Pénzszerzés kreatív módjai

Kreatív pénzt keres?

Bónusz lenne, ha online, gyors és otthon lenne?

Örömmel osztom meg, hogy ezekből a kreatív módszerekből pénzt lehet keresni otthonról. Egyes módszerek valamivel gyorsabbak, mint mások, de mindegyik működik!

 

Kreatív módszerek a pénzszerzésre

 

Kreatív pénzt keresni nem nehéz. Az alábbiakban felsoroltam az összeset, amit elvégeztem az Ön számára.

Az internet használatával az a lehetőség, hogy más módon keressenek pénzt, mint hogy irodában üljünk, már nem „kívánság”. Valóság lehet!

 

Kreatív módszerek a pénzszerzésre – SZEMÉLYES TÖRTÉNET

 

Ha nyomon követte az utamat, akkor ismeri a történetemet – de ha nem … mondjuk azt, hogy a hold feletti örömömre szolgálnak azok a kreatív módszerek, amelyekkel pénzt tudok keresni otthonról. Képesség arra, hogy felébredjek, elkezdjem a napot a családommal, és csak néhány lépést gyalogolva végezhetek munkát, áldás, amiért örökké hálás vagyok.

Tudod, mit szeretek a legjobban abban, hogyan vagyok képes kreatív módon pénzt keresni? Örömmel osztozom meg, tegyük fel, hogy az alábbiakban néhány módszerrel nyugdíjazhattam férjemet … miután egy kicsit többet beszéltünk arról, hogyan lehet kreatív módon pénzt keresni!

 

Kreatív módok a pénz gyors online keresésére

 

Most, hogy ez a címsor felhívja a figyelmét, merüljünk el és beszéljünk még egy kicsit a kreatív pénzkeresetről. Bár lehet, hogy gyorsan pénzt kell keresnie az interneten, ne hagyja, hogy ez gátolja az összes rendelkezésre álló lehetőség megtekintését!

Segítettem az anyukáknak pénzt keresni e-könyvek és tanfolyamok eladásával, technikai szolgáltatások online kínálásával vagy akár blog létrehozásával. Az alábbiakban mélyen elmélyülök ezekben a példákban!

Szuper pénzt keresni online. Néhány otthoni munka automatizáltabb, mint mások, ahol a fizetési csekkek folyamatosan járnak. És egyes munkák meglehetősen passzívak, ahol ha létrejön, akkor minimális munkát kell végeznie annak fenntartása érdekében. (igen, kérem!)

Fontos megérteni, hogy elképesztő kreatív módon lehet pénzt keresni. Ez az első lépés. Soha ne korlátozza önmagát és lehetőségeit, mert úgy gondolja, hogy nem vagy elég jó, kihagysz néhány szuper egyszerű pénzt.

 

PÉNZÖTÉS ÖTLETEKET

 

Van egy tippem az Ön számára. Csak egy. (és sok ötletet is!) Olvassa el az alábbi listát, és keressen egy Önnek megfelelő kreatív megoldást! A siker valódi kulcsa a tervhez való ragaszkodás, függetlenül attól, hogy milyen jövedelmező hobbit választasz.

Nagyon erősen érzek azzal kapcsolatban, hogy minden egyes ember kreatív módon kereshet pénzt. Valójában épp erre építettem a saját egész vállalkozásomat. Segíteni másoknak abban, hogy megteremtsék álmukat, hogy pénzt tudjanak keresni saját írásukból és blogjukból.

Ismét az ötletbörze kulcsfontosságú annak megtalálásában, amit igazán izgatott és szenvedélyes vagy!

 

EGYSZERŰ ÉS Kreatív ötletek a pénzszerzéshez

 

Te tartod a pénzt kereső királyságod kulcsát. Komolyan! Ha abbahagyja és így gondolkodik rajta, akkor valóban az ég a határ, nem ?! Kreatív pénzkeresési módszerek megtalálása izgalmas idő és gondolkodási folyamat lehet az Ön számára. Nemcsak a fókuszát és a karrierjét változtatja meg, hanem az életének menetét is. És ez őrületesen izgalmas!

Bár ezek az ötletek nem átfogóak, íme néhány egyszerű és kreatív módszer a pénzkeresésre.

 

INDÍTSA A BLOGOT

 

Tudta, hogy ez lesz a listán az első, igaz? És jó okkal! Szilárdan hiszek (és élő bizonyíték!), Hogy a blog indítása 100% -osan megváltoztathatja az életedet. Tudom, hogy az enyém volt. Nincs olyan nap, hogy ne állnék meg és nem ismerem el, hogy a blogírás élet mennyire hálás.

És ne aggódj, egyáltalán nem nehéz saját blogot alapítani. Valójában egy nagyon egyszerű, lépésről-lépésre szóló bejegyzésben bontottam meg neked, hogy megmutassam, mennyire egyszerű.

Valójában annyira rajongok a blogolás erejéért, hogy idén még nyugdíjba is mehettem a férjemet! Elképesztő tudni, hogy életünk egész folyamata megváltozott e „mellékhajtás” miatt. Még mindig naponta csípem magam.

Ez lehet a valóságod is.

 

KÉT LÉNYEGES LÉPÉS A SIKERES BLOGRÓL.

 

Barátkozni

 

(közönség építése)

 

Segíts a barátoknak

 

(ajánljon olyan termékeket és szolgáltatásokat, amelyek segítenek nekik)

Ez ennyire egyszerű. Ha van kedve adni és segíteni, akkor sikeres blogger lehet.

 

TERMÉKEK LÉTREHOZÁSA szabadúszó tervezőként

 

Felhívás minden művésznek és kreatívnak! Ha szeret doodle-eket készíteni, logókat készíteni, változtatni és színekkel játszani, és csak szembe kell néznie a részletekkel, amelyek valóban megkülönböztethetik a dolgokat, a szabadúszó tervezővé válás nagyszerű koncert lehet.

Szabadúszó lehetõség lehetõséget nyújt arra, hogy kiválassza a kívánt koncerteket, és olyan projektekre összpontosítson, amelyek örömet okoznak Önnek. Végül is mi értelme van az elágazásnak és a pénzkeresés módjainak megtalálásának, ha nem fogja élvezni ezt?

 

SZELLEMÍRÁS

 

Olyan sok online publikáció létezik, amelyek valóban fizetnek a gondolataidért és a szavaidért. Őrült, igaz ?! Ha szeretsz írni és van módod a szavakra, nézz körül az interneten, és nézd meg, keres-e valamelyik kedvenc üzleted vagy kiadványod írót.

A szellemírónak lenni azt jelenti, hogy a neved nem csatolódik az általad írt darabhoz, de azt jelenti, hogy fizetni fogsz azért, ha valami olyat csinálsz, amiért rajongsz!

ÉLELMISZERFOTOGRAFIA

 

Bámultál már valamilyen ételképet, és azon gondolkodtál, hogy valójában ki készítette? Nos, a válasz lehet … te. Rengeteg remek lehetőség kínálkozik az ételfotózásra! Ha valakinek vannak receptjei a webhelyén, vagy ételről beszél, szüksége van egy élelmiszer-fotósra. Időszak.

Az igazság az, hogy a képek azok, amelyek valójában eladják az ételt vagy a receptet. Az online árusítóhelyek egész nap feldobhatják a recepteket a webhelyeiken, de ha nem mutatják be az ételek képét, akkor ezek az eladások nem fognak konvertálni.

Ugyanez a koncepció a helyi éttermekkel is. Mennyire jó lenne bejárni egy helyi éttermet a városodban, és felajánlani, hogy lefényképezik az ételeiket? Ezeket a felvételeket fel lehet használni a menüjükhöz, jelölésükhöz, az online közösségi oldalakhoz stb.

És bónusz? Akár néhány ingyenes falatot is szerezhet az út során! Ízpróba és fizetés? Igen, kérem.

 

Online PÉNZFELÜGYELET

 

Mindig csodálkozom azon, hogy az internetnek mennyi lehetősége van a kreatív pénzkeresési lehetőségekre. Szó szerint ezrek vannak! Az egyik lehetőség ennek megvalósítására?

Saját kutatásokat kell végeznie a felmérési webhelyeken (olvassa el a véleményeket stb.), Hogy megtalálja azokat, amelyek jogosak, de ha van rá ideje, tisztességes pénzt kereshet. Vannak olyan pontok is, amelyeket meg lehet keresni, amelyek segítségével aztán online is vásárolhat dolgokat.

Mindezt úgy, hogy csak néhány egyszerű kérdésre válaszol, vagy átkattint a különböző webhelyekre. Nem élünk érdekes időt?

 

TANÍTSON FITNESSÉGET VAGY JÓGA OSZTÁLYOT

 

Ha rendelkezel készségekkel, használd őket! Az emberek mindig az egyedi és szórakoztató fitnesz tippek és foglalkozások után kutatnak. (Gondolj Zumba…) És ki tudja, lehet, hogy van egy nagy készséged vagy ötleted, amelyet megtaníthatsz másokra.

Ellenőrizze, hogy a környéken lévő helyi edzőtermek közül nem vesznek-e fel fitneszoktatókat. Még jobb, ha megkeresed őket egy nagyon klassz osztály ötletével, és nézd meg, mit gondolnak.

És ha még mindig nem érsz sehova, gondolkodj kívül a dobozon! Sétáltam és sok “felbukkanó” jógaórát láttam a parkban, tele emberekkel, mindannyian összegyűltek a természetben, edzeni! Ha van akarat, akkor van távol! Vagy elindíthat egy fitneszblogot, és havonta több mint 20 000 dollárt kereshet!

 

ÜZLETI NEVEK JAVASOLÁSA

 

Az emberek havonta több száz, sőt ezer dollárt keresnek azzal, hogy cégneveket ajánlanak valódi vállalatoknak. Ez valóban egyedülálló (és, mondom, szórakoztató) módja annak, hogy szabadidejében pénzt keressen. (A Squadhelp-et még az Inc Magazine is az Inc 500-as lista hat leginnovatívabb vállalatának választotta.) „Az SH számomra minden hónapban állandó jövedelemforrássá vált. De ennél sokkal többről van szó. Nagyon nehéz időkben valóban szükségem volt egy kreatív megoldásra. Amit itt megtehettem, az az volt, hogy azonnal kiugrottam a kapun, és kiszolgáltam mind a kreatív üzletkötés, mind a további jövedelem iránti igényemet. – Commulinks, Squadhelp felhasználó

Más szabadúszó lehetőségekkel ellentétben a Squadhelp nem igényel olyan technikai készségeket, mint a grafikai tervezés, a webdesign vagy hasonlók. Csak a szavak szeretetére és a márkaépítésre van szüksége.

 

MÓKOS PÉNZTANÍTÁSI MÓDOK

 

Őszintén szólva, kreatívnak lenni szórakoztató lehet! Olyan sok emberrel beszélek, akik azt állítják, hogy boldogtalanok a jelenlegi 9-5-ös munkakörben, és csak “bármit” keresnek kiútként. Ne elégedjen meg ezzel. Ha egyik rossz munkáról a másikra ugrál, akkor nagyon sokáig ugrál.

A jó hírek? Találhat szórakoztató pénzkeresési módokat, amelyek boldogságot hozhatnak Önnek! A pénzkeresésnek nem mindig van értelme másnak. Ha szereted és jól érzed magad, akkor áldott vagy!

 

SZÓRAKOZÓ LÉPJEN A GYERMEKEK SZÜLETÉSI NAPJAINAK

 

Szerelmes vagyok ebbe az ötletbe! Először is, ki nem szereti a születésnapi partikat? Másodszor … mindig van sütemény! De teljes komolysággal, ha van olyan készséged vagy képességed, amely boldogságot okozhat másoknak, oszd meg és keress pénzt belőle! Miért ne?!

Zsonglőrködés, interakció, arcfestés, poénok elmondása … mind olyan szórakoztató pénzkereseti módszer, amelyet nem mindenki tud megtenni. Könnyedén létrehozhat magának egy rést, és remekül kereshet meg magának valamit, amiért szenvedélyesen szenved.

 

AJÁNLAT VÁROS ÚJ ÉTTEREMEK ÁTTEKINTÉSÉRE

 

Félelmetes, ha „étkezősnek” tartod magad. A pénzkeresés egyik kreatív és szórakoztató módja a tesztételek megkóstolása a város új éttermeiben. Felajánlhatja, hogy kritizálja az ételeiket kártérítésért, és írásos véleményt, amelyet aztán marketing célokra felhasználhat

Nemcsak fizetést kaphat ezért, hanem megtöltheti a hasát is finom ételekkel. Számomra teljes győzelem.

 

Mennyire nehéz pénzt keresni otthonról?

 

Ez a millió dolláros kérdés. És őszintén szólva nincs könnyű válasz. De megadom az igazi választ. Ha pénzt fordít otthonról, az könnyen megkereshető, ha időt és erőfeszítést fordít a sikerre. Sima és egyszerű.

Nincs követendő mágikus képlet. És mindenkinek más és más a kimenetele. Lehetséges mindenki számára? 100%. (és ezt valóban hiszem)

A pénzkeresés egy másik aspektusa, amelyről szerintem fontos beszélni, hogy nem mindennek kell pénzbe kerülnie, hogy elindulhasson. Valójában itt van néhány információ arról, hogyan kezdheti meg blogolási kalandját egy ingyenes blogoldallal. Miután kiválasztott egy platformot, csak akkor kell ötletelnie, hogy miről írjon!

 

TIPPEK A PÉNZ ELKERESÉSÉRE HÁZBÓL

 

Otthon dolgozni nem mindig könnyű. Más feladataid vannak, amelyek a nevedet hívják, a mosodát, az edényeket és a földön lévő szurkolókat. De ha véletlenül megtalálod a pénzt otthonról, fantasztikus! Az otthoni munkavégzés áldás, de nehezebb, mint a legtöbb ember rájön.

Tudja, hogy az otthona a pihenés helye egy nehéz munka után? Nos … ez a gondolatkeret nem múlik el csak azért, mert elkezdett dolgozni és pénzt keresni otthonról! Valójában a „kikapcsolódás” kísértése mindig ott lesz.

Ne adjon tovább lehetőséget arra, hogy otthonról keressen pénzt, mert nem gondolja, hogy képes rá.. Ehelyett megközelítse azt az elme kerettel, amelyet meg akar.

Ha vágyai és vágyai otthon dolgoznak, hogy pénzt keressenek, íme néhány tipp, amelyek segítenek koncentrált és szervezett maradni:

  • Hozzon létre otthoni „irodai” helyet, amely elkülönül minden mástól.
  • Töltse fel a testét kávéval, hogy éber maradjon (oké – ez nem “kötelező” … de mégis fontos!)
  • Adjon meg magának meghatározott munkaidőt a pályán maradáshoz
  • Sétáljon el, amikor szünetre van szüksége

 

Mindennél jobban hátralép, és vegyen egy mély levegőt. Ha vannak olyan napok, amikor ezek a falak bezáródnak, tartson egy kis szünetet és menjen sétálni. Lélegezzen át rajta … tegyen meg mindent, ami szükséges ahhoz, hogy hűvösnek, nyugodtnak és összeszedettnek érezze magát. Néhány nap pénzt keresni könnyű – aztán néha egyszerűen nem.

Mindannyian kételyek és stressz napjainkat éljük át. Gyakori. Ami megkülönböztet mindenkitől, aki ugyanazokkal az érzésekkel foglalkozik, az az, hogy hogyan reagál rá.

A saját mentális akadályainak legyőzése lesz az egyetlen dolog, amely gyorsan sikerre vezeti. (és tudom, hogy meg tudod csinálni.)

 

ZÁRÓ GONDOLATOK A PÉNZTALÁLÁS Kreatív módjairól

 

Végül, de nem utolsósorban… tedd azt, ami boldoggá teszi a szíved, a lelked és az elméd. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyasmit csinálj, amit nem szeretsz. Ha olyan helyen vagy az életedben, ahol több pénzt akarsz keresni, akkor valósítsd meg!

Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy csak egy mellék koncertet keres a teljes munkaidős kereset kiegészítésére … rendben van! Mindannyiunknak nagyon különböző okai vannak arra, hogy el akarjunk kezdeni egy mellékhajtást. Az eredmény sikeres lehet a pénzügyeinek segítésében, ha valóban szeretné.

Korábban utaltam arra, hogy elmondjam, mi a kreatív pénzkeresés kedvenc része … és készen állok a babra. A kedvenc részem az, hogy otthon dolgozom azon dolgokon, amelyeket szeretek, olyan emberekkel, akiket nagyon szeretek, olyan projekteken, amelyek örömet okoznak nekem! És hatalmas bónusz, mindezt meg kell csinálnom, miközben otthon vagyok a családommal!

Számomra az idő drága, és képes vagyok ellátni a családunkat, és olyat tenni, amit szeretek, abszolút felbecsülhetetlen.

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment