Ötletek pénzt keresni egy blog segítségével

Olyan sok blogötlet van, amely pénzt keres, a fitnesztől kezdve a szülői tevékenységen át a horgoláson át az otthoni iskoláztatásig. Abszolút teljes munkaidős jövedelmet szerezhet egy kis bloggal egy olyan témáról, amelyet szeret.

Lehet, hogy azt gondolja, hogy a blogolás túltelített, és hogy az összes blogötletet átvették! Tudom, hogy ez elbátortalaníthatja, amikor még csak most kezded, de ne hasonlítsd össze az 1. napodat más 1000-es napjával. Mindannyian egy üres bloggal és nulla forgalommal kezdünk. De csak onnan lehet felmenni!

Következetes munkával és kitartással kedvenc hobbiját teljes munkaidős jövedelemmé alakíthatja.

Használja a pénzt kereső blogötleteket az alábbi „83 módszerrel, hogy pénzt keressünk egy bloggal” PDF-fájlban és ebben a bejegyzésben, hogy ösztönözze Önt a cselekvésre!

 1. GYEREK TEVÉKENYSÉGEK

Susie a csodálatos és szuper színes gyerekekkel foglalkozó blog mögött álló blogger. Blogolási útját azzal kezdte, hogy megosztott néhány tippet az Instagramon, és azonnal látta, hogy más anyukák is érdeklődnek a bejegyzései iránt.

Zseniális kis tevékenységekkel áll elő, hogy a kisgyermek elfoglalja a ház körül található anyagokat. Zseniális, és gyakran látogatom az oldalát, hogy segítsen elfoglalni 4 éves, 2 éves és 11 hónapos gyermekemet.

Hogyan keres pénzt a blogjával:

„Passzív jövedelem vagyok, és miután már korábban felvettem néhány szponzorált bejegyzést, rájöttem, hogy ez nem az én dolgom. Jövedelmemet hirdetésekből, az Amazon leányvállalatából és egyetlen követségből szerzem, amelyet két éve töltök be. ” – Susie

Ő is írt egy e-könyvet, amelynek elkészítése néhány hónapig tartott, de az indulás napján 6000 dollárt keresett 24 óra alatt. Mit!? Ez elképesztő!

 1. TERMÉSZETES ÉLET

Carolina közeli blogbarát és a Mama Ösztönök mögött álló szupermama. Két édes kislánya van, blogot vezet, és saját szappant és bozótot készít!

Nem csak egy átlagos természetes test vajat tud felverni, hanem okos üzletasszony is, és havonta több mint 2000 dollárt keres blogjából, többnyire passzívan az Amazon kapcsolt vállalkozásain keresztül.

Ha szereted a himalájai sóradírokat és az illóolajokat, ő az a ropogós anyu barát, akire szükséged van az életedben!

 1. HIT

Ha blogodról szeretnél blogot adni, de úgy gondolod, hogy túl nehéz lehet bevételt szerezni, gondold át újra! Arabah az Arabah Joy mögött álló blogger, ahol bibliatanulási módszereket, spirituális növekedési eszközöket és bibliai célkitűzéseket oszt meg.

Hogyan keres pénzt a blogjával:

“Minden jövedelmem saját e-könyveimből, nyomtatható anyagaimból és társult promóciókból származik.” – Arabah

Amikor utoljára megkerestem, havonta 6000 dollárt keresett a blogjából – és pozitív vagyok, hogy azóta többet nőtt!

 1. BELSŐ TERVEZÉS

Ó, a kedvenc otthoni bloggerem, Christy egy gyönyörű belsőépítészeti blogot vezet The Harper House néven. Három gyereke van, és rengeteg rögzítő-felső tevékenységet végez, és házat fordít a férjével.

Csak egy hónapba telt, mire elkezdett pénzt keresni a blogjával!

Hogyan keres pénzt a blogjával:

„Jelenleg a jövedelmem egyenletesen oszlik meg 50/50 arányban a hirdetések és a leányvállalatok között. Miután elértem a 100 ezer oldalmegtekintést, csatlakoztam az Adthrive hirdetési hálózathoz, amely az összes hirdetésemet kezeli helyettem. A legtöbb leányvállalati bevételem a termékajánlásokból származik (például van egy bejegyzésem a világítótestekről, ami nagyon jól megy.) Szeretem, hogy ez többnyire passzív jövedelem. “

Christy belsőépítészeti blogjával havonta több mint 6000 dollárt keres, forgalmának nagy része csodálatos Pinterest képeiből származik!

 1. DIVAT

Nagyon imádom Corina blogját! Olyan problémát kezel, amely ennyi anyával fordul elő! Kicsit engedünk, amikor anyukák leszünk. Egyszerűen könnyebb viselni a nadrágot, melltartó nélküli pólókat és a hajunkat 24/7 lófarokban (nagyjából most a ruhám és az olvasószemüvegem – ez a legkevésbé vonzó megjelenésem). De Corina segít az olyan anyukáknak, mint én és te, akik beleestek a „fröccsbe”, megint megtalálni a csinos anyuka énünket!

Tanfolyamaim hallgatója, és elképesztő munkát végez közönségének segítésében, és bevételszerzésében blogjával!

Hogyan keres pénzt a blogjával:

„Az első e-könyv termékem előtt bevételszerzésre tettem szert hivatkozásokkal, leányvállalatokkal és hirdetésekkel. De ez csak 1600 dollárt hozott ebben az évben, mert a forgalmam körülbelül 30 000-50 000 oldalmegtekintés maradt havonta. Aztán létrehoztam egy terméket. 11 hónappal később és 3 új ruhavezetővel később ezek az e-könyvek (és a nyomtatható frissítések kíséretében) közel 18 000 dolláros bevételt hoztak nekem. ” – Corina

 1. FITNESSÉG

Az egészség és a fitnesz hatalmas téma az interneten! És minél többet megtudunk az egészséges életmód előnyeiről, annál nagyobb szükség van a jó támogató blogokra! Érdekel a keto, omad vagy a paleo diéta? Mit kell tennie étkezéshez? Mi a helyzet a mindennapi nő tippjeivel?

Jessica pontosan ezt teszi az Easy Living Today-vel. Első dollárját blogjával mindössze két hónappal tette meg blogolási útján! Most bevételszerzésre szolgál hirdetések, e-könyveim, leányvállalataim értékesítése és szponzorált bejegyzésein keresztül.

 1. HÁZTARTÁS

Szereted a tanyázást? Szerinted ez egy jó blogötlet, amely pénzt fog keresni? Victoria egy modern tanyáról bebizonyítja, hogy az!

Blogokat ír kertészkedésről, konzerviparról, kézzel készített tárgyakról és tanyázásról. Leveszem róla a kalapomat, még a kis zamatos növényemet sem tudom életben tartani!

Nagy hittel és bátorsággal 8 hektárra költözött az országban, és meg kellett találnia, hogyan lehet tanyázni és túlélni. Takarékos életmódot kellett folytatniuk a 9-5 patkányverseny elmenekülése érdekében. De ó, annyira megéri!

Most havonta több mint 8000 dollárt keres kis blogjából. Látnia kell, hogy a jövedelmi jelentés grafikonja havonta csaknem 1000 dollárra nő.

 1. HÁZTANÍTÁS

Az otthoni oktatás egyre népszerűbb, mivel a szülők vállalják a vezető szerepet abban, hogy gyermekeik fő oktatói legyenek. Sok szülő képes otthon dolgozni, vagy nomád életmódot folytatni, ami még inkább ösztönzi az otthoni iskoláztatást!

Ana egy blogot vezet, amelyet Boldognak hívnak, ahol hitet és otthoni tanítási tanácsokat oszt meg. Teljes munkaidős jövedelmet keres hirdetések, leányvállalatok és saját online tanfolyamok révén. 500 dollárt keresett a blogolás második hónapjában! Milyen szuper anya!

 1. ÉLETMÓD

Sok témáról szeretnél blogot írni? Elakadt a pontos rés megtalálásában? Az életmódblog hasznos bejegyzések és inspiráló történetek kombinációja.

Brynn a The Mama on the Rocks-tól szuper sikeres életmódblogot vezet. Apró megélhetési, minimalista és szülői gyermekeket oszt meg speciális igényű posztokkal. – Olyan kalandjaimról írok, amelyek anyát szülnek, miközben láthatatlan fogyatékossággal élő gyereket nevelek, mert a fiunkkal való utazásunk kezdete annyira teljesen, bénítóan elszigetelődött. ”- Brynn

Úgy ír, ahogy beszél, és valós és nyers tanácsokat oszt meg. Ő is végzett a Blog by Number tanfolyamon! Ihaj!

 1. KÖZVETLEN ELADÁS

A blog használatának egyik legjobb módja a termék vagy szolgáltatás csatorna. A blogolás és a közvetlen értékesítési vállalkozás működése pedig tiszta arany! A közvetlen értékesítési vállalkozás mellett egy blog lehetővé teszi, hogy márkázhasson és szélesebb közönséget érhessen el.

A Scarlett profi a blogolás és a közvetlen értékesítés erejének egyesítésében. Tudja, hogy az emberek azoktól vásárolnak, akikben megbíznak, és a blog bizalmat épít.

„6 hónapon belül havi 2-3 ezer dollárt kerestem, és egy éven belül több mint 50 fős csapatom volt. 5 éven belül helyet kaptam a vállalat eladók 10% -ával, és rendezői szintű címet szereztem. Csapatom értékesítése meghaladta a 100 000 USD-t egyetlen hónap alatt. ” – Scarlett

Gondoljon egy meglévő vállalkozására, amelynek jelenleg van, hogyan segíthet a blogja a sikeresebbé tételében?

 1. HORLÁS

Cheryl Bennet a Blog by Number tanfolyam végzőse, aki blogját egy kis pénzkereső géppé változtatta! Rendkívül kemény munkás, befektet blogolási oktatásába (sok magán tanfolyamcsoportban látom), és tudja, hogyan kell horgolni, mint egy főnök.

Talált egy nagyszerű rést is, amely nagyon népszerű a Pinteresten. Okos hölgy! Horgolt minták, hirdetések és kapcsolt linkek értékesítésével pénzt keres blogjából.

 1. FOTOGRAFIA

DSLR-t vásárolt, vagy ajándékba kapott, amikor első babája született? Nagyon sok anya vesz egy divatos drága fényképezőgépet, de fogalma sincs, hogyan kell használni. És ne is említsd a manuális módot – az összes képem fekete színű!

Courtney, a Click It Up a Notch mögött álló blogger látta a dilemmát és tudta, hogy megvan a megoldás! Rengeteg csodálatos tanácsot ad, és blogján segít másoknak elsajátítani a DSLR-t.

Teljesen lecserélte egykori általános iskolai tanár fizetését, és teljes munkaidős jövedelmet keres fényképészeti blogjával. Főleg online könyveket és tanfolyamokat kínálva szerez bevételt a blogjáról.

 1. NYOMTATHATÓK

A nyomtatási lehetőségek hatalmasak az interneten! Az emberek szeretik letölteni és kinyomtatni a csalólapokat, étkezési terveket, tevékenységi útmutatókat, naptárakat, horgolt mintákat vagy iskolai munkalapokat. Végtelen a felsorolás, amiből nyomtathatót készíthet!

Monique, az Élet és tanulás mögött blogger teljes munkaidős jövedelemmé nőtte ki blogját azzal, hogy nyomtatható anyagokat kínált másoknak az otthoni iskoláztatáshoz.

Hogyan keres pénzt a blogjával:

“Jelenlegi jövedelmemet hirdetések, termékek, társult vállalkozások jövedelme és szponzorált bejegyzések teszik ki.” Tagsági oldala is van: „Az emberek folyamatosan kérdezték tőlem, miért kellett minden alkalommal beiratkozniuk a nyomtatható anyagomra, ezért létrehoztam egy tagságot, ahol az összes ingyenes nyomtatható anyagomat elhelyeztem. – Monique

Végtelen ötlet van arra, hogy bármilyen résen lévő bloggal pénzt keressen! Monique elképesztő példa.

 1. ANYA ÉLET

Szeretne blogot készíteni az anya lét minden csodálatos aspektusáról? A fotózástól kezdve a recepteken át a családig vagy az utazásig – tudom, hogy ötletei végtelenek! Izgulj, mert Erin a Sixth Bloom-tól egy szuper sikeres blogot vezet, amely több tág kategóriával rendelkezik.

A közös tanács az, hogy rátérjünk és egy témára összpontosítsunk. De rengeteg olyan blog létezik, amelyek több tág kategóriával nagyon sikeresek. Vegye igénybe a szakértők tanácsát, de ne féljen kipróbálni valami újat. Mindez nagyszerű tartalom létrehozására vezethető vissza – még akkor is, ha blogja hiányos vagy széles. Erin nagyszerű példa!

Teljes munkaidős jövedelmet keres blogjával különböző módon, például affiliate marketing, hirdetések és online termékek segítségével.

 1. EGÉSZSÉGES ÉTELEK

Ha szeretne példát arra, hogyan néz ki egy sikeres ételblog, keresse fel a Super Healthy Kids oldalt. Ez a két anya a gyermekek egészséges étkezését választotta – zseniális! Láttak egy problémát és megoldást nyújtottak.

Blogjuk teljesen az egészséges gyerekétkezésekre összpontosít. Ha élelmiszerblogger vagy, ne félj egy bizonyos típusú ételt és meghatározott közönséget választani. Egy másik nagyszerű példa a The Blender Girl, amely teljes egészében a kevertekre koncentrál! Ő az egyik oka annak, hogy ezt vettem!

Mindkét blog online termékeken, tagságokon és leányvállalatokon keresztül keres pénzt.

 1. TERHESSÉG

Imádta a terhességét? Szeretsz tanácsokat megosztani minden növekvő hasú anyukával? Ha igen, akkor a terhesség nagyon nagy téma egy blog számára.

A terhes anyukák órákon át kutatják a legjobb szülési tervet, a legjobb ápoló melltartót vagy a legjobb kiságyat édes örömkötegükért. Ezért olyan népszerűek a terhesség és az új anyu blogok – mivel az anyukákat minden nap készítik -, és óriási igény van az anya tanácsára.

Jenny, a MomLovesBest mögött álló anya elképesztő munkát végez, segít az új anyukáknak az anyaság árkaiban való eligazodásban. Blogja több mint teljes munkaidős bevételt hoz a hirdetésekből és a társult vállalkozások értékesítéséből. Ez egy könyvtár tele őrülten hasznos cikkekkel az anyukák számára!

HOGYAN PÉNZELJE EL A PÉNZT

Az alábbiakban valóságos példákat mutatunk be azokról az anyukákról, akik blogolnak, és hogyan keresték meg ezt az első 100 dollárt. Ezt akkor is megteheti, ha azon gondolkodik, hogy blogot szeretne indítani, hogy pénzt keressen otthon.

Ez egy kis időt és kreativitást igényel. És tudom, hogy rengeteg kreatív ötleted van, amelyek csak felfedezésre várnak. Miért nem használja fel a baba szundikálási idejét arra, hogy saját vállalkozást indítson otthonról?

Tudom, hogy a blogolás nagyszerű lehetőséget adott arra, hogy ne csak „anya legyek”, hanem hogy saját vállalkozásomat is létrehozhassam. Nagyon kielégítő és őszintén szólva, visszaadta azt az önbizalmat, amelyet elvesztettem, amikor beléptem az anyaságba.

„Az első 100 dollárt a blogommal az Amazon.com társult programján keresztül kerestem meg. Személyre szabhattam az affiliate linkjeimet a blogom résén. ” – Dorothy Landes

„A blogom az online önéletrajzom. Az első 100 dollárom egy olyan ügyféltől származott, aki észrevette és megtetszett az írás stílusom. Felajánlotta a lehetőséget, hogy cikkeket írjon szellemekkel. – Meera Kothand

„Az első 100 dolláromat affiliate marketinggel kerestem meg. Informatív blogbejegyzések írása és az általam használt termékek megosztása az otthoni iskolában, a vállalkozás szervezésében és működtetésében a tartalmamba helyezett kapcsolt linkekkel jól működött számomra. ” – Kimberly Bagley

„Őszintén szólva az első 100 dollárom a kiskereskedelemből származott. Az esküvői tárgyakat képekben hirdettem és jelenítettem meg a blogomon, amelyet a Pinteresthez csatlakoztattam. ” – Kandice Kelso

Itt hasznosabb, ha meg szeretné tekinteni az összes cikket a blogomon arról, hogyan lehet pénzt keresni blogolással.

Ha hasznosnak találná ezt a bejegyzést, nagyszerű barát lenne és megosztaná másokkal?

A LEGJOBB PÉNZT PÉRZŐ BLOGÖTLETEK

A fenti példáknak önbizalommal kell töltenie, hogy bármilyen blogötleteddel pénzt kereshetsz! Az otthoni iskoláztatástól a terhességig, a nyomtatható képeken át a fényképezésig – bármely blog nyereséges lehet.

A sikeres blog és a sikertelen blog legnagyobb tényezője a megoldást kínáló minőségi tartalom.

Amikor egy blog témát választasz azzal a szándékkal, hogy pénzt keress belőle, gondolj arra a kérdésre, amelyre a blogodon keresztül válaszolsz.

Az ebben a bejegyzésben szereplő sikeres blogok megoldják a közönség problémáját. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a problémákat és kérdéseket, amelyekre válaszolnak:

 • Hogyan foglalhatom el a kisgyermekemet a vacsora elkészítése közben?
 • Hogyan használhatom DSLR-készülékemet kézi üzemmódban?
 • Milyen egészséges ételeket adhatok válogatós ételeimnek?
 • Hogyan térhetek vissza anyaként?
 • Hogyan horgolhatok egy polipot?

Amikor a blog témáját választja, milyen kérdésre válaszol a közönség számára? Kinek segítesz?

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment