Pénzt kereső blogbejegyzési elrendezések

Szeretné tudni, hogyan lehet a legjobb blogbejegyzés-elrendezést keresni? Tudom, hogy a WordPress blogon megfordult a gondolat, hogyan lehet pénzt keresni. Annyira lehetséges!

A blog beindításával nyugdíjasra tudtam menni, átköltözhettem kedvenc kisvárosomba, és minden nap biciklizhettem a gyerekeimmel az iskolába. Bónusz a kis francia kávézóhoz, ahová naponta járhatok!

Pénzt kereső blogbejegyzési elrendezések

 

Tehát hadd segítsek az álmod megvalósításában is! Az alábbiakban bemutatom, hogyan kell írni egy kapcsolt blogbejegyzést, amely passzív jövedelmet hozhat.

Kitérek arra, hogyan lehet létrehozni egy Divi blogbejegyzés elrendezést, megmutatni egy Elementor blogbejegyzés sablont, és mindezt a Gutenberg WordPress szerkesztőjével is megtenni.

Menjünk bele!

 

Divi Blogbejegyzés-elrendezés, hogy pénzt keressen a WordPressen

 

A Divi Builder nagy teljesítményű, és gyönyörű oldalakat és bejegyzéseket tud létrehozni a WordPressen.

Az alábbi videóban lépésről lépésre végigvezetem Önt, hogyan lehet létrehozni egy Divi blogbejegyzés elrendezést, amellyel pénzt lehet keresni a WordPress blogján.

Ha Divi nem a jam, és telepítette a blogjára az Elementor oldalkészítőt, akkor az alábbi videó az Ön számára!

Mivel a Divi és az Elementor is elegáns és hatékony oldalalkotó, mindkettő hasonló blogbejegyzési elrendezést hozhat létre.

 

Pénzt kereső Elementor blogbejegyzési sablon

 

Az alábbi videóban megtudhatja, hogyan adhat hozzá társult linkeket és cselekvésre ösztönzést a blogbejegyzéséhez. Ez a sablon az Ön által kedvelt termékek ajánlásával segít pénzt keresni a blogjával!

Végül, ha nem szeretne oldalkészítőt használni, akkor is írhat blogbejegyzést, amely pénzt keres a WordPressen.

És ingyen megteheti a Gutenberg blokkszerkesztő használatával! Ne félj, szuper egyszerű a használata! Csak merüljön el az alábbi videóban, és bővítse blogját.

 

Pénzt kereső Gutenberg blogbejegyzési sablon – Videó átirata

 

Hé srácok, Suzi vagyok, és ma megtanítalak benneteket arra, hogyan írjatok affiliate blogbejegyzést a Gutenberg szerkesztőjével a WordPressen belül. És valójában blogbejegyzést fogunk írni a keto snackekről. Hubbyval kb. Az elmúlt hónapban ketoztunk, és ez fantasztikus.

Remélhetőleg nem csak divatos diéta. Megvettük ezeket az uzsonnákat. Tehát remélhetőleg tovább ehetjük őket. Mindenesetre, ezért megmutatom, hogyan készítheti el ezt a fantasztikus blogbejegyzést a Gutenberg szerkesztőjén belül, hogy ne kelljen oldalkészítőt használnia, és így is igazán profinak tűnhet.

Van még egy videóm, ha van oldalkészítője az Elementor és Divi oldalán a blogbejegyzés létrehozásáról.

 

Divi-t, Elementort vagy Gutenberget használ?

 

Tudasd velem mire gondolsz? Melyik oldalkészítőt használja, vagy ragaszkodik a beépített WordPress szerkesztőhöz?

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment