Mentálisan erős bloggerek

Bloggerekként mindannyian küzdünk a blogolás alapjaival; tartalom létrehozása, forgalomszerzés és bevételszerzés. Több ezer cikk osztja meg Önnel a módszereket és stratégiákat, amelyekkel megpróbálhatja javítani ezen területek bármelyikét. De a blogolás nem csak a tartalomról, a forgalomról és a dollárjelekről szól. Nem ezek a fő küzdelmek; néha te vagy a fő küzdelem.

Ha nem vagy szellemileg erős, határozott és vastag bőrű, akkor a blogolás kihívást jelenthet számodra. Tudom, hogy ez kihívás számomra, mert nem vagyok minden ilyen dolog. Terhes vagyok a harmadikommal, ami miatt állandó mentális ködben vagyok, fáradt és szuperérzékeny. Az átlagos megjegyzés sírva hagy, és a blogom alacsony forgalmú napjai miatt csak arra vágyom, hogy összegömbölyödjek a kanapén, miközben az Irodát nézem, miközben gabonafélét eszek.

Miután nemrégiben megbotlottam egy cikkben, amely áttekintette a mentálisan erős emberek kulcsfontosságú pontjait, és Amy Morin bestseller könyvévé vált, úgy döntöttem, hogy naponta írom le azokat a mentális kihívásokat, amelyekkel naponta szembesülök.

Ez a lista többnyire személyes pep-talk. Tudom, hogy ezen kulcsfontosságú kérdésekkel küzdök naponta. Néhány nap rocksztár vagyok, gömbölyödök 105 fontot, több ezer oldalmegtekintést kapok, és az e-mailjeim felett maradok. Más napokon csak alvást akarok tenni.

Ettől függetlenül remélem, hogy ez a lista neked is segít. Nem vagy egyedül ebben. Mindannyian küzdünk ezekkel a témákkal. De ha a kihívásaim ellenére sikeres lehetek a blogommal, akkor te is!

11 DOKUMENTUM MENTÁLISAN ERŐS BLOGOGATÓK NEM

NE Tegye az összehasonlító játékot

Érzékeny ember vagyok, vagy talán csak a terhességi hormonokról van szó, de gyakran esik az összehasonlítási csapdába. Bloggerként nehéz nem összehasonlítani magad a résed többi sikeresebb bloggerével. „Mit csinál, ami olyan jól működik?”, „Soha nem leszek képes ennyi pénzt keresni.”, „A blogom szörnyen néz ki az övéihez képest.”, Folyton leküzdöm ezeket a gondolatokat.

A blogolással folytatott harc fele ennek a negatívumnak a leküzdése. Olyan egyszerű összehasonlítani a hetes blogodat egy négyéves szupersikeres bloggal, és teljesen megfeledkezni arról, hogy mennyi kemény munka fáradt bele a színfalak mögé.

Ne hasonlítsa össze az 1. napot az 1000-es napjával.

Amikor ezek a negatív gondolatok bekúsznak, megengedhetem magamnak, hogy napokig érezzem magam. De emlékeznem kell arra, hogy én választom, hogy érzem magam. Dönthetek úgy is, hogy a sikerüket motiválónak tekintem, és továbbra is keményen dolgozom.

NE VONATKOZZA KÉPESSÉGEIT

Olyan könnyű látni egy bloggert, aki évek óta ezt csinálja, és teljesen demotiválódik, és kételkedik saját képességeiben. Ha tudod, hogy valamiben ügyes vagy, használd ezt a képességet online vállalkozásod fejlesztéséhez.

Persze sok olyan ember van, aki fantasztikus fotós vagy kézműves, vagy aki Pinteresthez méltó bulikat rendez. De csak egy sikeres fotós van, akit ismersz? Vagy tudsz néhányat?

Még akkor is, ha valaki más hasonló képességekkel rendelkezik, mint Ön, a hangja egyedülálló, a tapasztalata egyedülálló és az alábbiakat építheti online. Megtalálhatja a fülkét, és sikeres lehet.

NE FUTAM EL KIHÍVÁSBÓL

A mentálisan erős bloggerek tudják, hogy a vállalkozás semmiből való felépítése nem vicc. Valószínűleg nulla követővel és nulla oldalmegtekintéssel indul, és vadonatúj blogot indít a világon. A sikerre való feljutás lehetetlennek tűnik, de a mentálisan erős bloggerek nem adják fel. Megértik, milyen kihívást jelent egy új vállalkozás létrehozása, és ez a kihívás izgatja őket.

Tudva, hogy ha elég keményen dolgoznak, folytatják az új stratégiák kipróbálását és mindig az olvasójukra koncentrálnak, képesek milliókat elérni!

NE HASZNÁLJON IDŐT AZ ELLENŐRZHETETLEN

Ez egy nehéz téma. A legtöbben szeretik irányítani a jövőt és a környezetet. Anyaként egy kicsit irányítóbbá váltam; mindent megteszek annak érdekében, hogy biztonságos, szeretetteljes és tápláló környezetet teremtsen gyermekeim számára. Az élet egyik legnehezebb kihívása számomra az, hogy felismerjem, hogy nem mindent irányítok. A legjobb, amit tehetek, az imádkozás, a bizalom és a kemény munka.

Időpazarlás, hogy folyamatosan aggódj olyan dolgok miatt, amelyeket nem tudsz irányítani, vagy hagyod, hogy elmédet elárasztja az ismeretlentől való félelem.

A mentálisan erős bloggerek megértik, hogy az algoritmusok és a technológia megváltozik, és hogy a ma alkalmazott stratégiákat a jövőben meg kell változtatni és alkalmazkodni az új kihívásokhoz. Ha elfogadja, hogy vannak olyan dolgok, amelyek nem tartoznak az ön kezébe, lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást és a gyorsabb növekedést anélkül, hogy elakadna a régi módszereken.

NE PRÓBÁLJON MINDENKIT

Óhatatlanul lesz olyan olvasó, aki felkeresi a blogját, és lehet, hogy nem ért egyet a nézeteivel. A blogod nyitott és nyilvános mások számára, és mindenki nem lesz igazi rajongó, sőt rajongó.

A mentálisan erős bloggerek tudják, hogy ha segíteni akarnak valakinek, akkor konkrét tanácsokat kell felajánlaniuk. És ugyanaz a tanács nem biztos, hogy mások számára működik. Rendben van, ha hébe-hóba rossz megjegyzéseket kapunk, vagy e-mailt kapunk egy olyan olvasótól, aki nem ért egyet az Ön nézeteivel. Mentális erődnek és bátorságodnak arra kell, hogy összpontosítson az összképre, amikor ezek a kis sziklák eljutnak az utadba.

NE féljen intelligens kockázatoktól

A blogolás más viszonylagos nyüzsgéshez vagy otthoni munkához képest viszonylag alacsony kockázatú. De ehhez okos beruházásokra van szükség ahhoz, hogy a csúcsra növekedjenek. A tárhely, a tanfolyamok, az e-könyvek és az online eszközök gyorsan havonta akár néhány száz dollárt is elérhetnek, ha nem fektet be okosan. Vagy elvesztegetheti az idő heteit, ha soha nem fektet be a megfelelő eszközökbe, amelyekre nagy szüksége van.

Az okos bloggerek tudják, mikor tudnak barkácsolni, és mikor kell befektetniük egy tanfolyamba vagy eszközbe, hogy segítsék őket vállalkozásuk kezelésében. Nem félnek attól, hogy saját magukba fektessenek be és növeljék online üzletüket.

NE HAGYJON MOST MÚLT HIBÁKON VAGY HIBÁKON

Semmi sem akadályozza meg annyira a sikertől, mint a folyamatos hibákra és kudarcokra való összpontosítás. A mentálisan erős bloggerek tudják, hogy a céljukra és a jövőképükre kell összpontosítani.

Ugyanúgy, mint ha negatív társasággal veszi körül magát, csökken a hangulata, így a hibáira és a kudarcokra való összpontosítás is csökkenti a sikerét.

A legjobb dolog, ha tudomásul veszi ezeket a kudarcokat, felméri a rosszat, tanul belőle és továbbáll.

Ha folyamatosan az imént elfogyasztott csokoládéra gondol, amely elvetette az étrendjét, akkor a csokoládé mindig a fejében lesz. Vedd ki magadból a negativitást, így megnyithatod magad a siker érdekében.

NE MEGNEVEZZE EGYÉB BLOGER SIKERET

Ah, ez személy szerint nekem nehéz. Folyamatosan végzem az összehasonlító játékot a fejemben. Ez egy gyengeség és nem valami, amire büszke vagyok. De ahelyett, hogy hagynám, hogy a sértődés bénulásra késztessen, ezt az üzemanyagot használom a munkamorálom erősítésére. Amikor látom, hogy másoknak sikerrel jár, az keményebb munkára ösztönöz. Bebizonyították, hogy meg lehet csinálni, utat nyitottak. Ha egy ember képes rá, akkor én is.

Mentálisan erős bloggerek, és nem vagyok mindig abban a táborban, látom mások sikerét, gratulálok nekik, és ne engedjük, hogy ez sötét ellenszenvet okozzon bennük.

Hagyja, hogy más sikere motivációval töltsön el, és ne haraggal.

NE add fel – SOHA

A blogolás egyik legnehezebb része az, hogy sok munkát kell előre elvégeznie, hogy lassú előnyökhöz jusson. Hónapokba vagy évekbe telik, mire egyes bloggerek teljes munkaidős kereseti státuszt érnek el blogjaikból. De a fő oka annak, hogy egyes bloggerek végül havi ezreket keresnek, míg mások csak elhalványulnak, az az, hogy soha nem adják fel.

Ha a Google megváltoztatja algoritmusát, és az összes forgalmi sikolya megáll, akkor más forgalmi módszereken dolgoznak. Ha a  már nem jeleníti meg bejegyzéseit a hírcsatornában, akkor a hangsúlyt a Pinterestre vagy az Instagramra helyezi át. Ha pedig az egyik jövedelemforrás elhal, akkor más forrásokon dolgoznak, hogy a jövedelmük növekedjen.

A blogolás folyamatosan változik, ezért a forgalmi és bevételi módszereket is ki kell igazítani. A mentálisan erős bloggerek nem engedik, hogy az algoritmusok megváltozzanak, az affiliate fizetési struktúrái vagy a szponzorált utólagos bevételi változások kisiklsák őket. Soha nem adják fel.

NE féljen egyedül

Ez a pont vonzó lehet egyesek számára, mivel sok blogger valójában nagyon befelé forduló. De a blogírókarriered nagy részét a számítógéped tölti egyedüli társadként. A blogolás lehetővé teszi számtalan virtuális barátság létrehozását másokkal online. Képes lesz Skype-on beszélgetni, üzenetet küldeni, e-mailt küldeni, kedvelni, és tweetelni olyan emberekkel, akikkel valóban kapcsolatban áll. De meg kell tennie az erőfeszítéseket, és meg kell szólítania őket.

Ha megtervezi, akkor találkozhat az összes barátjával, aki a számítógépén lakik, blogkonferenciákon vagy összejöveteleken. De őszintén szólva a blogolás magányos, ha nem hoz létre kapcsolatokat.

Ez egy másik nagy ok, amiért sok blogger feladja. Senki sincs melletted, aki felelősségre vonna vagy motiválna. Csak te és a számítógéped a blogolás első hónapjaiban, mielőtt elkezdenéd barátkozni. Ne félj egyedül az időtől, ne add fel, annyira megéri.

NE VÁRJON AZONNALI EREDMÉNYEKET

A bloggerek kudarcának első számú oka pedig az, hogy azonnali (vagy gyors) eredményekre számítanak. 6 hónapba telt, mire egy hónap alatt 1000 dollárt törtem a blogommal. Sok blogger sokkal tovább tart.

Az elején nem fogsz nagy pénzt keresni. A semmiből építesz egy vállalkozást, és ez időbe telik. Minden írott szó, minden megosztott bejegyzés, minden létrehozott Pinterest-kép egy újabb kis tégla a blog alapjaiban. Nem számíthat arra, hogy egy félig felépített blog havi 10 000 dollárt keres.

A blogolás szépsége, hogy már az első nap kezdheti a kávéval való pénzt. Hadd motiválják a kis számok! Reális bevételszerzési ütemtervet állíthat be magának, amikor elkezd blogolni. Ahelyett, hogy 10 000 dollárra törekedne, inkább 100 dollárra törekedjen. Ha ezt eltalálta, akkor növelje a célját.

A reális célok motiváltak maradnak, és megakadályozzák a túlterhelést és a bénulást.

 

 

 

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment