hamar.

Keressen úgy, hogy beírja a kulcsszavát az Idézett kifejezések közé, hogy pontos számot kapjon az interneten.

A Google az oldal alján található lábléc területén is megjeleníti a találatokat a számlapokban, kattintson az utolsó számra, amíg meg nem kapja a kulcsszó utolsó oldalát. Meg fog lepődni az eredményeken.

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment