Top 20 online adatbeviteli munka otthonról befektetés nélkül (12 USD óránként)

Akár évezredes, akár focista anya vagy, az online adatbeviteli munkák mindenki számára szólnak, társadalmi hátterétől, iskolai végzettségétől, életkorától és nemétől függetlenül.

Több milliónak lehetőséget adnak arra, hogy otthon dolgozzanak a növekvő járvány idején. Óránként 12 dollárt keresni otthonról már nem álom, hanem új valóság ebben a COVID 19 utáni világban.

Az online adatbeviteli munkák lehetővé teszik, hogy bárki ebben az országban online dolgozzon adatbeviteli operátorként, és havonta hónaponként óránként jóval több mint 12 dollárt keresjen.

Ebben a cikkben 20 ilyen online adatbeviteli munkát említettem, amelyek 8 tágabb kategóriába sorolhatók az adatbeviteli munkák között.

Klasszikus adatbeviteli munkák

A klasszikus adatbeviteli munkák nagyon régóta vannak. Az adatbeviteli feladatok minden más formája jóval később, az internet megjelenésével jött létre, de a klasszikus adatbeviteli munkák már jóval korábban léteztek.

 1. Adatbeviteli kulcsok

Az adatbeviteli kulcsok feladatai közé tartozik a releváns információk pontos kinyerése minden típusú dokumentumból (például tudományos, üzleti, jogi, orvosi stb.), És az adatok beírása olyan adatbázisokba, mint egy excel táblázat vagy vállalati sablon.

Ezután ezeket az adatokat eljuttatjuk az ügyfelekhez.

Az Adatkulcsolók a minőségellenőrzés részét képezik, ahol azonosítják az adatok hibáit és kijavítják azokat. Az Adatkulcsok gépelési sebességének 50 szó / perc sebességnek kell lennie, 0% -os hibaaránnyal. Szükség van az MS Excel ismeretére is.

Átlagosan belépő szintű Data Keyerek könnyen kereshetnek bármit 10 és 15 dollár között. De a tapasztalt üzemeltetők még többet kereshetnek.

 1. Adatbeviteli ügyintézők

Az adatbeviteli ügyintézők speciális eljárásokat követnek a különféle ismétlődő irodai munkák elvégzéséhez, például a dokumentumok betűrendes fájlba történő benyújtásához, az egyéni számlákra történő könyveléshez, az osztályok számláinak kiszámításához és feladásához, a kódoláshoz stb.

Szüksége van középiskolára és 2 év előzetes munkatapasztalatra. Ismernie kell a különféle irodai szoftvereket, különösen az MS Office programot.

Az adatbeviteli ügyintézők óránként akár 15 dollárt is kereshetnek.

Bár egy adatbeviteli ügyintéző munkája meglehetősen hasonló az adatbeviteli kulcsokhoz, van különbség. Az adatbeviteli ügyintézők munkája sok fizikai tevékenységet igényel, amelyek hosszú órákon keresztül állnak, vagy gyakran 20 kg-ig terjednek.

Mindkét munka offline állapotban van, de a COVID után – 19 vállalat lehetővé teszi, hogy otthon dolgozzon online.

Könnyen megtalálhatja az ilyen típusú munkákat a Fiverr-en. Itt írtam egy bejegyzést a Fiverr legjobb ötleteiről, ahol ellenőrizheti, hogy az emberek hogyan keresnek sok pénzt az adatbeviteli szolgáltatások értékesítésével.

 1. Kép ​​konvertálása szöveggé

Ez volt az első online adatbeviteli munkám. Képfájlokat kap, amelyek az orvosi terminológiákat tartalmazó bekezdés képernyőképei.

Képekből kell olvasni és MS Word-be írni. Egy bekezdés hosszú lehet 100 – 150 szó. Az ilyen képeket konvertálni kell szöveges formátumba.

Itt a pontosság nagyon fontos, mert a szavak főleg orvosi terminológiát jelentenek, és nem rendszeres angol nyelvet. Az adatbeviteli vállalatok általában 99,99% -os pontosságot követelnek. Tehát nagyon óvatosnak kell lenned.

Ha egy képfájlt szöveges formátumba konvertál, $ 3 – $ 4-t kap. Ha 25-30 ilyen fájlt konvertál egy nap alatt, akkor könnyen napi 80 – 100 dollárt kereshet.

Ez a leggyakoribb adatbeviteli munka, amellyel az interneten találkozhat.

 1. Hang konvertálása szöveggé

Itt konvertálja az audio fájlokat szöveges formátumba. Audió fájlokba sorol, és Word dokumentumba reprodukál.

Nagy hallgatási képességekre lesz szüksége, mert a hang gyakran nem tiszta, és sok technikai szaknyelvet tartalmazhat. A gépelés sebessége szintén nagyon fontos, ha nagy számú fájlt szeretne naponta kitölteni.

Nevezheted átírási munkának, de ez különbözik az orvosi átíróktól, mert a videók nem tartalmaznak orvosi szaknyelveket.

 Fájlonként jóval több mint 5 dollárt kereshet.

 1. Orvosi transzkripciós

Az USA-ban óriási a kereslet az orvosi transzkripciós szakemberek iránt. A magán- és az állami szektor cégei mindig tapasztalt orvosi transzkripciós szakembert keresnek.

Az orvosi transzkripciós szakember különféle hangfájlokat hallgat, és átalakítja őket szófájlokká.

Ezek az audiofájlok alapvetően orvosi fájlok, hangpostaüzenetek, telefonhívások, konferenciahívások és egyéb felvételek.

A kihívás az, hogy a transzkripciós szakembernek hallgatnia kell és be kell írnia az orvosok diktálását vastag ékezetekkel és rosz szavakkal. Néha a videó hangja nem tiszta.

Szüksége van nagyszerű hallgatási képességekre és az orvosi szaknyelv teljes ismeretére. Ellenkező esetben nem fog tudni megérteni bizonyos szavakat.

Ahhoz, hogy transzkripciós váljon, legalább 2 éves tapasztalatra van szüksége. A vállalatok hajlandók óránként 20-25 dollárt fizetni az orvosi transzkripciós szakemberek számára.

 1. Orvosi kódoló

Az orvosi kódolónak el kell olvasnia a beteg egészségügyi jelentését, elemeznie kell kórtörténetét, például a diagnosztizált betegségeket, a kezelést, majd diagramok és jelentések alapján át kell írnia a beteg kórtörténetét.

Az orvosi kódolók átírják a kódokat egy rövid írásmódra, amelyet az orvosok, az egészségügyi szakemberek és az egészségbiztosító társaságok használnak a betegek kórtörténetének megismerésére.

Ez a munka nem mindenki számára való, mert igazolásra vagy orvosi kódolási végzettségre van szüksége. Előzetes munkatapasztalat és képzés is szükséges.

A fizetés megegyezik az orvosi átírókkal.

Ez a két munka nevezhető adatbeviteli munkának, de nem mindenki számára való.

 1. Amazon Mechanical Turk

Az Amazon Mechanical Turk, más néven mTurk, az egyik ilyen típusú adatbeviteli platform, amely lehetőséget biztosít az USA-ban működő adatbeviteli dolgozóknak online munkára.

Az mTurk feladatokat lát el más vállalatok és külső ügyfelek nevében.

Az mTurknál egy feladatot HIT-nek vagy emberi intelligencia-feladatnak is neveznek, amelyet ki kell töltenie és el kell küldenie.

Alapvetően 3 típusú HIT létezik

 1. Mikroadatbevitel (később érkezik)
 2. Felmérések (később érkeznek)
 3. Átírási munkák

Minden egyes HIT-ért csak 5-10 centet fizetnek, azonban a felmérésekért többet keres. Tehát, hogy több pénzt keressen, okosan kell választania a jól fizető HIT-eket.

Az mTurk használatához azonban először kvalifikálnia kell magát. Tesztet kell teljesítenie, mielőtt az ügyfelek megadnának egy bizonyos feladatot. Nagy az esély arra, hogy elutasíthatják.

Ennélfogva komoly munka. A professzionális adatbeviteli szolgáltatók havi 3000 dollárt keresnek, ha csak jól fizető HIT-eket választanak. Ha nem kap jóváhagyást az mTurk szolgáltatásban, akkor vannak más webhelyek, például az mTurk, ahol dolgozhat.

További Amazon online munkákat találhat a SureJob oldalon.

 1. Captcha megoldása

Már tudja, hogy mi a Captchas, ezek olyan képek, amelyek szövegeket, számokat és alfanumerikus karaktereket tartalmaznak, amelyeket az alább megadott mező kitöltésére használnak a spamelés megakadályozása érdekében.

Egy Captcha fájl megoldásáért csupán 1-2 centet fizet. Tisztességes pénzkeresethez naponta ezer Captchát kell megoldania.

Ha 3 másodperc alatt megoldja az egyik Captchát, és 7 órán keresztül dolgozik, akkor könnyen napi 150 dollárt kereshet, ami óránként meghaladja a 15 dollárt. Ehhez azonban sok türelemre és tapasztalatra lesz szükséged ahhoz, hogy ilyen sok pénzt keress.

 1. Feliratozás

A feliratozási feladatok kissé előrehaladottabbak, mint a Captcha megoldások. Itt egy kép fejlécét és feliratát kell létrehoznia. Itt kell némi kreativitás. Ez olyan, mint a mémek létrehozása a közösségi médiában.

A képhez megfelelő címsort vagy feliratot írsz. Az általad írt feliratnak igazolnia kell a képeket. Az olyan közösségi média platformok fellendülésével, mint az Instagram, a Tik Tok, a Twitter feliratozási munkák könnyen elérhetők online.

 1. Munka másolása és beillesztése

Ahogy a neve mondja, bizonyos formázás után átmásolja a tartalmat az egyik fájlból, majd beilleszti a másikba.

Konvertálni fog egy PDF-fájlt Word-dokumentumdá vagy fordítva. Excel Word-be, Word Excel-be. A tartalom lehet szöveg, számok, betűk és minden más típusú adat.

Általában fájlonként több mint 10 000 szót kell másolnia-beillesztenie. Bizonyos copy-paste munkáknál az adatmezőket, például a Név, a Cím, a telefonszám, az e-mail, be kell másolnia és be kell illesztenie az adatbázis-készletekbe, például az MS Access, az Oracle stb.

Bizonyos esetekben az adatokat egy adott táblázatba kell rendezni, és be kell illeszteni egy külön Excel táblázatba.

Minden vállalat konkrét utasításokat ad, mielőtt felvenné a munkát.

 1. Adatformázási feladat

Munkahelyek formázása kevesebb gépeléssel és több formázással. Egy tipikus formázási feladat esetén a rendszer megkéri, hogy formázzon egy Word dokumentum tartalmát. Olyan dolgokat kell tennie, mint a szöveg bekezdésekbe rendezése, igazítása, felsorolással ellátott listák létrehozása, behúzások, betűtípusok stb.

Egy másik példa egy hosszú űrlap formázása, amely különféle mezőket tartalmaz, például név, e-mail azonosító, telefonszám stb. A rendszer kéri a hiányosságok eltávolítását és megfelelő igazítását.

Az adatbeviteli dolgozóknak naponta több száz fájlt kell formázniuk, hogy óránként 10-12 dollárt keressenek.

 1. Online űrlap kitöltés

Hatalmas adatok halmazát és külön online űrlapot kapsz. Ez az adat egy olyan fájl, amely különféle mezőket tartalmaz, például az Ügyfél neve, Telefonszám, E-mail cím, Ház címe, bankszámla adatai, társadalombiztosítási szám stb.

Az online űrlap minden mezőjébe be kell írnia az értéket az adatbázisból. Óvatosan kell tennie, anélkül, hogy hibát követne el. Ezt nevezzük online űrlap kitöltésének.

Minden egyes űrlap kitöltésével pénzt keres. Napi 50 – 75 dollár keresése űrlapkitöltő munkával nem olyan nehéz.

 1. Online felmérések

Az online felmérések különbözőek. Itt válaszolhat egy adott témára vonatkozó egyszerű, valamint nehéz kérdésekre a kérdőív kitöltésével. Az agyad segítségével válaszolhatsz ezekre a kérdésekre. Ez nem egyszerűen értékek bevitele a mezőkbe.

Egy felmérésnek a témától függően 5-50 kérdése lehet. A nagyobb felmérések elvégzése hosszabb ideig tart, de több pénzt keres. A felméréseket olyan cégek végzik, mint a Pew, a Nielsen, az Ipsos stb.

Vannak olyan szakemberek az Egyesült Államokban, akik teljes munkaidőben dolgoznak felméréseken, és évente akár 45 000 dollárt keresnek.

 1. Katalógus adatbeviteli kezelő

A katalógus-adatbevitel dolgozójának ki kell töltenie a táblázat különböző mezőit olyan információkkal, mint a termék neve, kódszáma, ára, lejárati ideje stb.

Adatbázis-szoftver lehet házon belüli szoftver vagy más népszerű szoftvercsomag, például MS Access, Oracle, MySQL stb.

A katalógus-adatbeviteli operátorokat a logisztikai és raktározási vállalatok igénylik. Az átlagos fizetés évi 30 000–40 000 USD.

 1. Bérszámfejtési kezelő

Hasonlóképpen, a bérszámfejtés kezelőjének ki kell töltenie az adatbázis mezőket olyan változókkal, mint a munkavállaló neve, életkora, DOJ, fizetés, juttatások, telefonszám stb.

Mindkét munkahelyen az üzemeltetőknek képzésre van szükségük ahhoz, hogy megismerkedjenek a szoftvercsomag összes funkciójával.

 1. Webtartalom írása

Egyszerű cikkeket ír webhelyekhez és blogokhoz. A cikkek nagyon szubjektívek, túl általánosak, és nem igényelnek semmilyen kutatást. Nagyon könnyű írni.

Egy tapasztalt író számára az online írás olyan, mintha nyelvtanilag helyes mondatokat gépelne. 1000 szóra a webtartalom írói 30–40 dollárt keresnek.

 1. Lektorálás és szerkesztés

Nem is kell írni. Csak olvassa el a cikket, javítsa ki a nyelvtani és helyesírási hibákat, és távolítsa el az elírási hibákat is. Ugyanannyit keres, mint a tartalomírók.

Mindkét munkahelyen csak megfelelő angol nyelvtudásra van szükség. Ez az. Ez a két munka inkább gépírási feladat.

 1. Hirdetés feladása

Hirdetéseket kell közzétennie különböző minősített webhelyeken, blogokon és fórumokon. A cég megadja Önnek a hirdetéseket és a különféle weboldalakat, ahová fel kell tennie. Minden hirdetésfeladásért néhány centet keres.

Tehát a tisztességes jövedelem megszerzéséhez havonta több ezer hirdetést kell közzétennie.

 1. Testreszabott jelentések készítése

Mint adatbeviteli operátor, jelentéseket kell készítenie az ügyfél által adott különböző projektekről. Konkrét utasításokat adna a vállalat, például létrehozhat egy Excel táblázatot, PowerPoint prezentációkat, diagramokat, grafikonokat stb.

Ez az adatbeviteli munka jóval több mint 15 dollárt fizethet óránként.

 1. E-mail feldolgozás

Az e-mail feldolgozási feladatok vagy az e-mailek elolvasása szintén népszerű formája az online adatbeviteli munkának, ahol az e-maileket több száz linkre kapja. Kattintson ezekre a linkekre, és minden webhelyre el kell mennie, 30-40 másodpercig kell tartózkodnia a helyszínen, és fizetést kell kapnia.

Bizonyos esetekben felkérik Önt, hogy ingyenesen regisztráljon és taggá váljon.

Ez egy 20 online adatbeviteli feladat listája volt, különböző kategóriákból. Az adatbeviteli feladatok bármelyikét ki kell választania a készség szintjétől és az iskolai végzettségétől függően.

Miután kiválasztott egy adatbeviteli munkát, ragaszkodjon a munkához, és legalább 2 évig dolgozzon, és szerezzen tapasztalatokat. Kezdetben 12 dollárt kereshet óránként, de később akár 20-25 dollárt is kereshet.

 

About John Paul

A Modapky 100% -ban biztonságos és megbízható Apks-t szuper izgalmas ingyenes szolgáltatásokkal kínál. Elsődleges célunk a közösség és a felhasználók szórakoztatása, akik ellátogatnak a márkánk weboldalára.

Leave a Comment