Passzív jövedelem blogolás Hogyan lehet 1051 dollárt keresni egy Amazon affiliate bloggal egy hónap alatt

Ó, Istenem! A blogolás olyan elsöprő.

Bejegyzések írása, forgalomszerzés, pénzkeresés. Adhat valaki normális, mint én, némi reményt?

Van valaki, akinek van egy kis blogja, de tisztességes pénzt keres?

Ha te vagy az, akkor imádni fogod ezt a bejegyzést!

Itt van egy anya blogger egy kis bloggal, aki bankot készít a blogjával az Amazon affiliate program segítségével!

 

Passzív jövedelem blogolás Hogyan lehet 1051 dollárt keresni egy Amazon affiliate bloggal egy hónap alatt

 

Nagyon örülök, hogy az első vendég hozzászólásomat Carolina a MamaInstincts.com oldalról közölte. Blogger és anya, mint sokan közületek. És havonta több mint 1000 dollárt keres blogjával. És a legjobb az egészben, hogy ezt akkor is megtette, amikor az oldalmegtekintései 10 000 alatt voltak! Ez igazán csodálatos!

Tippjeit megosztotta velem egy csoportban, és könyörögtem, hogy engedje meg, hogy közzétegyem. Megvalósítom a tippjeit, és remélem, hogy te is megteszed! Olvassa el, hogy megtudja, hogyan lehet passzívan pénzt keresni a leányvállalatokon keresztül.

Mi az affiliate marketing?

A blogok világában gyakran hallani más bloggereket a jövedelemszerzés módjairól. Az egyik ilyen módszer az affiliate linkek használata. Az affiliate link egy követőkóddal ellátott link; amikor valaki rákattint erre a linkre és megveszi a terméket, jutalékot kap az adott vásárláshoz. Az affiliate linkek nagyszerű módja a passzív jövedelem megszerzésének

A leggyorsabb módszer az Amazon Affiliate Marketing használatához

Az egyik legnépszerűbb társult program az Amazon leányvállalata. Nagyon könnyű regisztrálni, és azonnal elkezdheti használni a webhelyén. Körülbelül akkor hoztam létre az Amazon kapcsolt fiókomat, amikor elindítottam a blogomat. Az első évben nem kerestem pénzt, de amint a bejegyzéseim kezdtek nézettséget és jobb helyeket szerezni a Google eredményei között, a leányvállalataim jövedelme növekedni kezdett.

Az Amazonnak egyetlen jutalma van, és jutalékot kap attól, amit az illető a linkjére kattintás után a következő 24 órán belül vásárol, ami azt jelenti, hogy a jövedelmének nagy része nem is az Ön által ajánlott termékekből származhat, hanem olyan vásárlásokból, amelyeket az emberek egyszer elhatároznak az Amazon-on vannak.

A blogolás második évében elegendő pénzt kezdtem keresni az Amazon-vásárlásaink kifizetésére, harmadik évemre pedig havonta több mint 1000 dollárt kerestem le társult jövedelemként. Lehet, hogy egyesek hamarabb elérik ezt a célt, de én nem blogolok, hogy profitot szerezzek, csak hobbiként és őszintén szólva, először nem tudtam, mit csinálok.

Ezek a blog megtekintéseim és az Amazon bevételei az ez év januárjához. A nézeteim azóta sokat nőttek, de itt láthatja, hogy valamivel több mint 1000 dollárt kerestem havonta, és még 10 000 oldalmegtekintést sem értem el.

Az elmúlt három év során megtanultam néhány tanulságot, amelyeket meg szeretnék veletek osztani, hogy maximalizálhassátok az Amazon bevételeit.

Minden alkalommal használjon affiliate linkeket

Használjon társult linkeket minden alkalommal, amikor csak lehet, és ne csak a nyilvánvaló dolgokért, hanem mindenért, amit megemlít, ami megtalálható az Amazon-on. Van receptje, amely sót használ? Link ehhez (lásd ezt a példát). Hivatkozhat a termék tényleges nevére vagy a felhasználás típusára: „Szeretem használni ezt a sót”, így az emberek valóban rákattintanak a linkre, hogy megnézzék, mi az. Nem minden linken használnám ezt a módszert, de különösen akkor használom, ha több elemet sorolok fel.

Mint blogot olvasó ember, nagyon tetszik, amikor az emberek társított linkeket adnak hozzá azokhoz a termékekhez, amelyekről beszélnek, mert nekem nem kell rájuk keresnem. Például, amikor eldöntöm, melyik kézműves foglalkozom a gyerekeimmel, sok időt spórolok meg, ha rákattintok a termékek kapcsolt linkjeire, így segítve az olvasót, és ezzel együtt keresve a jövedelmet. Nézze meg itt, hogyan kapcsolom össze a kézműves termékek termékeit.

Az Amazon fizet mindenért, amit az olvasó vásárol

A jelentésben eladott cikkek többsége nem ajánlott dolog. Amit ez megtanított nekem, az az, hogy azt szeretné, ha az emberek egy Amazon linkre kattintanának, mert nagy az esélye, hogy a következő 24 órán belül vásárolnak valamit, amit jóváírnak Önnek. Tehát az a célod, hogy az emberek rákattintsanak a linkeidre, és ne feltétlenül vásárolják meg azt, amit ajánlasz.

Tartsa ízlésesen

Adja hozzá a linkeket a blogbejegyzéseihez anélkül, hogy eladást keltene. Nem csak azt mondom, hogy vásároljon ezt vagy azt, általában valami hasznosról írok, ami történetesen megemlít egy terméket, vagy írok valamiről, amelyről kutattam, és összekapcsolom a terméket az Amazon-szal. Például, amikor egy receptről van szó (amit ritkán teszek meg), azt mondom, hogy „most tegye a keveréket egy 9 hüvelykes serpenyőbe” – a 9 hüvelykes serpenyő link az Amazon-hoz. Az embereknek valószínűleg nincs rá szükségük, de néhányan rákattinthatnak a linkre, hogy megnézzék, mit használok, és ez pénzt termelhet, ha mást vásárolnak.

Ne csak a blogját használja

Ossza meg társult linkjeit a közösségi médiában, megfelelő nyilvánosságra hozatal mellett. Őszintének kell lennem, nem ezt csinálom naponta, és ez nem a jövedelmem legnagyobb része, de tudom, hogy ez sok blogger számára sikeres volt.

Kiegyensúlyozza

Vannak olyan bejegyzéseim, amelyek erősen kapcsolódnak az Amazon-hoz, és vannak olyanok, amelyek nem arra szolgálnak, hogy egyensúlyban tartsák a dolgokat. Erősen linkelt bejegyzéseim termékismertetők vagy olyan dolgok, amelyeket a gyerekeim után kutattam. Néhány példa: Nem mérgező etetőszék, 20 nem mérgező fogzási játék és Ajándék 2-3 éves korosztály számára. A blogom „zöld”, ezért sok bejegyzésem nem mérgező termékekről szól, mivel én személy szerint ezt keresem.

Alapvetően a pénzkeresőim olyan dolgok, amiket a saját gyerekeim után kutattam, majd összefoglaltam a megállapításokat, és bejegyzéssé alakítottam őket. Ha guglizol valamiről, akkor valószínű, hogy valaki más is, ezért írj belőle egy bejegyzést.

Ismerje meg a fülkét

Ezek a bejegyzések azért is sikeresek, mert ismerem a fülemet. Tehát ne felejtsd el szűkíteni a fókuszt, és tudd, kinek írsz.

Amazon natív hirdetések

Használja az Amazon natív hirdetéseit, különösen azokon a bejegyzéseken, ahol termékeket említ, és / vagy olyan népszerű bejegyzéseken, amelyek semmit sem árulnak. Például nagyon népszerű bejegyzésem van, amelyben panaszkodtam a babámat tartó emberekre. Ezt a bejegyzést a kisbabák anyukái olvassák, ezért a hozzászólás közepére adtam egy natív adatot babajátékokkal. Nézd meg.

Általában megnézem, hogy melyek a legjobb 10 bejegyzésem, és megbizonyosodom arról, hogy vannak-e Amazon-linkjeik vagy natív hirdetéseik.

Tömeges fel a jutalmakra

Havonta egyszer ellenőrizze az amazóniai jutalmakat, egyesek 3-5 dollárt fizetnek feliratkozásonként. Kiválasztottam egy vagy kettőt a blogomhoz kapcsolódóan, és feltettem az oldalsávra vagy egy blogbejegyzésre, ha az megfelel a bejegyzésnek. Például ennek a terhességi bejegyzésnek van egy linkje a baba nyilvántartási fejéhez a bejegyzés végén, mert a várandós anyukák valószínűleg létrehozzák a nyilvántartást.

Ajánlja azt a cuccot, amelyért szenvedélyes vagy

Próbáljon meg írni egy jó bejegyzést egy drága termékről, vagy egy listát azokról a drága termékekről, amelyeket ajánl és ténylegesen használ. Győződjön meg arról, hogy jó SEO-val rendelkezik, és várjon körülbelül 6 hónapot, amíg elkezd pénzt keresni. Először ez kezdett pénzt keresni. A nem mérgező játszószőnyeg-bejegyzéseim a Google találatok első oldalára kerültek, és ez kezdett a leányvállalat jövedelmévé tenni.

Ez a bejegyzés egy olyan téma, amiért nagyon rajongok, ezért számtalan órát töltöttem a téma kutatásával, anélkül, hogy arra gondoltam volna, hogy pénzt keresek, és ez megtérült. Ezt nem tudtam megismételni, ezért nem tudom megmondani, hogy a siker azért van-e, mert beleöntöttem a szívemet ebbe a bejegyzésbe, de úgy gondolom, hogy ezt meg lehetne ismételni, ha valamiért rajongsz.

Suzi megjegyzése: Vegyük például ezt a bejegyzést, amely bemutatja azokat a felszereléseket, amelyeket a blogom fejlesztéséhez használok, vagy a legjobb csecsemőknek szánt exersaucereket. És természetesen rajongok minden egyes cikkért, mert naponta használom! Egy felhős napon is a gyűrű fénye ragyogtatja a bőrömet a Lives-en!

Időzítsd jól

Használja az ünnepeket az Amazon termékeinek eladásához. A legjobban kereső ünnepem a húsvét, majd a karácsony. Azt is észrevettem, hogy az ünnepi bejegyzéseim több pénzt keresnek a következő évben. Tehát ha nem is keres pénzt ebben az évben, ne csalódjon, mert a következő évben valószínűleg jó jövedelmet fog elérni.

Frissítse a legnépszerűbb bejegyzéseket

Ha blogja megkezdése után kezdte el használni az Amazon leányvállalatait, akkor térjen vissza a 20 legnépszerűbb bejegyzéséhez, és próbáljon meg affiliate linkeket adni oda, ahol azok megfelelnek. Ne felejtse el hozzáadni őket oda, ahol természetesen illenek, és nem hangzanak eladóként. Ha ez egy olyan üzenet, amely jó tapadást eredményez, ahol az affiliate linkek nem férnek el, akkor tegyen rá natív hirdetéseket.

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment